[Rysik] Galeria

Status
Zamknięty.

Rysik

Active User
Listopad 30, 2008
Liczba reakcji
5
Jestem do?? pocz?tkuj?cym Mapperem, ale chcia?bym pokaza? wam moje prace.
Narazie jest ich ma?o, ale mia?em wymieniany dysk i nic si? nie uda?o odzyska?.

Wszystkie prace s? do?? ?wie?e:

2928iyv.png

zuozeo.png

Najnowsza praca:
zmmlfm.png

Pozdrawiam, RysiK

Odp: [Rysik] Galeria

Zdj?cie pierwsze, ?adne wykonanie, tu znajd? tylko jedno zastrze?enie u?y?e? zbyt wielu kamieni, a? si? roi od nich.
Zdj?cie drugie, te? ?adnie, nie przepadam za tiquanda, lecz wydaje mi si? ?e troch? za bardzo rozstawi?e? ro?linno?? i jaka? s?aba jako?? zdj?cia.
Zdj?cie trzecie, natura wko?o ?adna, sam kszta?t domku te? lecz nie podobaj? mi si? troch? ?ciany tego domku, takie jednolite.
Og?lnie prace dobre, takim pocz?tkuj?cym a? nie jeste? ; ) Ocenka 8/10.

1 - ?adnie, szczeg??owo, chocia? mo?e troch? za du?o kamieni.
2 - Szczeg??owa, bez b??d?w, kwadrat?w praca.No tylko nie wiem co na czupku drzewa robi dziura...
3 - Naj?adniejsza praca, bardzo ?adnie wydetalowana, fajny klimat, szczeg??owa, widac ?e tu si? postara?e?.

Og?lnie 6.5/10.

Pozdro.

1 - Kamienie mi tam nie przeszkadzaj?, bo to naturalne, ?e jest ich du?o, lecz ta ska?a po ?rodku psuje mi ca?okszta?t, bo jest wykonana bez pomys?u.
2 - Przy bagnie nie mo?e by? tak bujnej i "?ywej" ro?linno?ci. Bagna kojarz? mi si? z martw? natur?, zgni?ymi rzeczami itd. reszta ok.
3 - Domek mi si? podoba, ja sam osobi?cie nie umiem domk?w robi? ;> I wydaje mi si?, ?e za du?o drzew i krzew?w.

Og??em ja dam 5/10 ;>

Czekam na nast?pne prace ;>

Elo
Screen 1:
-nie podoba mi si? g?ra, a reszta w porz?dku;
Screen 2:
-Od kiedy na bagnach ro?nie ro?linno?? z D?ungli, wed?ug mnie nie pasuj? tam kryszta?y;
Screen 3:
-?adny domek, ale znalaz?em 1 bug jak, si? odkopie dziur? to i tak nie bd da?o si? wej??(chyba ze to specjalnie).
Moja ocena: 8/10
Pozdrawiam.

#UP
Tak, dziura zosta?a zrobiona specjalnie, poniewa? zaczynam robi? showoff.
Taka poprawiona wersja tego domku (odrobink? okrojona natura i screen lepiej zrobiony)
2pplt1v.png

No Rysik Rysik, m?j ziomku z Wildy :D Hehe No dobra na temat: Pracem og??em mi si? podobaj? (pami?tam jaki lamus by?e? kiedy? :D Je?li chodzi o mapping) tylko jest jedna praca, kt?ra mi si? nie podoba a mianowicie to praca nr. 2, jako? mi do gustu nie przychodzi, troch? za du?o tej natury. Ale reszta jest ok nawet bardzo ok. :hah:

Temple of R'Evolution, czyli przerabianie evo w moim wykonaniu (prosz? o nie m?wienie, ?e screen ?le zrobiony, poniewa? wiem o tym sam [lepiej si? nie da?o]):

f0ur28.png

Moim zdaniem troch? te drogi jak na miasto nie przypominaj?, bardziej na jaka? wiosk?, same domki nie s? z?e, lecz dach tego po lewej bardzo dziwny, natura te? troch? nie za specjalna, no ale zobaczymy co ci z tego wyjdzie ; ) powodzenia.

