-Tibia 8.54 Priority-Servers.pl - DBPriority

Status
Zamknięty.

Bufau

Advanced User
Styczeń 26, 2011
Liczba reakcji
6
1.png

Jeste? fanem dragon balla? Lubisz tibie? Chcesz pozna? unikalne systemy, poczu? klimat dragon balla a przy tym dobrze si? bawi? z przyjaci??mi?

Je?eli tak jeste? w dobrym miejscu!

Raty

Exp: W?asne
Skille: W?asne
Loot: 1.25x

Strona: http://Priority-Servers.pl
Forum: http://board.dbp.prioritygame.pl/
FanPage: https://www.facebook.com/priorityservers
Wikipedia DBP: http://wiki.dbp.prioritygame.pl/

[video=youtube;Pu3M49L-9HU]https://www.youtube.com/watch?v=Pu3M49L-9HU[/video]

Co oferujemy?

Saga System:

poczatek_end.png

Jest to system po??czonych ze sob? misji w kt?rych wykonujemy r??ne zadania, przy kt?rych rozmawiamy z wieloma npc. Pokonujemy wiele postaci kt?re si? pojawi?y w anime. Jest on zgodny z tym co dzia?o si? w anime 90%!

- Potwory sagowe nie atakuj? graczy, kt?rzy nie maj? danej sagi
- Nie mo?na zablokowa? sag itemami, potworami, postaciami
- Musimy zbi? dany % hp aby zaliczy?o nam sage
itd...

Na chwile obecn? jest 85 sag!
(Pilaf Saga, Red Ribbon Saga, Piccolo Saga, Saiyan Saga, Freezer Saga, Cyborg Saga, Cell Saga, Buu Saga, Bebi Saga)

saga.png

Reborn System:

Przy przej?ciu z dbz sag na sagi z gt < bebi saga.. jest saga po kt?rej gracz jest sprowadzony do 1 lvla!

Podobnie jak w anime gdy Pilaf wypowiada ?yczenie i goku staje si? maly!

Uwaga! Nie jest to taki system jak na innych otsach, HP/Ki si? nie kumuluje! Jest to troch? inny system!

reborn.png

Status System:

W grze jest do zdobycia 18 osi?gni?? za kt?re otrzymamy nie cale 50 punkt?w statusu.

Natomiast punkty mo?emy rozda? do specjalnych skilli pobocznych: agility, power, vitality, ki force oraz critical.

300px-Ach3.PNG

status.png

Status2.PNG

Merchant System:

Mamy mo?liwo?? ustawienia sklepu, w czasie kiedy jeste?my offline lub po prostu mo?emy za?o?y? drug? posta?/postacie sklepowe i na niej/nich wystawia? sklep/sklepy. Oznacza to koniec/zmniejszenia wymuszenia pisania ofert na kanale Trade.

Mech2.PNG

Transform System & Fusion System:

Mamy solidny system transformowania postaci!

- Transformy okresowe oraz sta?e
- Efekt aury przy pr?dach
- HP/KI/Ki DMG/Meele DMG/Attack Speed itd za transformacje

transform.png

Capsule System:

capsule.png

Jest to system, kt?ry minimalnie nagina anime ale wchodzi bardziej w klimat RPG.

Po u?yciu danej capsu?ki otrzymujemy efekt (Regeneracja ki/hp | Pe?ne Najedzenie | Dodanie hp/ki | Rage co pare sekund)

Efekty s? oczywi?cie na czas

capsule.png

Dragon Ball System:

Na ziemie spadaj? dragon balle, bardzo rzadko. Gdy uzbieramy 7 dragon balli mo?emy przyzwa? Shenrona! Spe?ni on jedno ?yczenie!!!

db.png

Bounty Hunters:

bounty.png

Jest to system w kt?rym mo?emy wyznaczy? nagrod? za czyj?? g?ow?.

