• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pustynia - co pod sob? kryje?

Status
Zamknięty.
Odp: Pustynia - co pod sob? kryje?

A co mo?e znajdowa? si? pod pustyni??Trzeba to wzi?? na logik?.Tw?rcy RL mapy na pewno maj? za grosz logiki, wi?c raczej nie wsadzili tam jaki? resp?w z demonami i behemothami razem a na przystawk? jeszcze ca?a demoniczna si?demka...Nie ma nad czym tu medytowa?.Pod pustyni? jest Desert Quest i nic wi?cej, no mo?e poza Fire Devilami ;>.

Dawno mnie nie by?o, ale jestem w stanie odpowiedziec na nurtuj?ce cie pytanie.
Ot?? znam odpowied? na <<Czym jest ta "Legendarna Per?a Pustyni" i co jej broni? >>
Tak pod pustyni? jest quest na bodaj?e kilka small ruby.
?eby sie do niego dosta? w tibi 8.1 potrzebowa?em kilku parcelek, aby dostac sie ni?ej i pokona? kilka Fire Devil-i.

Hmm...
z tego co piszesz wychodzi ?e ?azi?a? tam ca?y dzie? xD.
To nie ?adna legenda tylko Desert Quest :)
?adna podnieta! Ja tam by?em na 11 levelu i tylko expi?em...
Problem?w nie mia?em a Quest to chyba naj?atwiejszy w ca?ym ?wiecie tibii:curse:

PzDr :)

Kate Sayuki Napisa?a? nie jednoznacznie o jak? pustynie Ci chodzi. My?la?em na pocz?tku ze Ankrahmun. A po drugie desert to nic ciekawego..Nie ma tam ?adnych mitycznych stwor?w ani legendarnej nagrody..

No c??, mo?emy te? porozmawia? o pustyni Ankrahmun, ale t? dyskusj? poprowadzicie beze mnie, bo nigdy na niej nie by?am, po prostu nie chcia?o mi si? marnowa? kasy na pacca xD
Tak wi?c, jest co? godnego uwagi na pustyni Ankrahmun? Jakie? zagadki? Mogliby?my poszuka? wyja?nienia ;> Prosz? o propozycj? :))

Pustynia Ankrahmun jest ogromnym zasobem qest?w i zagadek.....
Np. dziwne jest to ze gdy uzyjesz light shivel na piasku to za ktoryms razem wyjdzie ci scarab.... Jest wiele Ciekawych rzeczy...

Jak si? kopie w ankrahmun to mo?na wykopa? nie tylko scaraba ale te? i scarab coinsa xd I nie koniecznie l shovel mo?e to by? zwyk?y shovel.
Pustynia w ankrahmun jest ogromna i jest tam wiele ciekawych rzeczy jak faraony ;d

Co do desert questa to nie jest ?atwy, prosty quest tylko macie spoiler i my?licie ?e to wszystko. Aby wiedzie? co trzeba po?o?y?, kto ma sta? na zapadniach itd. trzeba by?o czyta? ksi??ki po ca?ym desercie a wy tylko znacie spoiler z jakiej? strony ;d

A co mo?e znajdowa? si? pod pustyni??Trzeba to wzi?? na logik?.Tw?rcy RL mapy na pewno maj? za grosz logiki, wi?c raczej nie wsadzili tam jaki? resp?w z demonami i behemothami razem a na przystawk? jeszcze ca?a demoniczna si?demka...Nie ma nad czym tu medytowa?.Pod pustyni? jest Desert Quest i nic wi?cej, no mo?e poza Fire Devilami ;>.

Poza Fire Devilami, Orc Berserkerami i podobono Banshee.

#Topix
Nic pod sob? nie kryje. Gdyby co? pod sob? mia?o, ka?dy by wiedzia?. Napewno jaki? 100+ ju? podr??owa? po tych labiryntach i wie jak tam jest i nie znalaz? nic strasznego.

Dziwne ?e piasek ma podziemia ;] C?? ja planowa?em wycieczk? w pod ziemia, ale musia? bym zainwestowa? z 1cc w poty, w razie awarii.

