• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Pusty i s?aby mapping - To co mnie wyr??nia..

Odp: Vxr - Galeria map

?adne super tylko pami?ta? trzeba o detalach,
jedynie mi jebie m?zg zmiana ?cian na ro?linne ale reszta spoko.

Nie podoba mi si? ostatnia praca... Przecie? w prawdziwym ?wiecie by takiego nie zrobili, to ju? pr?dzej by z g?wna chyba ulepili. Rozumiem, ?e to eksperyment, ale nie przesadzaj z takimi nag?ymi zmianami ?cian z kamienia na li?cie, bo raz jest to oczojebne a dwa zupe?nie nie realne. Przedostatnie dwie prace mi si? za? bardzo podobaj?. Szczypta detali i b?dzie rewelacja, powodzenia!

A czy kto? powiedzia?, ?e m?j mapping w ostatnich pracach ma by? realny? Planuje jaki? sw?j styl wypracowa?, a je?li b?dzie nietypowy w tym ?adny, to tylko takie mapy b?d? robi?. Stop ci?gle tym samym map?, w ka?dej galerii.

Mylisz pojecia, nie trzeba robic popierdolonych budynkow zeby byc oryginalnyn, a realnosc tez trzeba trzyma? na wysokim poziome... Zreszta nie jeste? pierwszym mapperem kt?ry robi "takie co?" ... A ja wci?? powtarzam, ze to jest co najmniej oczojebne.

@down
Ale ja Ci m?wi?, ?e to jest po prostu oczojebne, ju? zapomnijmy o tej nierealno?ci ;p

Ostatnia edycja:

To, ?e akurat zrobi?em taki budynek to nie oznacza, ?e b?d? je ca?y czas robi? :). I w cale mapping nie musi by? realny, to kto? wymy?li?, a reszta zgapi?a. Tibia to gra, w grze dzieje si? co? co nie jest realne wi?c i tak mapa ma prawo wygl?da?.

Co? na od?wie?enie..

1PNG_rnpnasn.PNG

Ostatnia edycja:

?adna detalizacja, ten teren ma w sobie klimat. Jest bardzo dobrze. 10/10

Rozbudowuj? m?j ots, aktualnie pracuj? nad nowymi terenami ob aren. P?ki co stworzy?em zarys wyspy, jest to m?j 2 zarys wi?c rewelacji nie ma. Co s?dzicie o tym:

warPNG_rwpqxpe.PNG

Dodam, ?e b?d? dodawanie post?py z rozbudow? zarysu jak i samym jej wygl?dem w grze.
(mia?em 2 miesi?ce przerwy prosz? o wyrozumia?o??.)

Ostatnia edycja:

No pierwsze kroki od 2 miesi?cy:P

1PNG_rwhrqrq.PNG

2PNG_rwhrqxp.PNG

nic specjalnego mi sie niepodoba bugi z borderami jak dobrze si? przypatrzysz ale inne prace s? wporzo
pozdrawiam

ca?kiem niez?e mapy, szczeg??owe i grywalne. na parterze ko?o schodk?w i bardziej na prawo przy ga??zi wida? ?lady autobordera ale generalnie znakomita robota

Te bordery by? m?g? poprawic, tylko tyle po za tym. Reszta jest dobrze zrobiona, czekam na wi?cej.

W?tek otwarty na pro?b? autora

Pocz?tki questu na ots, mapa po sporej przerwie od rme.(z 3 miechy przerwy)

q1png_rqwssxn.png

Pocz?tek wydaje si? by? interesuj?cy ^^ Czekam na dalsze scrinszoty :)

szare ?ciany nie prezentuj? si? na groundach innych ni? szare dobrze je?li s? zbyt cienkie, przesadzasz z traw? we wn?trzu jaskini, innych zastrze?e? do tej pracy nie mam

Teleport na questa:

gs2png_rqswxrx.png

Ostatnia edycja:

?adnie to wygl?da, mimo ?e nie lubi? tej trawy to tu ona fajnie pasuje, generalnie pracka klimatyczna.

Powiem ci ?e fajnie Ci to wysz?o, widz? tutaj pare nie potrzebnych rzeczy ale tak to spoko, czekam na ci?g dalszy :)

Ja r?wnie? Czekam Na Dalsze twoje prace :) S? na Wysokim poziomie :)
Ocena 8.5/10

Do góry