Recenzje OTS II - Lordaeron.eu

Odp: Recenzje OTS II - Lordaeron.eu

Zr?bcie recenzje Karamy-wara . Co do tej recenzji to dopatrzy?em si? masy nie logicznych zda? i ma?o jasnych tekst?w. Og??em nawet fajnie si? czyta?o

Przyda?a by si? recenzja Enibia.pl. Jest to serwer godny uwagi.

Poczekajcie jeszcze troszk? i przeczytacie nowiutk? recenzj? kolejnego otsa :)

Gdyby ka?da inicjatywa by?aby tak hejcona przez wszystkich jak to, to by?by naprawd? du?y problem jak da? co? ciekawego do poczytania userom. Serwer dosta? na koniec 4,5 gwiazdki wi?c chyba nie jest najgorzej. Og?lnie to nie ma co pot?pia? dalej tego artyku?u, tylko czeka? na nast?pny, kt?ry mam nadziej? b?dzie ciekawszy i nikt nie b?dzie podwa?a? tre?ci, gdy b?dzie ona na wystarczaj?cym poziomie. Powodzenia z tym.

A ja mog? powiedzie? ?e pomimo braku logicznej sp?jno?ci w opisie mapki(bo tylko to mi przeszkadza) by?em w stanie zrozumie? wszystko o serwerze, jednak gra?em na nim i nie zgadzam si? co do ocen... My?l? ?e troszk? przesadzili?cie z krytyk? i tak jak napisa? Elf, ?e "nawet admini nie grali by na tym serwerze".

S?ysza?em o po?piechu, czytaj?c jak wszyscy przerzucaj? win? z jednego na drugiego mia?em niez?y ubaw :D

SUMA:

Zrobili?cie ten temat tak samo jak Microsoft zrobi? Vist?!
My?l? ?e nie musz? t?umaczy? o co chodzi.(po?piech)

Przepraszam za b??dy.

Powiem tak - to nie jest ju? ten sam klimat. Pami?tam stare czasy Loary, kiedy wymiatali?my gildi? Dark Dreamers < 3 P??niej, kiedy wprowadzili na Loarze system Guild Wars te? by?o spoko, zacz??y si? spiny rodem z Hitery, w 5 zajebali?my 15 go?ci z HTF, z czego ka?dy z nich mia? 200+ lvl (dw?ch by?o rebornowanych 300+), a ja ich nakurwia?em 160 lvl'em - p??niej p?akali, ?e tylko w trapie potrafimy si? bi?. Aa, zapomnia?bym - jak stali?my we dw?ch z Szafusem w depo to si? spinali w 10, ?e si? boimy wyj??. A jak im proponowali?my OB, to jako? dziwnym trafem wszystkim im nagle pad? internet. xd

Dobra, to by?a cz??? dla starych wyjadaczy Wypasa, kto wtedy nie gra?, nie zrozumie tego postu :D

A co do Lordaeronu - tym razem Elfowi si? nie uda?o. Stworzy? bardzo przeci?tny serwer, co prawda z kilkoma ciekawymi systemami, kt?rych jednak ma?o kto u?ywa.
Poza tym ekipa - o matko, ludzie! Chocia? praktycznie ca?a administracja tego serwera jest ogarni?ta, to jedna osoba zani?a moj? ocen?. Tak, Magiku, albo pseudo redaktorze gazety wyborczej, o Ciebie mi chodzi. ; ) Nie rozumiem jak takiemu przyg?upowi mo?na by?o da? jak?kolwiek pozycj? na OTS'ie. Przecie? na starym Wypasie straci? GM'a, bo krad? itemy zza lad i rozdawa? kolegom, hueh. ;D W?a?nie przez t? niekompetentn? osob? nie gram na Lordaeronie, wi?kszo?? z moich znajomych r?wnie?. ;p

Je?li mia?bym ocenia? Lordaeron, da?bym mu 3 gwiazdki.

