- Liczba reakcji
- 5
Witam !
Dzisiaj mam do zaoferowania Service kt?ry przechodzi Rookgard od zera do 8 lvl. Ka?dy ?wiat PVP NON PVP etc.Zaczynamy na razie od zera. Posiadamy stron? na kt?rej mo?na sk?ada? podania na przej?cie rooka itd.
1.Dlaczego My ?
Wraz z koleg? nudzimy si? i z ch?ci? przejdziemy wysp? rookgard.
2.W ile wbijamy 8 lvl ?
To Zale?y od Serwera Czy PVP czy NON PVP. Np. na serwerze non pvp mo?emy wbi? w 5h. PVP tak jeden dzie? wystarczy
3. Eq ?
Przy Przechodzeniu Rooka b?dziemy zbiera? ok. 500gp. mo?emy 1k ale to b?dzie wy?sza cena za przej?cie...
4.Thief ?
Nieee ! . Nie jeste?my z?odziejami nie oszukujemy .. nudzi nam si? i b?dziemy przechodzi? rooka za GP.
5.Cena ?
Cena to od 5-7K za przej?cie zale?y czy non pvp czy pvp.
6.Jak zam?wi? posta? ?
Wchodzisz na stron? RookGP - Przechodzimy Rookgard za GP - Forum TIBIA :: Strona G??wna Rejestrujesz si? i sk?adasz ofert?..
my w czasie 1h odpisujemy
.
Moje dane kontaktowe:
GG:883397
E@mail
rodriver332-kacper@wp.pl
Imi?:Kacper
Zapraaszam na rookgp.cba.pl
)
Dzisiaj mam do zaoferowania Service kt?ry przechodzi Rookgard od zera do 8 lvl. Ka?dy ?wiat PVP NON PVP etc.Zaczynamy na razie od zera. Posiadamy stron? na kt?rej mo?na sk?ada? podania na przej?cie rooka itd.
1.Dlaczego My ?
Wraz z koleg? nudzimy si? i z ch?ci? przejdziemy wysp? rookgard.
2.W ile wbijamy 8 lvl ?
To Zale?y od Serwera Czy PVP czy NON PVP. Np. na serwerze non pvp mo?emy wbi? w 5h. PVP tak jeden dzie? wystarczy
3. Eq ?
Przy Przechodzeniu Rooka b?dziemy zbiera? ok. 500gp. mo?emy 1k ale to b?dzie wy?sza cena za przej?cie...
4.Thief ?
Nieee ! . Nie jeste?my z?odziejami nie oszukujemy .. nudzi nam si? i b?dziemy przechodzi? rooka za GP.
5.Cena ?
Cena to od 5-7K za przej?cie zale?y czy non pvp czy pvp.
6.Jak zam?wi? posta? ?
Wchodzisz na stron? RookGP - Przechodzimy Rookgard za GP - Forum TIBIA :: Strona G??wna Rejestrujesz si? i sk?adasz ofert?..
my w czasie 1h odpisujemy
.Moje dane kontaktowe:
GG:883397
rodriver332-kacper@wp.plImi?:Kacper
Zapraaszam na rookgp.cba.pl
)
?