Refugia.. Moja posta?

Status
Zamknięty.
Kurde chyba admin si? wkurzy? :D mo?e troch? przesadzi?em ale odrazu
"Permanently banned" no to tak.... wbijam 30 post?w i dalej daje foty mojej postaci ju? 25lvl i 21mlvl :P

Ostatnia edycja:
No gz all adv
ale troche mnie zanudzaja te foty z samych rotow, masz juz 25lv ta? To skocz na poha czy gdzies tez tam dobry exp, przynajmniej nioetak nudno. Latasz cyce, potem slimy i masz juz kilka tys exp. Ja z 33 lv *druid* wbijalem lv na poh co jakies 2h jakos zalezy ile luda bylo

~~~~~Laizer~~~~~

~~~~~Laizer~~~~~

No to tak dalej co tu uj?? a wie ju?!:eek::eek:
Dobre skille mlvl dobij jak bedziesz robi? Hmm ale dokup mo?e sobie ile? blanki bo chyba nie b?dziesz tworzy?? :mad:

Go, go

Go, go

Mo?e co? z tej twojej postaci b?dzie. Chocia? nie ma akcji na ots i tak si? wy?ili?e? mi si? nie chcia?o robi? screena jak wbi?em 60... Chocia? screnny s? pokazem twojej umiej?tno?ci i za to ci? cenie ?ycz? powodzenia.

Ostatnia edycja:
Wszyscy t? posta? chwal?, a co to za sztuka odpali? free NG da? par? nudnych fotek i happy? Wed?ug mnie nic ciekawego. Same adv i tyle, 0 akcji. No nic ?ycz? powodzenia ;)

Heh

Heh

Heh podoba mi si? posta?,mo?e i ja zaczne gra? na refugi..
Och zapomnia?em gram w Cabala a w tibie jakie? 30 min na dzien

No i co grasz w cabala a to jest forum o tibii...
Tez gram w cabala no ale coz malotko

Jak ju? m?wi?em posta? fajna. Co do moderator?w..Czy musicie dawa? warna jak kto? zama?o napisa?. Mo?e my was b?dziemy sprawdza? jak napiszecie tak ma?o to zagada si? z kim?...

DaNoNeK:
Daj? warna bo musz?, za post typu "fajny char gz" "ale fajnie, dasz itemy?".

Co do tematu, char spoko, by?em ciekaw czemu na tym lvl chodzisz z scale armor, ale jednak kupi?e? b robe. Jak na ten level to masz troszku s?aby mlvl, ?ycz? powodzenia, chocia? ju? Nie123 zapewne na forum nie zagl?da, z powodu bana.

chocia? ju? Nie123 zapewne na forum nie zagl?da, z powodu bana.

W sumie to tylko temp...

Te? lubi? NG ; *

I ja te?! I ja te?! ; )

#topic: ?adni? posta? rozwija. Licz?, ?e po banie umie?cisz jakie? nowe fotki z ju? wy?szym levelem. Jak tam kto? napisa? - s?aby mlvl. Pami?tam jak kilka lat temu kumpel mia? na 20lvl 40mlvl (bez botowania i specjalnych stara?), ale to by?y inne czasy...

Idzie Ci calkiem niezle , prosilbym w imieniu wszystkich o wieksza porcje sskow :).A no i gogo 101 !

Fajne foty tylko jakby nie te boty...
XD ale mi sie zrymowalo xP
terz gralem na refugi ale znudzilo mi sie na non-pvp i gram na silverze jak mi sie uda to terz wstawie fotki z najta albo druidka ;p

JA

JA

Ja ju? tu odp...
Ta posta? jest ?adna ale...ma?y LVL i MLV!
P0ZD4
KACPER95

Status
Zamknięty.
Back
Do góry