@Down
?e nie pisa?em o sobie redaktor GW tylko osoba prowadz?ca zaj?cia by?a z GW

Szkoda, ?e dg zmieni?o w?a?ciciela, bo mia?em jeszcze dost?p do Moderativii i bym Ci przytoczy? cytat inteligencie ;D

A teraz id? na Nivira gdzie strona jest o kant dupy, Artsa wychuja?e? z forum warlon.exxl.pl ( nie pami?tasz ? ).

Oj pami?tam, stare, dobre czasy :D Zrozumia?em sw?j b??d i przeprosi?em za to, zreszt? wtedy byli?my z Artsem po do?? powa?nej k??tni, wi?c cz?owieku - wypominasz brak doinformowania, a sam odzywasz si? na tematy, o kt?rych nie masz poj?cia, hipokryta.

Moja persona jest tutaj ostatni? opr?cz Wildhelma ( ostatnio te? Phantasy ), kt?ra robi najwi?cej na linii player - elf. Nie grasz wi?c zatkaj si? i id? na Nivira.

Faktycznie, bo przekazywanie informacji Elfowi to jest bardzo wa?ne zaj?cie, szczeg?lnie, ?e Twoje zadanie jest bezsensowne, gdy? i tak wszyscy gracze z problemami zapewne najpierw zg?aszaj? si? prosto do Elfa.

Reasumuj?c - id? pisa? artyku?y do gazety wyborczej i opu?? Lordaeron, a zobaczysz w ilu tam wpadniemy :D

nie opuszcz? tego OTSa dla Ciebie wi?c sorry, ale wielki come back Ci si? nie uda.

Spoko, wiem, ?e dla rangi zrobisz wszystko ;P

Ostatnia edycja:

So sad Kamilu. Wytkn??e? mi b??d, o kt?rym Elf wiedzia? i to nie on ale BASIA aka ssaj BANAHA mi usun??a D?i-Ema. Zapewne te? nie wiesz b?d? nie pami?tasz, ?e nie pisa?em o sobie redaktor GW tylko osoba prowadz?ca zaj?cia by?a z GW ( c?? za czytanie ze zrozumieniem pacho?ku ). A teraz id? na Nivira gdzie strona jest o kant dupy, Artsa wychuja?e? z forum warlon.exxl.pl ( nie pami?tasz ? ).

Moja persona jest tutaj ostatni? opr?cz Wildhelma ( ostatnio te? Phantasy ), kt?ra robi najwi?cej na linii player - elf. Nie grasz wi?c zatkaj si? i id? na Nivira.

nie opuszcz? tego OTSa dla Ciebie wi?c sorry, ale wielki come back Ci si? nie uda. ( btw, Elf nie loguje i 90% spraw do Elfa idzie przeze mnie -,- );
co do GW to by?o mniej wi?cej tak napisane, ?e osoba prowadz?ca zaj?cia by?a redaktorem GW, a my nie pisali?my artyku??w do GW, a do inne gazety ( c?? );
widocznie te? nie wiesz od czego jest grupa CM na Lordaeronie - od pomocy graczom, kontaktu P2E, event?w/zabaw ( jakkolwiek to nazwa? ) ma?o wiesz na temat tej pracy

Ostatnia edycja:

K??tnie w niczym Wam nie pomog?. Jednak przejd?my do oceny itd.

Ca?a sytuacja jest dosy? zabawna. Pierwszy raz w ?yciu spotykam si? z czym? takim, ?e 3 osoby pisz? recenzj? na dany temat. Ka?dy z Nas jest inny, wi?c i zdania si? podzielone, to co jednym wydaje si? dzie?em sztuki, innym wygl?da na jeden wielki kicz. Dow?d? Sukces Lady Gagi chocia?by. Dla mnie kicz, a dla innych wielka muzyka. C?? o gustach si? nie dyskutuje.

Bawi mnie r?wnie? to, ?e na tematy mapy wypowiadaj? sie ludzie, kt?rzy maj? z jej tworzeniem tyle wsp?lnego co ryba i r?cznik, czyli nic. (jakby kto? nie skuma?)

Kilka os?b dostanie ode mnie s?owne "lanie". Tylko kim ja jestem, ?eby Wam, wielkim "cz?owiekom" Open Tibii m?wi? co jest dobre, a co z?e? Ot??, wyja?niam.

