Odp: Recenzje OTS II - Lordaeron.eu
Powiem tak - to nie jest ju? ten sam klimat. Pami?tam stare czasy Loary, kiedy wymiatali?my gildi? Dark Dreamers < 3 P??niej, kiedy wprowadzili na Loarze system Guild Wars te? by?o spoko, zacz??y si? spiny rodem z Hitery, w 5 zajebali?my 15 go?ci z HTF, z czego ka?dy z nich mia? 200+ lvl (dw?ch by?o rebornowanych 300+), a ja ich nakurwia?em 160 lvl'em - p??niej p?akali, ?e tylko w trapie potrafimy si? bi?. Aa, zapomnia?bym - jak stali?my we dw?ch z Szafusem w depo to si? spinali w 10, ?e si? boimy wyj??. A jak im proponowali?my OB, to jako? dziwnym trafem wszystkim im nagle pad? internet. xd
Dobra, to by?a cz??? dla starych wyjadaczy Wypasa, kto wtedy nie gra?, nie zrozumie tego postu
A co do Lordaeronu - tym razem Elfowi si? nie uda?o. Stworzy? bardzo przeci?tny serwer, co prawda z kilkoma ciekawymi systemami, kt?rych jednak ma?o kto u?ywa.
Poza tym ekipa - o matko, ludzie! Chocia? praktycznie ca?a administracja tego serwera jest ogarni?ta, to jedna osoba zani?a moj? ocen?. Tak, Magiku, albo pseudo redaktorze gazety wyborczej, o Ciebie mi chodzi. ; ) Nie rozumiem jak takiemu przyg?upowi mo?na by?o da? jak?kolwiek pozycj? na OTS'ie. Przecie? na starym Wypasie straci? GM'a, bo krad? itemy zza lad i rozdawa? kolegom, hueh. ;D W?a?nie przez t? niekompetentn? osob? nie gram na Lordaeronie, wi?kszo?? z moich znajomych r?wnie?. ;p
Je?li mia?bym ocenia? Lordaeron, da?bym mu 3 gwiazdki.
@Down
?e nie pisa?em o sobie redaktor GW tylko osoba prowadz?ca zaj?cia by?a z GW
Szkoda, ?e dg zmieni?o w?a?ciciela, bo mia?em jeszcze dost?p do Moderativii i bym Ci przytoczy? cytat inteligencie ;D
A teraz id? na Nivira gdzie strona jest o kant dupy, Artsa wychuja?e? z forum warlon.exxl.pl ( nie pami?tasz ? ).
Oj pami?tam, stare, dobre czasy

Zrozumia?em sw?j b??d i przeprosi?em za to, zreszt? wtedy byli?my z Artsem po do?? powa?nej k??tni, wi?c cz?owieku - wypominasz brak doinformowania, a sam odzywasz si? na tematy, o kt?rych nie masz poj?cia, hipokryta.
Moja persona jest tutaj ostatni? opr?cz Wildhelma ( ostatnio te? Phantasy ), kt?ra robi najwi?cej na linii player - elf. Nie grasz wi?c zatkaj si? i id? na Nivira.
Faktycznie, bo przekazywanie informacji Elfowi to jest bardzo wa?ne zaj?cie, szczeg?lnie, ?e Twoje zadanie jest bezsensowne, gdy? i tak wszyscy gracze z problemami zapewne najpierw zg?aszaj? si? prosto do Elfa.
Reasumuj?c - id? pisa? artyku?y do gazety wyborczej i opu?? Lordaeron, a zobaczysz w ilu tam wpadniemy
nie opuszcz? tego OTSa dla Ciebie wi?c sorry, ale wielki come back Ci si? nie uda.
Spoko, wiem, ?e dla rangi zrobisz wszystko ;P