Quark vs Kloc

Status
Zamknięty.

Quark

Active User
Październik 11, 2010
Liczba reakcji
10
73859944572514882953.png

Jakby co nie patrzcie na m?j tera?niejszy nick, bo wiem, ?e w wyzwaniu by? Alanov, ale zmieni?em nick na Quark.
Licz? si? tylko g?osy os?b, kt?re maj? powy?ej 30 post?w.

Temat: Klif nad Oceanem

Praca nr.1
28m7v5.png

Praca nr.2
do9ait.png

G?osowanie trwa? b?dzie dok?adnie 3 dni od 16.40 dnia dzisiejszego.

Odp: Quark vs Kloc

Tytu?:Klif nad oceanem-w pracy nr 1 widz? zaledwie jeziorko/rzek?.
Praca numer 2 idealnie nawi?zuje do tematu.G?os na prace nr 2.

Oczywi?cie praca nr 1.

Podoba mi si? zastosowanie id g?r. Musz? powiedzie?, ?e prace s? bardzo wyr?wnane, jednak g?os na 1!

Dw?jka dos?ownia mia?d?y jedynk?, jest idealnie wykonana, nie brakuje tam detali, autor tej pracy naprawd? bardzo si? postara? i dopracowa? ka?dy szczeg??.

G?os na 2.

Zdecydowanie Nr 2. Co fakt s? tam ze 2 b??dy, kt?re uda?o mi si? dopatrze?. Praca nr jeden jest strasznie s?aba. S?aby zrzut, wgl ca?a mapa s?aba. Niema takiego klimatu jak na klif. I z tego co m?wi temat mia? by? nad oceanem a nie jaka? zatoka no chyba ?e tam jest dalej woda, cho? bior?c pod uwag? u?o?enie tej g?ry strasznie do dupy by to wygl?da?o.(xD)

Tyle g?os na 2

Zdecydowanie 2!!! Od razu spojrza?em i mi si? spodoba?a, ta g?ra, pi?kny widok, i ta motor?wka, i w og?le wszystko, pi?knie!!!

Numer 2

Dla mnie za du?o najebane tych szczeg???w w nr2 a praca pierwsza jest tego przeciwie?stwem dlatego zdecydowanie g?osuje na prace nr 1.

ofc 2. bardziej przy[pomina kszta?tem brzegi morza/oceanu. ma wiecej detali a pozatym jest sliczna. w pracy numer 2 nie podoba mi sie ten klif. brodery gor sa do dupy a pozatym nie lubie czerwonycj gor.

2

2 praca doskonala. Duzo detali i ciekawych pomyslow.
Oddaje glos na 2.

Oddaj? g?os na prac? nr. 2.Bardziej pasuje do tematu i wida?,?e to jakie? morze/ocean.W pracy nr. 1 tego brak.

G?osuj? na prace nr 2. Znacznie lepiej wygl?da klif w tej pracy ni? na nr 2. Na nr 2 to podziemne raczej klify jakie?;p
G?os oddaj? na 2

Oddaje g?os, na prace nr 2.

Dlaczego? Poniewa? bardzo mi si? spodoba? ten widok, wiele detali, i bardziej to przypomina ten klif. W pracy nr 1. troch? mi si? nie podoba, bo to wygl?da jak jakie? jeziorko, a nie morze.

2

Oczywi?cie praca nr.1
Bardzo mi si? podoba uk?ad natury, mieszane ska?y, nr .1

Oddaj? g?os na prac? numer 1.
Jest ona dopracowana bardziej ni? dw?jeczka. Zastosowano wi?cej szczeg???w z delikatniejszym rozmachem, a nie nawalono wszystkiego na g?r?. Podoba mi si? w niej bardzo jaskinia. Dodaje ona uroku pracy.
Dw?jeczka jest taka zbyt prosta i odzwierciedla bardziej star? Tibi?. Za du?o nawalono w niej drzewek itp. Nie przypad?a mi do gustu.
Jednak m?j g?os ostatecznie leci na Jedynk?.

g?os oddaje na prace 2 gdy? bardziej mi si? podoba. jest ciekawsza. i bardziej oddaje temat.

praca numer 1 ma du?o detali, jednak nie najlepiej odnosi si? do tematu, poniewa? to mia?by? klif, nie podmyty brzeg. Praca numer 2 ma na samej g?rze za du?o ro?linno?ci i detali jednak realizuje temat. Obraz nieanimowany sprawia wra?enie jakby te ?mieci p?ywaj?ce w wodzie rozbija?y si? o ska?y. Zdecydowanie oddaj? g?os na prac? nr. 2

Tutaj wyb?r pracy nie by? trudny poniewa? wida? w kt?r? prace w?o?ono wi?cej stara? cho? obie prace s? dobre praca nr 2 sprawia ?e zapominamy o istnieniu pracy nr 1.

M?j g?os zdecydowany na nr 2

Mo?e gdyby praca nr 1 by?a bardziej obszerna mia? bym problem w wybraniu lepszej a to by by?o bardziej ciekawsze.
To wygl?da tak jak by? mia? wybiera? gdzie wsiadasz Fiat 126p przy Ferrari.
yyy..Ferrari...xD

Pozdrawiam Eztaz

D?ugo si? zastanawia?em najpierw podoba?a mi si? praca numer 1 ale to jest jezioro a nie ocean praca numer 2 najbardziej pasuje pod temat, ostatecznie oddaje g?os na prace nr :2

Dobra my?l?, ?e ju? czas og?osi? wyniki.
Praca nr.1 (kloc) - 4 g?osy
Praca nr.2 (Quark) - 11 g?os?w

Tak wi?c wygrywa Quark (3 pkt), przegrywa kloc (1 pkt)
Dzi?ki za pojedynek.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry