Kurde chyba admin si? wkurzy? mo?e troch? przesadzi?em ale odrazu
"Permanently banned" no to tak.... wbijam 30 post?w i dalej daje foty mojej postaci ju? 25lvl i 21mlvl
No gz all adv
ale troche mnie zanudzaja te foty z samych rotow, masz juz 25lv ta? To skocz na poha czy gdzies tez tam dobry exp, przynajmniej nioetak nudno. Latasz cyce, potem slimy i masz juz kilka tys exp. Ja z 33 lv *druid* wbijalem lv na poh co jakies 2h jakos zalezy ile luda bylo
Mo?e co? z tej twojej postaci b?dzie. Chocia? nie ma akcji na ots i tak si? wy?ili?e? mi si? nie chcia?o robi? screena jak wbi?em 60... Chocia? screnny s? pokazem twojej umiej?tno?ci i za to ci? cenie ?ycz? powodzenia.
Wszyscy t? posta? chwal?, a co to za sztuka odpali? free NG da? par? nudnych fotek i happy? Wed?ug mnie nic ciekawego. Same adv i tyle, 0 akcji. No nic ?ycz? powodzenia
Jak ju? m?wi?em posta? fajna. Co do moderator?w..Czy musicie dawa? warna jak kto? zama?o napisa?. Mo?e my was b?dziemy sprawdza? jak napiszecie tak ma?o to zagada si? z kim?...
DaNoNeK:
Daj? warna bo musz?, za post typu "fajny char gz" "ale fajnie, dasz itemy?".
Co do tematu, char spoko, by?em ciekaw czemu na tym lvl chodzisz z scale armor, ale jednak kupi?e? b robe. Jak na ten level to masz troszku s?aby mlvl, ?ycz? powodzenia, chocia? ju? Nie123 zapewne na forum nie zagl?da, z powodu bana.
#topic: ?adni? posta? rozwija. Licz?, ?e po banie umie?cisz jakie? nowe fotki z ju? wy?szym levelem. Jak tam kto? napisa? - s?aby mlvl. Pami?tam jak kilka lat temu kumpel mia? na 20lvl 40mlvl (bez botowania i specjalnych stara?), ale to by?y inne czasy...
Fajne foty tylko jakby nie te boty...
XD ale mi sie zrymowalo xP
terz gralem na refugi ale znudzilo mi sie na non-pvp i gram na silverze jak mi sie uda to terz wstawie fotki z najta albo druidka ;p
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.