Jestem cz?owiekiem, kt?ry z techniczn? stron? OTS ma niewiele wsp?lnego, m?wi? tu o tworzeniu skrypt?w, nowych grafik itp, jednak?e na temat mapy, mog? m?wi? sporo i to z du?ym sensem. Z tego co s?ysza?em to wielu z tych, kt?rych kiedy? uwa?a?em i nadal uwa?am, za s?abych maper?w jest obecnie uznawana przez Was za kogo? dobrego. Z reszt? trudno si? dziwi?. Vxr (?rednio-zaawansowany). C??, albo nie rozumiem poj?cia ?rednio-zaawansowany albo faktycznie mam racj? i twoje mapy s? po prostu s?abe.

Kilka projekt?w w swoim ?yciu stworzy?em. Nazw nie b?d? przypomina? bo by?o to lata temu i tych projekt?w ju? nikt nie pami?ta. Pewnie kilku z Was poczu?o satysfakcj? "upad?y, wi?c by?y s?abe". Upad?y bo stworzy?em je w okresie, kiedy to na "realnej" Tibii gra?o 65 tysi?cy os?b i zainteresowanie serwerami "pobocznymi" by?o po prostu malutkie.

Dobra, do?? o mnie. Teraz moja ocena recenzji.

Kto? tam wy?ej napisa?, ?e kto? si? stara? i wymy?li? te recenzje, ?eby nam graczom by?o ?atwiej wyszuka? dobry serwer. Pierdolenie o Szopenie.
Jak co? si? robi to na 110% i nie ma wym?wek, ?e co? nie wysz?o, ?e kto? co? zawali?. Jak kto? zawali? to ty musisz to zrobi? jak nale?y. Moje pytanie brzmi. Dlaczego analfabeta pisa? ten tekst? B??dy interpunkcyjnie rozumiem, sam w tym po?cie pope?ni?em ich do?? sporo. Jednak ta recenzja jest tak nielogiczna, ?e czasami musia?em czyta? 2-3x, ?eby zrozumie? jej sens.

Raz pisze, ?e co? jest s?abe, a potem to chwali. Raz tak, raz siak.
Jebnij g?ow? w ?cian? i zastan?w si? jeszcze raz, mo?e Ci to pomo?e.

Drogi Elfie. Ten kawa?ek pisz? do Ciebie. Krytyka jest Ci obca. Szkoda.
Rozumiem twoje wkurwienie, kiedy kto? Ci m?wi, ?e co? kopiujesz, a sam to tworzy?e?. Te? bym si? wkurwi?, pewnie jeszcze bardziej ni? ty. Jednak?e.
Tw?j serwer to ?adne arcydzie?o, b??d?w jest sporo, a mapa jest... ?rednia.
"Aborder" nigdy specjalnie mnie nie razi?, bo nie jest taki z?y, oczywi?cie je?eli mapa jest robiona z pomys?em i posiada sw?j klimat. Niestety u Was ten "aborder" czasami a? razi w oczy. Za du?o tego.

Du?y plusik otrzymujesz ode mnie za nowe grafiki. Nowe RH - kosmos!
Og?lnie ode mnie za sw?j serwer dosta?by? mocn? czw?reczk?.

A moja ocena recenzji? Dw?ja! I to na szynach!
Zrobiona s?abo i to na du?y odpierdol, jak to si? m?wi.

Pozdrawiam. Zapewne, kto? b?dzie chcia? abym pokaza? swoje prace.
Mo?e i poka?e, jak jakie? stworze. Wszystko co stworzy?em kiedy? usun??em.
Musia?bym zrobi? co? nowego i mo?e zrobi?, chocia?... nowa Tibia... n.c.

Co do recenzji to nie b?d? nic dodawa?, czy ujmowa?. Wszystko zosta?o ju? napisane przez Was. Natomiast co do moich map, wypowiadaj si? o nich w galerii lub w og?le. M?wi?c, ?e jestem s?abym mapperem, mo?e poka? swoje, albo sied? cicho jak mysz pod miot??. Zdanie jednej osoby w og?le nie trafia do mnie, skoro mam 100+ opinii w galerii.

