Odp: Sam Smak Harmonia Rlz !!!
@Up zgodz? si? z tob? w 100%
I te wszystkie skille to nie jego robota, tylko bota. Ustawia sobie bota na 20-24h i bot ca?y czas skilluj? na slimie, wi?c nie jest to wyczyn. Tibia Ci? op?ta?a, straci?e? znajomych, ludzie traktuj? Ci? jak nooba, Ty masz prawo to pisania swoich pogl?d?w, ale je?eli kto? napisze co?, ?e ten temat stoi na niskim poziomie, to od razu si? burzysz. Z tak? postaw? w ?yciu daleko nie zajdziesz, nie b?d? egoist?. Szkoda, ?e nie mo?na "tu", wrzuca? fotek. Stworz? temat dla wszystkich co graj? na Harmonii, ka?dy b?dzie m?g? zamieszcza? tam swoje zdj?cia. Nie jeste?my egoistami.
down*
oh nie !! nie bij prosz?.
jeste? egoist? i tyle. nie mo?esz si? pogodzi?, ?e lepsi gracze od Ciebie odeszli, mieli racj? tutaj jest ?mietnik, nie mam zamiaru odwiedza? tego idiotycznego tematu. w?tpi?, aby kto? w og?le kto? chcia?by komentowa? tego wyboconego chara. Przyznaj si? boterze.
edit*
11:28 Please wait patiently for a gamemaster to reply.
i co?
mam na to wyjebane wiesz ?
co o mnie my?lisz, zachowa?e? si? jak ostatni frajer.
I co b?d? p?aka? bo pokaza?e? to, ?e umiem ?a?owa?, albo chocia?, ?e lubi? zawiera? znajomo?ci ? Niech to tutaj wisi i ludzie b?d? widzieli jakim jeste? frajerem.
A tak w og?le, to teraz tworzysz jeden wielki spam, zbieraj sobie swoich zwolennik?w, tw?rz gildi?, rozmawiaj o spermie, zbieraj kas? na Guild House i okradaj ludzi, pokazuj swoje prawdziwe "ja".