What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rookgaard'owe rary

Przemek

Hejtuj!
Reaction score
176
Witam. Poszukuj?c informacji na temat Rookgardu trafi?em na kilka screen?w dot. tamtejszych rar?w. Postanowi?em si? z Wami nimi podzieli?, aby wyprzedzi? zak?adanie temat?w o ka?dym przedmiocie z osobna ;) Oczywi?cie nie napisz? tutaj jak je zdoby?, sk?d je wzi???. To czy kto? teraz je posiada jest zagadk? sam? w sobie.
A teraz do rzeczy.
Scimitar
i2myrr.gif

Double Axe
106zczn.jpg

Runa HMM
302thth.gif

Spike Sword
vrvxa0.jpg

DICE
5x02nn.png

MAGIC LIGHT WAND
2cxb31v.jpg

KNIFE
2qkikgi.jpg

NIE PISZCIE CZY DANY RAR JEST DOST?PNY. KA?DY TAKI POST B?DZIE NAGRADZANY WARNEM!
(Ten temat ma s?u?y? poprostu do potwierdzenia istnienia tych przedmiot?w )

Last edited:

VianRay

Active User
Reaction score
2
Odp: Rookgaard'owe rary

Nie no dziw sk?d oni wzieli takie itemki szacunek dla nich kurde to trzeba by? dobrym

Noffy

Advanced User
Reaction score
5

Fajne fajne ale te screeny ze Spike Swordem to by?o oszuka?stwo Jednek z GM'?w przeteleportowal Spike sworda na rook i wr?czyl go jakiemu? "typkowi" :)

Jestem ciekawy czy kto? wstawi zdj?cie z Brass seta

arts1991

Advanced User
Reaction score
34

Scimitar , nie odpowiem dobrze ale by? kiedy? w loocie minotaura.
Runka HMM - naprawd? istnieje na rooku , leci ona z Mino Maga , gdzie nie ma do niego dost?pu.Faktycznie to co pokazane na screenie , Potty mia?a spike sworda od CM.
Spike Sword znajduj? si? na wysepce otoczony kamieniami.A na nich s? fieldy ma?e.

Blessed Killer

Advanced User
Reaction score
17

W wi?c tak doda? bym jeszcze Dice i na pewno taka r??dzka kt?ra z aprice lice :) PozDrO

Xoyoch

Banned
Reaction score
35

Witam.
Poty of Harmonia nie posiada ju? legendarnego miecza, poniewa? otrzyma? go od swojej kole?anki[nie pami?tam nicku]. Jak mi wiadomo CM, zabra? jego kole?ank? na maina [Jego kole?anka by?a senior tutorem]. Tam od swoich koleg?w tutor?w dosta?a r??ne przedmioty, takie jak:
- Spike Sword
- Blue Robe
- Brass armor
Po tym, jak wszyscy chcieli zobaczy? te przedmioty, jego kole?anka[Pewnie si? ba?a] da?a te przedmioty CM'owi, a ten je usuno?. Poty, te? musia? miecz odda?. Tyle o tym wiem, nie jest to ?aden wymys? mojej wyobra?ni, ani nie jest to ?aden fake.

Pozdrawiam,
Xoyoch

Patrikosa

Active User
Reaction score
9

nawet niewiedzialem ze istniejom ale najbardziej dziwne to double axe walilo tam z dobrymi skillami pewnie po 60 (wiedz prawie kazdego tam na hita :eek: )

Przemek

Hejtuj!
Reaction score
176

W sumie zapomnia?em o tych nowych przedmiotach z ostatnich "updejt?w".

Dodano:
- knife
- magic light wand
- dice

|X|iroS

User
Reaction score
0

Scitmar & Double Axe-Dawniej gdy kto? si? "rookowa?" czasami rzeczy zostawa?y na postaci :)
Dice-Leci z munstera
MLW-Ten ucze? maga
Knife-to co UP

Kamil

Wielki powr?t
Reaction score
236

Wi?kszo?? z tych przedmiot?w jest ju? do zdobycia. Rzadko, ale jest taka mo?liwo??. Dice leci z Munstra, Wand z Apprentice Sheng'a a reszt? r?wnie? da si? ogarn??. Spike to zapewne fake z reszt? 4k tylko? ;) a reszt? widz? pierwszy raz, hmm? hmm ciekawe :p

Dragson

Active User
Reaction score
11

Ciekawy temacik napisa?e? :) , Gz. A co do spike sworda to wiem ?e , kiedy? mia? go jaki? gracz ale zosta? mu odebrany. Co do innych item?w nwm jak by?o , mo?e kiedy? da?o si? je zdoby? , mo?e nadal si? da. Zostawiam t? zagadk? do rozwi?zania dla Rookstayer?w.
Pozdrawiam

Slythia

Blondynka
Reaction score
106

Spike to zapewne fake z reszt? 4k tylko? ;)

Tylko pokazywa?am ten mieczyk, nie chcia?am go sprzeda?. Nast?pny dow?d:
pottyql0.jpg

Niestety, swoich zdj?? nie mam... Awaria komputera.