Co do recenzji to nie b?d? nic dodawa?, czy ujmowa?. Wszystko zosta?o ju? napisane przez Was. Natomiast co do moich map, wypowiadaj si? o nich w galerii lub w og?le. M?wi?c, ?e jestem s?abym mapperem, mo?e poka? swoje, albo sied? cicho jak mysz pod miot??. Zdanie jednej osoby w og?le nie trafia do mnie, skoro mam 100+ opinii w galerii.

Proponuj? wej?? na otland.net i zobaczy? tamtejsze prace.
Opinia, opinii nie r?wna. Tw?j tok rozumowania wygl?da mniejwi?cej tak.

Jest pi?karz, wed?ug znawc?w futbolu, przeci?tny. Jednak kibice go lubi? i m?wi?, ?e jest ?wietny.
Kt?ra opinia powinna by? wa?niejsza dla pi?karza? Chyba znawcy futbolu.

Mo?e co? stworz?. Chocia? nie robi?em tego od wiek?w, ale c??. Podejmuje wyzwanie.

Jednak g?os ludu wybiera, nawet je?li m?wisz, ?e znawca tak s?dzi to znajdziesz tam opinie minimum 4-5 os?b, kt?re przewy?szaj? mnie, czy Ciebie poziomem mappingu. //Vxr

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Z ch?ci? ujrz? Twoje prace i pewnie wiem kim jeste?. Bo po tej krytyce jak? tutaj przedstawi?e? mo?na poznac z jak? osob? si? ma do czynienia. Zgadzam si? z Tob? w 100 %, z ka?dym jednym Twoim zdaniem. Recenzja zosta?a napisana na po?piech, posiada od chuja b??d?w, kt?re trzeba zn?w na nowo przeredagowac.

Co? tam "naskroba?em". 4 lata przerwy robi? swoje, haha :D
Troch? "abordera" u?ywa?em do tych nowych g?r, bo nie dzia?a mi opcja "find".
Kto? wie mo?e dlaczego? Taki nowy Anni z innym rozwi?zaniem :D.

http://i38.photobucket.com/albums/e118/baxcrow/NowyAnnihilator.png

W ?adnym wypadku nie przewy?szasz mojego poziomu w tej dziedzinie. Praca jest normalna, bez rewelacji. A nawet mog? j? pojecha?, ale do tego za??? galeri?. //Vxr

100% obiektywizmu z twojej strony. Kiedy przestawa?em tworzy? mapy, Tibia nie mia?a takich g?r, nie mia?a takich element?w. To by?a pierwsza praca po 4 latach, w twoim folderze widzia?em tylko i wy??cznie miasta i podziemia, kilka jakich? tam g?rek. Miasta i podziemia maj? to do siebie, ?e nadajesz im kszta?t i detalujesz, od to ca?a robota. Ta praca to zwyk?y sprawdzian dla mnie, czy jeszcze w og?le umiem co? stworzy?. Dramatu nie ma, a kolejna praca b?dzie ju? zupe?nie na innym poziomie. Wtedy pogadamy.

Ostatnia edycja:

Ciekaw jestem czy kiedy? wystartuje jeszcze wypas b?d? lordaeron, a mo?e co? nowego.

Fajnie by by?o gdyby zn?w postawili wypasa, lub lordaerona. Tak w og?le czemu Lordaeron upad? skoro by? dobry?

Ostatnia edycja:

Z tego co wiem to Elf wy??czy? serwer i on ju? go nie odpali. Lordaeron zosta? nie dawno sprzeda? i nowy w?a?ciciel robi jakie? poprawki i za nie d?ugo powinien wystartowa?. Dla Elfa wielki respekt za tak dopracowanego ots'a.

To fajnie ?e zostanie odpalony, szkoda ?e pod nowym ownerem, ale mam nadziej? ?e nie du?o zmieni si? ten ots, i mam nadziej? ?e b?dzie tam panowa? ten klimat co zawsze.

---Aktualizacja---

A mo?na gdzie? znale?? jakie? forum, lub info dotycz?ce startu tego otsa pod nowym ownerem?

Nowy server jest znacznie lepszej, spr?buj go.

Back
Do góry