Je?eli kto? Ci zaszkodzi a posiadasz sum? kt?ra zach?ci kogo? innego do zabicia tej osoby - Natychmiast daj zlecenie!

bh.png

Emoticon System:

Posiada 20 r??nych emoticon?w. S? one u?ywane przez graczy i npc. Przy npckach s? symbolami co dany npc oferuje. Gracza ich u?ywaj? do odniesienia swoich emocji!

emo.png

BOSS System:

Unikalne bossy, kt?re dodaj? zeni (waluta) oraz exp. Liczone z algorytmu tak aby ka?dy lvl dosta? odpowiedni? nagrod? za zabicie bossa!

Mo?na te? otrzyma? sign of karma, item dzi?ki kt?remu mo?na zredukowa? 50% karmy, je?eli mamy uko?czonego questa.

boss.png

Karma System:

Jest to system cz??ciowo wam znany pod nazw? blessy z real tibi. Ale jest znacznie bardziej rozbudowany!

Mo?emy mie? 100 procent good karmy (Otrzymujemy wtedy expa co sekunde)

Neutral (Nie spada nam level, podobnie jak przy good karmie ale tutaj nie dostajemy expa)

Mo?emy mie? 100 procent bad karmy (Spada nam wtedy exp, przy dedzie)

karma.png

Quest System:

Mamy 3 poziomy trudno?ci quest?w. Easy Quest, Medium Quest, Hard Quest. Po wykonaniu wszystkich quest?w z danego poziomu zdajemy wi?cej obra?e? z ki damage lub zadajemy wi?ksze obra?enia!

quest.png

Rage System:

Jest to system kt?ry zast?puj? soul z real tibi. Im wi?ksze rage tym wi?ksza szansa na krytyczne uderzenie. Jest ono 85% mocniejsze od zwyk?ego.
Rage mo?emy zdoby? atakuj?c potwory z wi?kszym lvlem od nas oraz je?eli nasza posta? to saiyan to mo?emy je zdoby? po u?yciu techniki furie!

rage.png

Unikalne techniki:

- Instant Transmission > teleport do gracza, je?eli spe?niamy wymagania
- Zanzoken > teleport na dan? kratk? po u?yciu PPM
- Kaioken > Technika dla graczy premium, dzi?ki kt?rej uderzamy o 25% wiecej z technik oraz mamy troch? wi?ksze hity z meele
- Sai Sei - Technika kt?ra zmienie cz?sciowo obra?enia na ki a cz??ciowo na hp
- Ikoukan Hatsusei - Technika podobna do technik sai sei kt?ra zmienie cz?sciowo obra?enia na ki a cz??ciowo na hp
- Mind Control - Jest to technika kt?ra odbija cz??ciowo obra?enie zadawane z ki przez przeciwnika
- Furie - Jest to technika ?aduj? nam rage [Saiyany]
- Power Up/Power Down - Pierwsza regeneruje hp/ki, druga spala ki

technika.png

Planety:

ziemia.png

vegeta.png

namek.png

imegga.png

Screeny:

1000734_382444901878796_1877668608_n.png

998422_382444968545456_694045056_n.jpg

1003465_382445285212091_1728325209_n.jpg

1004402_368148603308426_1615018461_n.jpg

1002264_368148583308428_400766200_n.jpg

946655_368148589975094_376925058_n.jpg

935047_368738746582745_569303394_n.jpg

1016500_368738729916080_530617984_n.jpg

1011065_368738889916064_1622391332_n.jpg

1005639_382445128545440_368374254_n.jpg

Odp: Priority-Servers.pl - DBPriority

Refresh

Zapraszamy! Refresh - Zapraszam do dyskusji!