Xinx

Senior User
Reaction score
126

Tylko pokazywa?am ten mieczyk, nie chcia?am go sprzeda?. Nast?pny dow?d:
pottyql0.jpg

Niestety, swoich zdj?? nie mam... Awaria komputera.

Slythia to ty by?a? tym tutorem ?

Ostatnia afera Rookgardowa zosta?a wyja?niona: Slythia, jako jedna z tutorek przeniesiona na maina przez CM-a (dok?adniej na pla?? ko?o Darashii). Po wylogowaniu si? CM-?w uda?a si? do depo, gdzie otrzyma?a s?ynnego ju? Spike Sworda oraz par? innych przedmiot?w. Powr?ciwszy na Rook odda?a go swojemu koledze Potty on Harmonia. Zacz??a go pokazywa? i w momencie, gdy o mieczu zrobi?o si? zbyt g?o?no odda?a CM-owi, by go usun?? (oczywi?cie na jego pro?b?).

2 ss'y sword of fury:

karol.s

Active User
Reaction score
7

Fascynuj?ce ss. Ciekawym za ile by mo?na by?o sprzeda? spike sworda na Roku ? :p

Fetomann

User
Reaction score
0

te itemy istniej? na rooku, tylko to jest na podobnej zasadzie jak lootowanie great shielda z DLi kiedys, po jakiej? ?atce albo update to usuneli a te itemy zosta?y, niekt?rzy gracze albo juz nie graja, albo pousuwali te itemy, albo poprostu powychodzili z nimi na maina poniewa? nie wiedzieli o ich wartosci. Prawdopodobnie Sunrisa posiada brass legi, ale czy to prawda, tego nie wiem, prawdziwy rookstayer nie zdradza swoich rare item?w oraz skilli.

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

UP x3:wlasnie postacie mialy nicki jakies dziwne lol np. Pokaz tego Spike'sworda czy jakos tak
nie no plakac mi sie chce jak widze spika na rooku zreszta to niemozliwe a GM nie moze dawac itemow komu chce lol jeden wielki FAKE lol

Nie wiesz ? Nie wypowiadaj si?. Senior Tutork? CM przeteleportwa? na maina z rooku. Na mainie dali jej Spike Sworda i podobno inne items. Po czym CM da? jej tp na rook, a tam da?a ona swojemu przyjacielowi czy te? koledze, w?a?nie Spike Sworda...

Kasken

User
Reaction score
0

co do scimitar, slyszalem ze jak tibia byla stara, to koles byl na main i sie zrookowal to wtedy itemki zostawaly jak sie przechodzilo na rook, co do deda "mino mag" to m?g? by? appertiance sheng czy tak si? to pisze, co do magic light wanda, podobno w quescie mozna go zdobyc na pacc'u

pOzdrO

Reaction score
0

co do scimitar, slyszalem ze jak tibia byla stara, to koles byl na main i sie zrookowal to wtedy itemki zostawaly jak sie przechodzilo na rook, co do deda "mino mag" to m?g? by? appertiance sheng czy tak si? to pisze, co do magic light wanda, podobno w quescie mozna go zdobyc na pacc'u
pOzdrO

Sheng to jego ucze?. Co do buga z rookowaniem to jest to raczej prawdziwa informacja cho? trudno mi jednoznacznie stwierdzi?.

Kasken

User
Reaction score
0

Sheng to jego ucze?. Co do buga z rookowaniem to jest to raczej prawdziwa informacja cho? trudno mi jednoznacznie stwierdzi?.

Kiedy? czyta?em na innym forum jak by? ten bug ?e jak sie pad?o i nie spad? ?aden itemek Ci to przechodzi? na rook :) ale to by?o dawno temu, jak sie gm zkapn?li to odrazu to usun?li ale jest kilka przedmiot?w z maina na rooku :)
Nie wiem czy tutaj te? mo?e by? poruszany ten temat ; ) ale prawie na ka?dym forum o tibii jest taki :)

pOzdrO