Rozmowa og?lna

Grimekk

memsoria.pl
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
55
Specyficzny, lu?ny bardzo temat. Je?li nie chce Ci si? pisa? d?ugich, nudnych post?w w zwyk?ych w?tkach a chcesz si? po prostu pochwali? ostatnim meczem, znale?? koleg?w, szukasz kogo? na szybk? gr?, albo potrzebujesz odpowiedzi na jakie? proste pytania, lub po prostu chcesz porozmawia? o lolu - pisz tu.
Mo?na powiedzie?, ?e przymkniemy w tym temacie oko na regulamin forum, ale trzeba si? stosowa? do tego poni?ej.

Co mo?na robi??:
  • Pisa? kr?tkie posty, eg. 'wlasnie wbilem na diamond 3 jestem zajebisty'.
  • Lekko double-postowa?. Oczywi?cie bez przesady :).
  • Bluzga? (ofc. nie jak szewc, jak?? kultur? zachowajmy).

Czego nie mo?na robi??:
  • Rozmawia? o rzeczach kt?re nie dotycz? gry.
  • Obra?a? innych.
Regulamin zatwierdzony przez Rebuilda.

No i chyba to tyle, w sumie nie wiem co jeszcze wstawi?. Jakby? mia? jakie? w?tpliwo?ci to pisz do mnie, dodam do regulaminu.
Zachowajmy lu?n? atmosfer?, jak na bibie :)

See you in tib... kurwa. See you in League of Legends.

Odp: Rozmowa og?lna

To ja zaczne lekko.
Czemu ludzie sie tak ta gra podniecaja? Przegralem kilka godzin, kilkanascie meczy zobaczylem o co chodzi i mi sie znudzilo. W kolko latanie po tej samej malej mapie i kazda gra wyglada prawie tak samo, no... czasem sie trafi jakas fajna akcja. Ale to i tak gowno bo wszedzie zawsze jest to samo. Jak by bylo z 50 map zamiast bohaterow gdzie wszystko dziala tak samo tylko grafika skilla jest inna to moze by bylo lepiej...

bo jest zajebista

---Aktualizacja---

poza tym jedna mapa to bardzo dobry pomysl
kazdy moze obcykac wlasne taktyki, to w sumie tak jakbys kazde boisko pilkarskie mial w innym ksztalcie :D

---Aktualizacja---

btw zalozylem nowe konto tydzien temu gracie?
west ofc

To ja zaczne lekko.
Czemu ludzie sie tak ta gra podniecaja? Przegralem kilka godzin, kilkanascie meczy zobaczylem o co chodzi i mi sie znudzilo. W kolko latanie po tej samej malej mapie i kazda gra wyglada prawie tak samo, no... czasem sie trafi jakas fajna akcja. Ale to i tak gowno bo wszedzie zawsze jest to samo. Jak by bylo z 50 map zamiast bohaterow gdzie wszystko dziala tak samo tylko grafika skilla jest inna to moze by bylo lepiej...

ty na wszystko narzekasz :) idz zr?b co? lepszego to na 100% nie zagram. Po prostu nie potrafisz w to gra?. tyle w temacie.

Hmm,xReaper racja. zajebista gra i tyle;p z pocz?tku te? nie ogarnia?em i si? wkurza?em xd ale jak wpadasz i kosisz ludzi to ?apiesz ch?? na gre:) Czasami potrafie siedzie? kilka godzin a innym czasem nie gra? kilka tyg xd

noo obowiazki wiadomo zawsze pierwsze ;dd

ofc lol zalicza sie do obowiazkow

starego konta Ci nie podam
nowe: wacu?

---Aktualizacja---

euw ofc

@down
alex ich :D?

Ostatnia edycja:

Nie chcecie zagrac jakiegos premade'a teraz? ;>
Ja Kha'zix

Kiedy za pierwszym razem odpali?em gr? mia?em o niej takie samo zdanie jak Kikimora, po jakim? czasie zn?w odpali?em, bo kuzyn mnie nam?wi? to gra?em jaki? czas i nawet si? wkr?ci?em, p??niej przesta?em gra?, bo Tibia ;D
Btw. gra?em na Northcie, bo na europejskich za du?o polak?w, kt?rzy gr? nic nie pokazuj? tylko na czacie spinaj?, co chwila tylko "Wypierdalaj na mida, ja tu by?em pierwszy t?pa kurwo babilo?ska".

Ja gram w te gre z przerwami, nie jak jakis maniak

Mam takie okresy, ze chce mi sie grac przez 24h
a pozniej przez tydzien wogole nie gram

Ja za? nigdy nie czu?em si? na si?ach, ?eby zagra? z rz?du wiecej ni? 4 gry. Od samego siedzenia na krze?le mnie boli ty?ek, poza tym p??niej ju? si? zaczyna nudzi?.

wlasnie wbilem na diamond 3 jestem zajebisty!!

@up
Co to za gra w ktora nie mozna pograc dluzej bo sie nudzi? A w dodatku jeszcze jej bronisz i mowisz, ze jest zajebista jednoczesnie pozniej piszac, ze jednak sie nudzi po 4 meczach...

Co do roznego ksztaltu boisk pilkarskich, dobry pomysl! A tak serio, nie ogladam pilki bo to nudna i chujowa gra. 1,5 godziny siedzenia na 3-5 minut akcji pod bramka czy cos? A reszta bieganie w kolko za pilka...

Aha

Ostatnia edycja:

@ G?rnik / Od?wie?? temat, bo sam zacz??em gra? w lola :p.

Co do roznego ksztaltu boisk pilkarskich, dobry pomysl! A tak serio, nie ogladam pilki bo to nudna i chujowa gra. 1,5 godziny siedzenia na 3-5 minut akcji pod bramka czy cos? A reszta bieganie w kolko za pilka...

Poogl?daj balet, lub ?y?wiarstwo figurowe, to przypadnie Ci do gustu. Poza tym, po co wychodzi? na dw?r, skoro ci?gle ta sama mapa i w dodatku s?aba grafa.

Co do lola gram 3 tydzie? i wychodzi mi jako-tako, trudno si? przyzwyczai? z nowymi postaciami, ale og?lnie podoba mi si?. Gra jest raczej dla os?b lubi?cych PvP i czuj?cych si? dobrze w tych klimatach.

Gram w lola 2 lata i jeszcze mi si? nie znudzi? :(

ale ty nie masz zycia :(

Lol op. Mo?na zdoby? RP w cenie 20 z? bior?c udzia? w konkursach, kt?re robi pewien caster - zwie si? Dis:
http://pl.twitch.tv/DisStream

Prawie codziennie przynajmniej 1 konkurs, zapraszam.

Zapraszam do udzia?u w turniejach FirstPick :). http://firstpick.pl/cups

Nast?pny planujemy na 7 czerwca, wi?cej info na facebooku lub na g??wnej.

jezu ale ten patcher jest zjebany
najpierw w 15 min doszlo mi do 50% i jeszcze 20mb do pobrania... poszedlem sobie zrobic kanapki, wracam tu 33% i extra 15 mb, wiec mowie "dobra chuj, to tylko 15mb". po parunastu minutach zrobilo sie 99%, ale musialem wyjsc na pare h do miasta. wracam, patrze a tu back do 33% (wtf xd) i kolejne 500mb do sciagniecia i wedlug lola download powinien zabrac -42 minuty. OMG, riot troll lvl 99999

Back
Do góry