7d07.png

Vulturkowi (Bufau) nie chce si? realizowa? dobrych pomys??w, wi?c ma wyjebane :) I tyle w temacie ... :)

Vulturkowi (Bufau) nie chce si? realizowa? dobrych pomys??w, wi?c ma wyjebane :) I tyle w temacie ... :)

Bo mam na to inny plan, nie wiem czy wiesz to co pisze a co robi? to drugie, przyk?adowo achivment system... mia?em zupe?nie inny pomys? dlatego go skre?li?em.

gralem na takim podobnym otku moge powiedziec 1 zajebisty !!!!!!! orek nic dodac nic ujac expowiska 10 na /10 questy 10/10 te rozne systemy jak np ta karma bd mi sie podoba 10/10 silnik nie wiem bo nei wrzuciles to dam ?/10 moja ocena ogolna 10/10 bledow na mapie sie znalazlem dodatkowo sa platy takie jak vegeta,earth,namek,imegga bardzo podoba mi sie otek jakby byl do pobrania bardzo bym polecal !!!:D masz u mnie reputa :)

po pierwsze kto i dlaczego usun?? m?j post?
po drugie serwer jest zrobiony tak ?e wszystkie systemy i skrypty jakie s? na internecie znajduj? si? tu
zwyk?y dbl tylko z nowymi grafikami 5/10

po drugie serwer jest zrobiony tak ?e wszystkie systemy i skrypty jakie s? na internecie znajduj? si? tu
Prosz? linka do Status System, Capsule System oraz Reborn kt?ry jest po??czony z sagami.

Bo mam na to inny plan, nie wiem czy wiesz to co pisze a co robi? to drugie, przyk?adowo achivment system... mia?em zupe?nie inny pomys? dlatego go skre?li?em.

We? Ty si? cz?owieku naucz jako? sensownie pisa?... Czyli teraz nazwa?e? sam siebie hipokryt? w tym momencie, piszesz co innego robisz co innego, normalnie Polityk Vultur XD.

Prosz? linka do Status System, Capsule System oraz Reborn kt?ry jest po??czony z sagami.

Status System - 10 min roboty
Capsule System - 1 minuta roboty
Reborn po??czony z sagami - 2 minuty (co to za problem do cholery da? warunek w rebornie, ?e mo?na go wykona? tylko je?li ma sie dane storageid i value :O? ?aden :])

#UP,

Wszystko w necie, ale jednak trzeba zrobi?... Zastan?w si? co piszesz. Po za tym skoro wszystko to 2 minuty to dlaczego nikt tego nie zrobi?? Mo?e dlatego ?e w tutejszym ?wiecie liczy si? pomys?.

#Po za tym masz 2 minuty od odczytania tego posta i zr?b mi w 2 minuty Capsule System. Pisz?c jednym ci?giem bez ani jednej pomy?ki nie ma opcji napisania tego w 2 minuty. No chyba ?e kopiuj/wklej co robi 90-95% serwer?w.

Po za tym skoro wszystko to 2 minuty to dlaczego nikt tego nie zrobi??

Mo?e dlatego, ?e s? to g?wienka, tylko i wy??cznie upraszczaj?ce system gry. Zreszt? ca?y ten serwer to wielka tandetna podr?bka DBL i innych serwer?w, og?lnie zarys zapierdolony z DBL, Reborn z WoDBO z tym, ?e zmodyfikowany.

Mo?e dlatego ?e w tutejszym ?wiecie liczy si? pomys?.

Chyba nie masz na my?li siebie? Bo Twoje pomys?y s? strasznie podobne (podobne? s? ?ywcem zajebane) do tych Nilana z DBL. A najlepsze jest to, ?e robisz to wszystko tak nieudolnie, ?e a? mi si? chce czasem tarza? si? na ziemi ze ?miechu. A czemu? Co wejd? na DBL i tam jest jaki? News, co? zosta?o dodane do serwera czy cokolwiek, to za kilkana?cie godzin widz? praktycznie to samo na DBP (Dragon Ball Plagiat ? :O). Wi?c sko?cz cz?owieku pieprzy? o "pomys?ach". Bo jak kto? da Ci godny uwagi pomys?, to Ci si? go nie chce robi?.

Po za tym masz 2 minuty od odczytania tego posta i zr?b mi w 2 minuty Capsule System.

Za ci?ki w uszach jeste?, aby mi rozkazywa?, pajacu.

Pisz?c jednym ci?giem bez ani jednej pomy?ki nie ma opcji napisania tego w 2 minuty

Tak, bo zaawansowany skrypter napisa?by to w minut? :)

No chyba ?e kopiuj/wklej co robi 90-95% serwer?w.

Masz na my?li Dragon Ball Plagiat :D? Je?li tak to zgadzam si? w 101 % :)

Nie uda Ci si? mnie sprowokowa? nie udaczniku... To nilan kradnie moje nie kt?re pomys?y wi?c nie m?w ?e ja je dodaje po nim.

Przyk?adowo jedyny nie wykrywalny anty-bot - z serwera DBP... /botcheck. Ostatnio dodany pod zmienion? nazw?: /msgcheck przez Nilana... Capsule System? Od kogo go niby wzi??em? Boss system od kogo? itd

PS: Poka? mi sw?j ots, prze zajebisty skrypterze co pisz? 10 s??w na sekund?.

@Madejaszek

To zr?b zajebistego serwa pokroju Hexany, bo ja na razie to jeste? mocny w s?owach na forum, bo widz? ?e znasz si? na wszystkim.
I je?eli s?dzisz ?e DBP to kopia w 100% DBL to Ty chyba nigdy na DBP czy DBL nie wbi?e? lasta.

Nie uda Ci si? mnie sprowokowa? nie udaczniku...

Do szko?y precz, sko?cz te gimnazjum w ko?cu ;).

To nilan kradnie moje nie kt?re pomys?y wi?c nie m?w ?e ja je dodaje po nim.

Nic o tym nie wiem, wi?c nie komentuje. Ale wiem jedno, ?e Ty skopiowa?e? od niego wi?kszo?? pomys??w, a je?li nawet on wprowadzi? jaki? Tw?j pomys?, to nie robi z niego plagiatora, kt?rym Ty jeste? by?e? i b?dziesz.

Capsule System? Od kogo go niby wzi??em? Boss system od kogo? itd

Nie napisa?em, ?e wszystko, ale wi?kszo?? (ok 95%) skopiowa?e?.

PS: Poka? mi sw?j ots, prze zajebisty skrypterze co pisz? 10 s??w na sekund?.

Nad swoim pracuje ju? d?ugi czas, z tym, ?e jestem mapperem, skryptami zajmuj? si? 2 inne osoby. Ale na pewno nie wypuszcz? go w takim stanie jak Ty ten Plagiat.

Nie mam zamiaru Cie prowokowa?, bo po co mam prowokowa? dzieciak?w? Wyrazi?em swoj? opini?, Ty to odebra?e? jako prowokacj? i ju? powoli wybuchasz . It's so sad.. :(

---------- Tre?? dodana o 17:14 ----------

@Madejaszek

To zr?b zajebistego serwa pokroju Hexany, bo ja na razie to jeste? mocny w s?owach na forum, bo widz? ?e znasz si? na wszystkim.
I je?eli s?dzisz ?e DBP to kopia w 100% DBL to Ty chyba nigdy na DBP czy DBL nie wbi?e? lasta.

Rozmawiam z Tob?? Nie! Sko?cz liza? dupk? Vulturowi - i tak nie dostaniesz Admina :(.

Cz?owieku, ci??ko nie wybucha? skoro kto? komentuje twoj? prac? nie maj?c zielonego poj?cia o niej.

Nie mam czasu bawi? si? z tob? w jak?? gr? bo ona nie prowadzi do nik?d.

Ja jeszcze podstaw?wki nie sko?czy?em wi?c co Ty mnie do gimnazjum wysy?asz. Kozak w necie....

Wida? Andrzeju OFERMOstromie :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry