Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
Chcia?em zaprezentowa? moj? idee tp room, jest to tylko jedno zdj?cie bo chodzi mi o sam pomys?. R?wnie? nie jest to w 100% sko?czone.
aerd3
Wyt?umacz mi jedno, jak mapy w tibii, a te w rme mog? wygl?da? inaczej? Wszystko jest to samo, tylko in-game lepiej si? prezentuj?.
Wspomina?em wcze?niej, nie robi?em wi?cej zdj?? bo jest niesko?czone, to co na ss nawet nie jest wyko?czone, chodzi?o mi o sam? idee.
Co do mapy, zapraszam do wystawiania opinii.
Im bardziej si? starasz by to by?o czyste ,tym gorzej ci to wychodzi i prace s? do bani
Szczerze m?wi?c sam podzielam robienie map na czysto ale nie do przesady takie kawa?ki co Ty
prezentujesz by?y modne kilka lat temu.
No ale co du?o m?wi? pierwsze dwie prace z deka kwadratowo ale przypomnia?y mi stare czasy
klient?w 7.92 i 8.1 ten TP ROOM nie jest za ?adny gdy? brakuje tych kilku dobrych detali kt?re ju?
mog?y by wp?yn?? na wygl?d pracy.Szkoda ?e zdecydowa?e? si? tak pracowa? nad mapami bo twoje ostatnie prace by?y lepsze.
![]()
Czekam na pojedynek, i gdzie on jest? Tch?rzysz i tyle. Od kiedy Twojego mapy s? unikalne <:wow:>