RookGP - Czyli Przej?cie Rooka za GP [Oferta]

DaRk BuLLe^T

Active User
Wrzesień 19, 2008
Liczba reakcji
5
Witam !
02789388283881660474.jpg

Dzisiaj mam do zaoferowania Service kt?ry przechodzi Rookgard od zera do 8 lvl. Ka?dy ?wiat PVP NON PVP etc.Zaczynamy na razie od zera. Posiadamy stron? na kt?rej mo?na sk?ada? podania na przej?cie rooka itd.

1.Dlaczego My ?
Wraz z koleg? nudzimy si? i z ch?ci? przejdziemy wysp? rookgard.
2.W ile wbijamy 8 lvl ?
To Zale?y od Serwera Czy PVP czy NON PVP. Np. na serwerze non pvp mo?emy wbi? w 5h. PVP tak jeden dzie? wystarczy
3. Eq ?
Przy Przechodzeniu Rooka b?dziemy zbiera? ok. 500gp. mo?emy 1k ale to b?dzie wy?sza cena za przej?cie...
4.Thief ?
Nieee ! . Nie jeste?my z?odziejami nie oszukujemy .. nudzi nam si? i b?dziemy przechodzi? rooka za GP.
5.Cena ?
Cena to od 5-7K za przej?cie zale?y czy non pvp czy pvp.
6.Jak zam?wi? posta? ?
Wchodzisz na stron? RookGP - Przechodzimy Rookgard za GP - Forum TIBIA :: Strona G??wna Rejestrujesz si? i sk?adasz ofert?..
my w czasie 1h odpisujemy ;).

Moje dane kontaktowe:
GG:883397
E@mail:prodriver332-kacper@wp.pl

Imi?:Kacper

Zapraaszam na rookgp.cba.pl ;))

Odp: RookGP - Czyli Przej?cie Rooka za GP [Oferta]

Mog? zada? pytanka?

- Czemu na serwie Non pvp wbijacie szybciej skoro na Rook'u i tak sie nieda napierdziela? :D?

-Czy naprawde my?licie ?e kto? da 5 k za 8 lvl -_-?? Przeciesz to 3 godzinki roboty ;/

Wiesz mo?e dla cb to 3 godzinki roboty nie kt?rzy nie maj? tak cz?stego dost?pu do internetu lub zaczynaj? dopiero gra? w Tibi?

Ja bym chcia? zam?wi? Rook na Furorze prosz? pisa? na GG 26024116

@UP Robisz konto z e-mailem zak?adasz reca ja ci wbijam 8 ^.^ Nuudy ;/

Mog? zada? pytanka?
- Czemu na serwie Non pvp wbijacie szybciej skoro na Rook'u i tak sie nieda napierdziela? :D?
-Czy naprawde my?licie ?e kto? da 5 k za 8 lvl -_-?? Przeciesz to 3 godzinki roboty ;/

5k to przecie? tanio. Ja osobi?cie dostawa?em po 100k za przej?cie rooka i rezygnowa?em bo po prostu mi si? nie chcia?o.

A pytanie czemu na pvp, a czemu non pvp d?u?ej? Na non pvp jest wi?cej ludzi, z czego wi?cej exp?w jest zaj?te. Na pvp o wiele mniej os?b gra, z czym ?atwiej i szybciej wbi? 8lvl.

Zastanawiam si? czy dali by?cie rade na moim acc wbi? na ka?dym serverze 8lvl, zap?ata to 5k za ka?dy server, gp na Guardii, na acc jest 205ek, dlatego nie wiem czy zdecyduje si? zaryzykowa?..., dam jeszcze zna?, na ten czas zam?wi?:

- Nowe acc+Nowy Email+8Lvl+Bez rk+Zostawiony przy oarcle..
p?ace za niego 7k na guardii, wszystko do niego zak?adacie wy,
potem wszystkie dane dostaje ja.

gg, 17427344

rook za gp? Lepiej sobie elfem na raty do 8 pu?cic :)
a nie ?e placic potem

Back
Do góry