-Inne PSoul - Z?ap je wszystkie.

Status
Zamknięty.

TeaParty93

User
Marzec 28, 2014
Liczba reakcji
0

Kilka s??w od wstawiaj?cego ...
Serwer stoi od czterech lat, lecz niestety s?aba promocja i konkurencja dobi?a go, aktualnie liczba graczy powoli wzrasta.
Zamieszczam t? reklam? gdy? chc? wesprze? ten projekt, bo jest tego wart, nigdzie indziej nie zaznacie takich niespodzianek podczas pokonywania dzikich pokemon?w, jak w?asnie na PSoul, dla ka?dego si? co? ciekawego znajdzie, od hodowania pokemon?w, po sadzenie kwiatk?w, jak i pokonywania r??nych trener?w. Niech ponownie odrodzi si? ten wspania?y projekt. ;)
P.S
Je?li chcia?by kto? jaki? rad b?d? pomocy, ?mia?o piszcie, m?j nick w grze Koshi Mazaki. ;)

Cechy G??wne:
Pokemony z 1. i 2. generacji kompletne.
Region Kanto i Archipelag Orange dost?pne.
Zr??nicowane i zabawne zadania.
Wy?wietlanie przyg?d znajomych w TV na ?ywo.
R??norodno?? TM (Technical Machine), dzi?ki kt?rym nauczymy swoje ulubione pokemony nowych ruch?w.
Unikalny system zdolno?ci specjalnych.
Pokemony 1 generacji z ich Shiny wersjami.
Szk??ka pokemon i system hodowli przez Pokemon Egg.
System pojedynk?w 6 x 6 graczy.
Wszystkie Kanto Gymy z zabawnymi puzlami i epickimi bitwami.
Sadzenie zbior?w i korzystanie z r??nych owoc?w.
Wiernie odwzorowany balans z oryginalnych gier, bior?c pod uwag? wszystkie oficjalne statystyki.
R??norodne umiej?tno?ci, takie jak Fly, Surf, Ride i Headbutt
Elementy specjalizacji przez Masterowanie.
Automatyczne cotygodniowe wydarzenia.
System ekskluzywnej strefy saffari, kilka obszar?w poszukiwa?.
Wyj?tkowy system znak?w, umo?liwiaj?cy dodawanie efekt?w Poke Balli.
I wiele wi?cej !

Links:
Register - http://psoul.net/accounts/create
Site oficial - http://www.psoul.net/
Forum - http://www.forum.psoul.net/
Facebook - https://www.facebook.com/psoul
Fansite - http://www.psoulcommunity.blogspot.com.br/

Images
92152826.png
1moves.png

2moves2.png
3moves3.png

5arenas.png
tms2.jpg

hab2.jpg

Videos:

Z Powa?aniem,
PSoul Staff

Odp: PSoul - Z?ap je wszystkie.

mimo, ?e tu nie gram to polecam, gra?em na wszystkich pokemona otsach i ten da?bym do top3, warto zagra? :)

Gra?em na wi?kszo?ci PokeOTS i stwierdzam, ?e wszystkie pr?cz PxG s? kup?. My?la?em, ?e tutaj r?wnie? si? rozczaruj? ale na szcz??cie nie mia?em racji.

Ten saffari zone mnie roz?o?y?, ?wietny pomys? i dodatkowo plusy za ?wietne filmy :)

Od?wie?am :)
Zapraszam wszystkich do ?wietnej zabawy, z dnia na dzie? przybywa wi?cej polskich graczy. ;)

Polecam wbic i zagrac, naprawde swietny OTS, a na dodatek jest nas (Polakow) co raz wiecej. W planach jest zalozenie Polskiej Gildii, wiec zapowiada sie jeszcze ciekawiej :)

Pozdrawiam i zapraszam do gry, moj nick: Kana Kaori

---------- Tre?? dodana o 17:50 ----------

Polecam wbic i zagrac, naprawde swietny OTS, a na dodatek jest nas (Polakow) co raz wiecej. W planach jest zalozenie Polskiej Gildii, wiec zapowiada sie jeszcze ciekawiej :)

Pozdrawiam i zapraszam do gry, moj nick: Kana Kaori

Tak?e polecam wy?ej wymieniony serwer poniewa? jako jedyny z Poke-OT zatrzyma? mnie na d?u?ej. ( Jestem przewa?nie sceptyczny je?eli chodzi o ten mod to tibii )
Zapraszam wszystkich do gry :)

Od?wie?am i przy okazji wstawiam ss'a "kecza" (s?aby) ^^

9qyr24.jpg

sciagnalem ale nie warto grac. Mnostwo niedociagniec i kicki co jakies pol godziny ;d

---------- Tre?? dodana o 14:40 ----------

mozna jeszcze dodac ze slabo sie operuje otclientem i jest zbyt duzy spam efektow

#Infelicity
Musz? Ciebie zmartwi?, ale te kicki to chyba tylko Ty masz, jaki spam efekt?w masz na my?li i co konkretnie nie podoba Ci si? w kliencie ?

Jakie niedoci?gni?cia masz na my?li, bo takie bezpodstawne zarzuty to mnie nie interesuj?.

Przez spam efektow mam na mysli np te irytujace napisy typu cinabar city pokemon center sewers itp
co chwile sie pojawia.
niedociagniecia to np to ze jak robisz battle z npc i przegrasz a nie masz przy sobie 6 pokow to musisz czekac nie ruszajac sie przez kilka minut zanim przegrasz.
lagi byly wczoraj dosyc mocne.

---------- Tre?? dodana o 14:58 ----------

jako niedociagniecie moge tez dodac milion npc w miastach kolo siebie i nie da sie gadac z 1 naraz w wielu przypadkach

Napisy informuj?ce o eventach albo po prostu o walkach s? w danych godzinach, a nie non stop, a je?li chodzi o walk? z npc'ami, wystarczy napisa? "bye", a te "milion npc" w miastach, z ka?dym npc'em da si? rozmawia?, je?eli ma si? wype?nione r??ne questy, misje i taski.
Ja nie mia?em wczoraj lag?w, a gra?em d?ugo :) mo?e po prostu masz z?ego dostawce ... serwer jest postawiony w Stanach Zjednoczonych, wi?c jest lekkie op??nienie chocia? ja tego nawet nie "czuje" jak gram.
( u mnie gra chodzi p?ynnie )

Ostatnia edycja:

Super polecam OTS! Przypominaj? si? stare czasy grania na brazylijskim PO kt?ry teraz przeszed? totaln? przemian? na PXG i niestety mi si? ju? osobi?cie nie podoba, a takiego OTS jak ten d?ugo szuka?em. Pokemona expimy samemu jak na GBA typu Fire Red albo Leaf Green, czasy dzieci?stwa... Natomiast w PXG pokemony s? od poziomu co ca?kowicie mnie odrzuca. Przyjemnie si? gra lecz niestety nie mam z kim :( ZAPRASZAM wszystkich :D Za?o?ymy polski team itd. :) TheParty93 odezwij si? albo dodaj mnie do VIP nick Rayzo, ja Ciebie ju? doda?em :D.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry