Refugia.. Moja posta?

Status
Zamknięty.

Nie123

User
Kwiecień 4, 2008
Liczba reakcji
1
Szkoda ?e nie pomy?la?em o tym wcze?niej bo bym dodawa? zdj?cia mojej postaci od 1lvl'a ale naszcz??cie mam jeszcze ma?y lvl i b?dziecie mogli patrzec jak posta? si? rozwija...
Tak wi?c po wbiciu 67ek i 45knighta postanowi?em sprubowa? swoich si? druidem..
B?d? co jaki? czas dodawa? zdj?cia postaci dzisiaj postaram si? doda? ze dawa zdj?cia

\/ Ng m?wisz hmm.. to by?o zb?dne :D a fotki b?d? dodawa? i temat si? rozkr?ci na 100% :P

Ostatnia edycja:
Te? lubi? NG ; *

Co do zdj??, mog? by?. Postaraj si? o jakie? z akcj?, bo advy z Fibuli nie s? za ciekawe. Je?eli b?dziesz systematycznie dodawa? fotki, mo?e temat si? rozkr?ci. Ale pami?taj- zbierz jak?? ekip? i id? na dragi ; )
Masz bardzo s?aby mlvl, jak na ten lvl.

btw. ?ci?gnij sobie UOSU.

z k?d wiesz ?e u?ywa NG? :D ja nie widze ?adnej ikonki ;) a fotki spoko ale jak kolega wy?ej napisa? wal wi?cej w nie urozmaicenia :)

Fajne fotki ja te? musze wko?cu zacz?? gre na mainie
po haku nie mam jako? ochoty ale chyba si? przemoge.
Na rooku ju? 11 lvl mam zamiar tak do 25 wbi?:D

Edit = Dla jasno?ci...tak przeczyta?em regulamin! i prosze nie pisa? tekst?w typu "O czyta?e? regulamin" jak macie pisa? takie g?upoty to nie piszcie wogule w tym temacie oceniajcie zdj?cia a nie to czy czyta?em regulamin (Dra?ni mnie to ).

Ostatnia edycja:
z k?d wiesz ?e u?ywa NG? :D ja nie widze ?adnej ikonki ;) a fotki spoko ale jak kolega wy?ej napisa? wal wi?cej w nie urozmaicenia :)

Zobacz na screena z Fibuli. Przyjrzyj si? backpackowi nazywa sie Bp-1? ;]

@TOPIC
Screeny bardzo ?adne ; ) Gratuluje wykonania deserta

No no fotki bardzo ?adne, chocia? jak na lvl to troszke ma?y mlvl ale to da si? nadrobi?, i fajna nazwa bd :P:cool::cool: Ale og?lnie coool :D

Screeny niez?e, u was na Fibuli te? s? boty?

Boty zawsze s? wsz?dzie i zawsze b?d? wsz?dzie jestem pewny w 99% ?e tam s? te? boty na fibuli ^^

Wida? czyta?e? Regulamin ;)
S? trzy foty :)

Gz Postaci ; D

Go? Go? st0 Level xdd

oneoneoneone plax fri itens ^^

Pozdrawiam,
Dechalol.

O mlvl si? nie b?jcie b?dzie 25lvl b?d? hmm i b?dzie mlvl :D
Arack-Wi?cej akcij na tym lvlu|? to b?dzie si? z czasem rozkr?ca? b?dz cierpliwy xD

Ostatnia edycja:
gz fotki hodz ma?o si? na nich dzieje gz ng cracowany czy kupiony?xD
og?lnie cienko wi?cej akcji ch?opie!!!

he He niezle tak tu jakis scale arm , solider helmet a tu po Vocation Quest B robe , Crown helmet ;]

Gratuluje Fot, regulamin czyta?e?. Trzeba mi?c 3 zdj?cia, ?eby wkleja? zdj?cia.
@up Jak inni userzy, czyli posty wyrzej id? na jakie? dragi i wogule ;p, ale jak m?wisz, ?e si? rozkr?ci to trzymam kciuki.Gogog 100 lvl ;p

Pozdrawiam.

Wiem ?e ten mlvl nie wygl?da imponuj?co ale jak ju? powiedzia?em b?d? bi? mlvl jak b?d? mug? robi? HMM.:D

Dobrze jest, jako? si? rozwijasz m lvl na expie odrobisz po za expem. Gratuluje ci fotek i ?ycze du?ego lvl'a. Pozdrawiam

Zycze dalszych awans?w.
Co do serva: g?wniany :) sam gralem ale znudzilo mnie to czekanie na respa bo nooby wybiajaja 0 wolnych expowisk na facc ;>

Status
Zamknięty.
Back
Do góry