• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Razonia.com START 05.07.10 18:00 CET<<Zobacz>>

Status
Zamknięty.
Odp: Razonia.com START 05.07.10 18:00 CET<<Zobacz>>

Co do nagrod tak bedzie sponsor oraz zyski z sms shopu. Czym wiecej zyskow i osob bedzie tym wiecej nagrod.

System aukcji moge pozniej dodac.

Our partners and their custom servers:

Koniecznie musisz doda? nowy system wojen - bardzo si? przyda ;)
C.d. aukcji, to nie musisz dodawa?, a znaj?c ?ycie plate armory itp. b?d? ludzie wystawia? za 100k tak?e to bez sensu jest.

Ale dla urozmaicenia mo?na by by?o doda? ten system aukcji :) i od razu na niego wbijam wiec szykujcie si? :D

Start zosta? przeniesiony na 19. "PRZEPRASZAMY Start musi zostac przeniesiony na 19:00. Zepsulem mape i sie nie odpala. Zaraz naprawie."

W sumie to lepiej zeby poprawili cos teraz niz robic restarty po starcie...:)

Dawa? mi szybko tego otsa bo niemog? si? doczeka? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powiedz mi.. jak mo?na zepsu? mape?

Zamiast nazwamapy-spawn.otbm czyta asdasd-spawn.otbm~ przez co na mapie nie ma spawn. juz wrzucam i zaraz bedzie dobrze Przepraszam za klopot =\ Zreszta niechacy rozwalilem kawalek mapy w thais. Spieszylo mi sie powychodzily bledy...

System aukcji wkrotce bedzie a system wojen jest nowy z flagami.

Napewno zagram, ale za takie sp??nienie powinno by? 100 pkt w sms shopie, poniewa? wiele os?b d?ugo czeka?o na start i wiele rzeczy prze?o?y?o, np. ja. A wi?c radze to przemy?le?, jesli tak zrobicie napewno bedzi? sporoo graczy :)

@Down
Hahaha skoncz. Wszyscy beda z softami biegac bez sensu... To ze ty przelozyles jakies wazne rzeczy ze wzgledu na start otsa swiadczy tylko o tobie i twojej glupocie... A jak chcesz 100pkt. to zabierz mamie telefon i sobie wyslij smsa dzieciaku

hah dzieciaku... Nie jestem taki g?upi ?eby wydawa? kase na ots kt?ry padnie po tygodniu mo?e dw?ch, a ty jeste? pewnie jednym z dzieci sms kt?re wydaj? ca?? kase na ots a p??niej p?acz?, ?e ots off...

Ostatnia edycja:

Napewno zagram, ale za takie sp??nienie powinno by? 100 pkt w sms shopie, poniewa? wiele os?b d?ugo czeka?o na start i wiele rzeczy prze?o?y?o, np. ja. A wi?c radze to przemy?le?, jesli tak zrobicie napewno bedzi? sporoo graczy :)

Hahaha skoncz. Wszyscy beda z softami biegac bez sensu... To ze ty przelozyles jakies wazne rzeczy ze wzgledu na start otsa swiadczy tylko o tobie i twojej glupocie... A jak chcesz 100pkt. to zabierz mamie telefon i sobie wyslij smsa dzieciaku.

GM moze wprowadzil bys jakis konkurs? Zachecilo by to graczy np za 1st wbity 200lvl iles pkt w sms shopie:)

Ostatnia edycja:

cos mi sie wydaje ze ots padnie po slynnych 36 godzinach (tyle trwa podobno free dedic [demo] ) czyli powinien pasc jutro w nocy :D okolo godziny 1:00 gm se zarobi z 200 zl itd ... znam to bo sam to robilem xd i tak 90% gm-ow robi hahaha :D 10% to tylko normalne ots-y :D takie ktore trwaja wiecej niz 36 godzin :D

najbardziej to mnie pogniotlo ze do wygrania play station 3 :D jak to przeczytalem to spadlem z krzesla ze smiechu huasuhasuhauhsuh

wiesz ile takie rzcezy kosztuja gm ??? przecietny polski rodzic na taka zabawke musi pracowac 30 dni :D

... zobacze :D specjalnie pojde spac o 1:00 zeby zobaczyc czy padnie ots jutro o 1:00 :D czyli za 36,5 godzin

cos mi sie wydaje ze ots padnie po slynnych 36 godzinach (tyle trwa podobno free dedic [demo] ) czyli powinien pasc jutro w nocy :D okolo godziny 1:00 gm se zarobi z 200 zl itd ... znam to bo sam to robilem xd i tak 90% gm-ow robi hahaha :D 10% to tylko normalne ots-y :D takie ktore trwaja wiecej niz 36 godzin :D
najbardziej to mnie pogniotlo ze do wygrania play station 3 :D jak to przeczytalem to spadlem z krzesla ze smiechu huasuhasuhauhsuh
wiesz ile takie rzcezy kosztuja gm ??? przecietny polski rodzic na taka zabawke musi pracowac 30 dni :D
... zobacze :D specjalnie pojde spac o 1:00 zeby zobaczyc czy padnie ots jutro o 1:00 :D czyli za 36,5 godzin
A wiesz co to zysk z sms shopu?
Nie s?ysza?em o demach serwer?w dedykowanych, bo chyba takie nie istniej?, aczkolwiek ten serwer stoi na normalnym dedyku.

Po pierwsze ..
cos mi sie wydaje ze ots padnie po slynnych 36 godzinach
Umiesz w og?le liczy? do trzydziestu sze?ciu?

(tyle trwa podobno free dedic [demo] )
G?wno wiesz o tym ile to trwa..

znam to bo sam to robilem xd
Jakby? sam tak robi? to by? nie pisa?, ?e: podobno tyle trwa free dedic [demo], tylko, ?e: tyle trwa free dedic.

Po drugie..
Kole?ko, w tej chwili dos?ownie wyszed?e? na debila, bo nie ka?dy do popularny na OTS "sms boy", i nie ka?dy wysy?a sms. Du?o ludzi gra wy??cznie dla przyjemno?ci, a nie dla wydawania pieni?dzy na bycie najlepszym.

Dobra wyjdz z tego tematu;D i nie zapomnij sprawdzic o 1 w nocy czy ots padl

czu? to ty mo?esz... smr?d swoich skarpet. Ja my?l? ?e ten OTS wypali i b?dzie si? fajnie na nim gra?o.

Jest kto? ch?tny do gildi --Ravens--?
Oczekuj? vt 2.1.4.
Podawa? nicki, je?li kto? jest ch?tny.

@Down
hah dzieciaku... Nie jestem taki g?upi ?eby wydawa? kase na ots kt?ry padnie po tygodniu mo?e dw?ch, a ty jeste? pewnie jednym z dzieci sms kt?re wydaj? ca?? kase na ots a p??niej p?acz?, ?e ots off...

Mylisz sie. I jak narazie to ja moge tak myslec o tobie bo to ty przelozyles swoje wazne sprawy zeby byc na starcie otsa i to ty placzesz i chcesz pkt w sms shopie...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom