Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
Powiedz mi.. jak mo?na zepsu? mape?PRZEPRASZAMY Start musi zostac przeniesiony na 19:00. Zepsulem mape i sie nie odpala. Zaraz naprawie.
Powiedz mi.. jak mo?na zepsu? mape?
Powiedz mi.. jak mo?na zepsu? mape?
Hahaha skoncz. Wszyscy beda z softami biegac bez sensu... To ze ty przelozyles jakies wazne rzeczy ze wzgledu na start otsa swiadczy tylko o tobie i twojej glupocie... A jak chcesz 100pkt. to zabierz mamie telefon i sobie wyslij smsa dzieciaku
Napewno zagram, ale za takie sp??nienie powinno by? 100 pkt w sms shopie, poniewa? wiele os?b d?ugo czeka?o na start i wiele rzeczy prze?o?y?o, np. ja. A wi?c radze to przemy?le?, jesli tak zrobicie napewno bedzi? sporoo graczy![]()
A wiesz co to zysk z sms shopu?cos mi sie wydaje ze ots padnie po slynnych 36 godzinach (tyle trwa podobno free dedic [demo] ) czyli powinien pasc jutro w nocyokolo godziny 1:00 gm se zarobi z 200 zl itd ... znam to bo sam to robilem xd i tak 90% gm-ow robi hahaha
10% to tylko normalne ots-y
takie ktore trwaja wiecej niz 36 godzin
![]()
najbardziej to mnie pogniotlo ze do wygrania play station 3jak to przeczytalem to spadlem z krzesla ze smiechu huasuhasuhauhsuh
wiesz ile takie rzcezy kosztuja gm ??? przecietny polski rodzic na taka zabawke musi pracowac 30 dni![]()
... zobaczespecjalnie pojde spac o 1:00 zeby zobaczyc czy padnie ots jutro o 1:00
czyli za 36,5 godzin
Umiesz w og?le liczy? do trzydziestu sze?ciu?cos mi sie wydaje ze ots padnie po slynnych 36 godzinach
G?wno wiesz o tym ile to trwa..(tyle trwa podobno free dedic [demo] )
Jakby? sam tak robi? to by? nie pisa?, ?e: podobno tyle trwa free dedic [demo], tylko, ?e: tyle trwa free dedic.znam to bo sam to robilem xd
@Down
hah dzieciaku... Nie jestem taki g?upi ?eby wydawa? kase na ots kt?ry padnie po tygodniu mo?e dw?ch, a ty jeste? pewnie jednym z dzieci sms kt?re wydaj? ca?? kase na ots a p??niej p?acz?, ?e ots off...