Real Map + Yalahar

Status
Zamknięty.
Odp: Real Map + Yalahar

Omg! Wescie wy ogarnijecie troche zeby sprawdzic jakie sa miasta na mapie wystarczy kilknac opcje w me edit town tam jest lista miast i pod spodem pozycja temple jest tu yalahar tylko chyba byla wycinana z innej mapy i jest bardzo daleko od calej mapy :D:D

super ! tego szuka?em ;) dzi?ki..
ocena : 10/10

hahaha ja odpalilem na 2.8 GHz 2 gb ramu ;)) windows xp home

Wielkie dzia za mape ;D szuka?em real + yalachar ale nie mog?em nigdy znale?? :) Jeszcze raz wielkie dzi?ki : )

Niestety mi nie wchodzi niewiem moze silnik zly ale probowalem chyba z 3 silnikow dochodzi do ladowania mapy wyskakuje uniqude costam 1500 i zamyka konsole niewiem co jest jakis iteam zdublowany no nie czaje na bank a szukam non stop rl z yalahar powiedzcie pod jakim silnikiem wam dzia?a

Niestety mi nie wchodzi niewiem moze silnik zly ale probowalem chyba z 3 silnikow dochodzi do ladowania mapy wyskakuje uniqude costam 1500 i zamyka konsole niewiem co jest jakis iteam zdublowany no nie czaje na bank a szukam non stop rl z yalahar powiedzcie pod jakim silnikiem wam dzia?a
mi tez to wyskakuje, plx pomocy, nie wiem co robic, poniewa? chcialbym zagrac na tej mapce, a nie moge.

Ja teraz na tej mapie jade ^^ na moim ots i naprwade swietna jest !!
Dok?adna itp lecz... musialem poprawia? Inq... Yalahar quest... i jescze anhi mi zostalo i chyba cala bedzie dzialac lecz oczywisice jak zauwaze to naprwae heh xD

Dzienki-Tego szuka?em jeszcze raz THXXXXX:up::up::up::up::up::up:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry