• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Prace Rinth'a

Status
Zamknięty.
Odp: Prace Rinth'a

123vsi.png

Nie doko?czone.

Jako? polotu w tej ostatniej pracy nie widz? to i tak mi si? podoba. Najbardziej ten ostatni screen co doda?e?. Doko?cz i wtedy dok?adnie j? oceni?.

456456.png
. moja pro ramka, rysowana w pajncie. ;<
Pozdrawiam:
Moj? mam?, tat?, wujka, wujka ze strony mamy, wujka ze strony taty, szwagra wujka ze strony mamy, kuzynke wujka ze strony mamy,brata siostry szwagra c?rki ze strony taty, Fluosa ze strony mamy ? Batisa, Quarka, Edwanda,Krzysieq i innych pokemn?w kt?rych tutaj nie wpisa?em ;< i 2a <3.

@Down
Frajer.; <

gdzie nie spojrz? a tam jaka?... szmata.

yyy.. no okej. (Mam skojarzenia, wybacz.)

Ostatnia edycja:

Fajnie fajnie, lecz musz? wyjawni? wszystkim wszem i wobec!
Rinth to pa?a, nie potrafi zrobi? barierek od wisz?cego mostu i spamuje mi dup?, ?ebym mu pom?g? - hahahaha . :)

Troch? mi to przypomina targowisko Kingdoms Age, cho? i tak wygl?da bardzo ciekawie. Moim zdaniem jest troszk? za du?o nawalone szmat niczym na autostradzie A4, gdzie nie spojrz? a tam jaka?... szmata.

Pozdrawiam!

Nioch nioch nioch nioch... :D

Mapka bardzo w porz?dku, lecz znowu k?pki s? na krzewach >.<

Czytaj?c te posty, mam wra?enie, ?e wi?kszo?? ludzi pisze komentarz, tylko po to, ?eby dosta? od Ciebie "podzi?kowanie". Np. taki Krzysieq, napisa? ju? z 5 komentarzy, i w ka?dym to samo. ;PP
Prace s? fajne, ale dok?adnie nie mog? oceni? bo si? nie kt?re nie otwieraj?//
Z tych co widze, to moge spokojnie wywnioskowa?, ?e jeste? dobrym mapperem, kt?ry potrzebuje inspiracji... Tzn. pomys?u, na co? wielkiego, co?, na co jeszcze nikt nie wpad?. ;)

Regards,
Aaviq

o Kur**, pozdrowi?e? mnie. Czyli kto? mnie jednak lubi ; P. Nie no ta ostatnia praca mi pszypomina g?wno s?onia, lekko strawione ale g?wno. Nie postara?e? si?z tymi budynkami. Natura jak Natura, zawsze ka?demu wychodzi. Jako? w ostatniej pracy nic ciekawego nie widze. A wiem ?e du?o umiesz ;P
Pozdrawiam cie !!!

Prace ciekawe, ?adnie si? prezentuj?, niez?a architektura i og?lnie nie jest przesadzone, czekamy na nowe prace.

Good Job, wyjebane w kosmos stary. Cudo z prawdziwego zdarzenia, robisz to lepiej ni? Jezus. Map editor jes dla Ciebie ch?opie, nigdy nie odpuszczaj :). 11/10.

1.​
24850744247966051275.png

2.​
10895734464931419589.png

3.​
24969964231598458264.png

Inspirowane zajebist? prac? Fluosowatego. Tylko ,?e moje zimowe =dd.
Moja 1. ;<

Foto: Fluos <3.

Ostatnia edycja:

Prace przyzwoite, ?adnie wykonane i pomys?owe, widac, ?e pomys??w Ci nie brakuje.
Bardzo podoba mi si? Tw?j styl, potrafisz dopracowac ka?dy szczeg??, robi?c to bezb??dnie.
Nie mam ?adnych zstrze?e? co do Twoich prac, podoba mi si? to, ?e prze?uci?e? si? na nowsz? wersj? klienta.

Powodzenia w dalszym mappingu.

Mapka ze smakiem, jak wszystkie Twoje! Chocia? nie chc? spekulowa? ale widzia?em lepsze Twoje mapki, wi?c nie jest to jakie? najwybitniejsza praca.

Jak zwykle pomys?owe rozwi?zania (to co? ala wiatrak na polu xDD)

Mam nadziej? ?e Eternal ruszy pe?n? par? nied?ugo!

Regards
Oem

@O e m
Jak zwykle pomys?owe rozwi?zania (to co? ala wiatrak na polu xDD)

Wiatraki to pomys? Alanova.. ;d

@tem
Jak dla mnie ostatnia praca wymiata, ciekawy bordering, natura yy fajna. No i te ?ciany z EK. Ciekawe u?o?enie ?cian domku. Wszystko gitara ;)

Powodzenia!!

@down
omg, by?em u Alanova w domku i mi pokazywa? te wiatraki... napisze mu ?eby si? tu sam wypowiedzia?. Nie mam zamiaru si? z tob? k??ci?.

Ostatnia edycja:

#up
Tak pewnie, to jak zrippuj? w 100% Twoj? map?, przyjdzie do mnie Batis i zobaczy, ?e to mam - wzdechnie, o kurwa pi?kn? prac? zrobi?e?. Ogarnijsi?.pl

Wiatraki to pomys? Alanova.. ;d
G?wno si? znasz, wiatraki to pomys? bodaj?e Chauza, by?y na Kingdoms Age.

Wszystko fajnie, s?odko i przezajebiaszczo, lecz nie podoba mi si?, ?e teraz na si?? u?ywa? b?dziesz tych dach?w, mia?e? zrobi? gospodarstwo rolnicze, a wysz?a chata jakiego? kurwa... bogacza.

#down
Zdarzy?o mi si? trzepa?, nie raz nie dwa. Tak na powa?nie to wspominali o Alanovie i wychwalaj? go ponad niebiosa za co?, czego nie zrobi?. :)

Ostatnia edycja:

Wszystko zajebi?cie, pr?cz dach?w, kt?re wygl?daj? fatalnie. Wiatrak zajebisty. Fluos, czemu Ty wszystko por?wnujesz do Chauza?, trzepiesz sobie przy jego mapkach? :>
Czekam na co? z rooka, kt?rego Ci podes?a?em ziombel : )

@Pogromca Budyniu Ja tylko zrobi?em w?asn? wersj? wiatraka, a pomys? jest jak najbardziej Chauza. Jedyna rzecz, kt?ra jest moja to motor?wka i tylko Fluos potrafi j? zrobi? opr?cz mnie ^.-

Zgodz? si? z Fluosem. Ten wiatrak wykona? Chauz, tylko troch? lepiej i w bardziej przyzwoitym miejscu go postawi?. Poza tym c?? tu m?wi?, wszystko jest ?adnie zrobione, jednak te dachy s? jakie? dziwne ;/ Zr?b co?, czym nas zaskoczysz.

Ostatnia edycja:

Twoje prace s? ?wietne! Mam nadziej?, ?e robisz te mapki do EK (s?dz?c po podpisie). Wykonane s? klimatycznie, zrobione kreatywnie |.. ?wicz i wstawiaj kolejne mapki! pozdro.

Dzi?ki za wszystkie komentarze, co do wiatraka to albo go pami?tam z kingdoms age, albo z diablo, z miasta.. nie pami?tam jak si? nazywa?o.
Fluos
Spokojnie, u?y?em je tylko tutaj, na mapie od swordfisha, na pewno nie b?d? wsz?dzie u?ywa? tych dach?w, tylko klasyczne p?askie daszki ;p

Status
Zamknięty.
Do góry