Nigdy mnie nie interesowa?o na pustyni nic opr?cz Desert Questa. Tam jest tylko Desert i Exp ;]

Nie s?dze ?eby by?y tam jakie? "niesamowite"
wspania?e potwory czy nagrody :)

Taa desert i exp ;] tez tylko to mnie jakos tak w pustyni interesowalo do tej pRory ;]
Moze i jest tam cos niesamowitego typu super quest,dodany w update 8.50+ No ale moze..to tylko nasze przypuszczenia ;]
Pozdro

Ta pustynia, jest jak worek z zagadkami a my wszyscy w?a?nie go otworzyli?my i je wszystkie wysypali?my... Ja jak robi?em Panpine Quest (czy jako? tak) by?o to chyba w Tibii 8.0... dosz?em do pomieszczenia z FD otworzy?em drzwi kluczem z kamienia na powierzchni i.... wszystko zacz??o si? sypa? ca?e podziemia po drodze pojawia?y si? nie wiadomo sk?d Beholdery, ledwo co zd??y?em uj?? z red HP...

To by?o najdziwniejsze prze?ycie jakie... prze?y?em w Tibii... Wszystko nagle si? trz?sie i nie wiadomo gdzie ucieka?, gdzie p?j?? ?eby wyj??... Zgadzam si?, tam jest piek?o ;P

To prawda jest tam Desert Quest (Vocation Quest) no i oczywi?cie ca?kiem spore expowisko... Lecz labirynt te? tam jest, np z tym The Dead Musician (czy jako? tak) to trza te? pomy?le?, zanim tam si? dojdzie :)

Hmmm no jest o czym dyskutowa? ;)...
M?j kolega gdy b??dzi? w podziemiach pustyni wpad? w dziur? gdzie obok by?o pe?no field?w.
Przeszed? kilka kratek i pad? bo mia? 12 lvl :D

By? mo?e tam co? mog?o by? za tymi fieldami ;] Trzeba to rozkmini?.

no i fajnie se dyskutujemy a wracaj?c to pocz?tku tematu to poprostu desert quest wymaganie to 4wszystkie profesje kladziesz rzeczy w swoje miejsce knight sword druid jablko pall kusze sorc ksi??k? magiczna co si? zapisuje czary niepami?tam nazwy i nagroda 1cc tylko musisz znale?? team du?o oszust?w jest i dedaj? ale to by?o wyt?umaczone przez koleg? alonixa:cool: to wi?c dyskutujmy ;)

czego? zapomnia?e? :down: KA?DA PROFESJA POTRZEBUJA 20 LVL!!! lubie ten quest lecz nie wiem czemu =)

Pierwszy raz jak gra?em, to wszed?em do tej dziury przez przypadek i szuka?em, znalaz?em pomieszczenie, gdzie by?y 3 fire elementale/devile, pad?em, bo nie mia?em wtedy du?ego poziomu (chyba 16) i du?ego do?wiadczenia, kto wie, co kryje si? tam dalje. ^^

ee tam tylko desert quest behy itd nic nowego bo demcow tam nie znajdziesz ;p:p

@UP Skad wiesz... moze i nawet sama Apocalypse tam jest?:D
Mysle, ze Desert kryje jakis tajemnice... prawie wszystko w Tibii ma tajemnice chocby kiedy nabije 100 lvl <lol2>!

Na dezert quescie jest te? dziura, z kt?rej nie mo?na wyj??.
Wbieg?am tam.. , okaza?o si? ?e by? tam 36 Knight. Ja mia?am 20 Sorca.
Sama wyj?? nie mog?am, Knight zacz?? we mnie wali?... (Mia?am Blue Robe, Blue Legs,Bohy, i 3cc ) . Dorobek dosta?am od koleg?w. Zosta?o mi dos?owanie 16 HP ,
po czym koledzy wbiegli w dziure i go zabili. Ehh.. to by?y czasy :D .
Wracaj?c do pustyni , nie raz wesz?em w szambo i nie raz pada?am, i g?ebiej
wesz?am tym bardziej mnie to w ci?ga?o. ^^

Pozdrawiam Tamka. :*

pustynia kryje w sobie naprawd? wiele sekret?w, ?aden znasz na pewno nie zna ich wszystkich. ja sam nie jestem w stanie, ale ?ycz? powodzenia w ich odkrywaniu

Ja raz sie pomylilem, wlazlem w dziure z 3 zerkami :p
Szlem dalej, byly tylko fire devile, a potem na glowna droge na questa wszedlem :)

Status
Zamknięty.
Do góry