Moim zdaniem troch? te drogi jak na miasto nie przypominaj?, bardziej na jaka? wiosk?, same domki nie s? z?e, lecz dach tego po lewej bardzo dziwny, natura te? troch? nie za specjalna, no ale zobaczymy co ci z tego wyjdzie ; ) powodzenia.

Z Lekka to miasto ma wie? przypomina?... Wiem, troch? mi nie wychodzi, ale taki non-stop ground mi si? nie podoba, wi?c chcia?em co? innego zrobi?.
Moje evo trzyma si? na zasadzie, ?e usun??em miasto (pr?cz temple) i robi? co? na wz?r starej Enigmy, ale w moim stylu.

Ostatnia edycja:

Ta dziura na drzewie bardzo ?adnie wygl?da i poprawia klimat.
1 - bardzo dobry pomys?, za duzo kamieni
2 - bardzo ?adnie udetalowane ?wietnie
3 - te? ?adnie, podoba mi si? ten domek
8/10

Powiem ?e g?rka nie za ciekawa, kszta?t g?ry troch? ko?lawy, obramowuj?c g?r? borderami u?ywaj border?w o id 4456 - 4467, s? one o wiele lepsze. Natura na g?rze te? nie za ciekawa, nie komponuj? si? z t? traw? elfick?. Pag?rek te? zbytnio wi?cej nie przedstawia. No, ale si? nie za?amuj ;) wykonanie nie jest najgorsze, ?wicz dalej a b?dzie dobrze.

R'Evolution InGame - Screeny
Temple z g?ry
evoingame.png

Ko?o depozyt?w:
evoingame4.png

Prosz? nie komentowa? tego niedorobionego kawa?ka dachu, poniewa? zbytnio si? pospieszy?em i nie zd??y?em tego poprawi?.

'Depo':
evoingame3.png

evoingame2.png

Wida? ?e jeste? pocz?tkuj?cy :
- ?le umieszczasz drzewka.. etc..
- robisz kwadraty
- u?ywasz auto-border?w i auto-randomizer?w.
- ?le doberasz grondy o blee.. ; p

Spr?buj robi?, ustawia? drzewka bardziej realnie + nie r?b drzew ka?dego rodzaju wybiersz sobie 2-4 na dany resp.. i ich si? trzymaj a nie.. ;s
+ we? popracuj nad kszta?tami budynk?w... staraj si? nie robi? parterowych, i kwadratowych..(jednopomieszczeniowych) , jak robisz dachy.. pomys? "Co by tu pasowa?o ?" ; "Czy jest dobrze zbudowany ?" ; "CZy nie wygl?da zje**** ? "

Mapuj dalej.. bierz rady od nich.. : d
Kto wie mo?e kiedy? b?dziesz ewenementem ; D

Nie korzystam z Autoborder?w... Moje prace s? stu-procentowym RAW'em.
Nie robi? drzew ka?dego rodzaju, robi? 3 albo 4, bo reszta ssie.
Kwadraty? Specjalnie zbudowane (mapa po uko?czeniu b?dzie udost?pniona). Domki wiem, poprawi?, kiedy b?d? mia? czas

Mapki 9.5
Kilka b??d?w by?o ale drobne.
Moje zdanie :
Jeste? zaje**** je?eli naprawd? jeste? pocz?tkuj?cy:)
Szacun i oby tak dalej :)

?adnie ?adnie. Tu na ostatniej pracy zbyt du?o tego ?wiru i k?pek trawy. Jedna k?pka jest w po?owie na wodzie : D Ten zielony kwiatek na czerwonym te? nie za bardzo mi si? podoba. Tak samo ten ???ty na choince ; O Jak rozstawiasz k?pki, kwiatki czy grzyby to patrz gdzie to dajesz ; P

Za te k?pki na ro?linach i na wodzie itd. 7/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry