a po co frajer? mia? by oddawac eq jak wy pizdy a nie gildia byliscie zal tylko all patrzeli zeby zajebac itemy a on nie zajebal tylko do dp mu przeslalo a w tych itemach nic nie bylo idioto .. .
a co cie to obchodzi interesuj sie soba nie mna ;] bo kociej mordki dostaniesz twardzielu .. macie za swoje jestescie noobami to tracicie eq kase itp i po co placzecie potnijcie sie odrazu no lify a smaka przyanjmniej stac na bota nie to co was zal wam dupy sciska ta jakbyscie sie innaczej zachowywali to by was nie ojebal proste? ;>
jak nie mam jak na gc gadali o sexie spermie i nic jako gild praktycznie nie robili ? wes nie udzielaj sieHmm.. Ja osobi?cie nic nie straci?em, bo nigdy specjalnie Yoshiiemu nie ufa?em, ale nie rozumiem w og?le Twojego stanowiska ;D Nie mam nic do niego, ale skoro my noobami jeste?my, to on nie jest lepszy od nas, z dw?ch jasnych powod?w. Przyj?? nas do, jakby nie patrze? swojej gildii, a po drugie, okrad? kilka os?b, kt?re do niej nale?a?y. Po czym wi?c stwierdzasz, ?e kto? jest noobem, skoro nie masz bladego poj?cia o ?adnym z cz?onk?w tej gildii? Mo?esz przedstawi? jako? sw?j powik?any system warto?ci?
jak nie mam jak na gc gadali o sexie spermie i nic jako gild praktycznie nie robili ? wes nie udzielaj sie
smieciu yoshiego znam od urodzenia wiec zamknij dupskoNo to nasuwa si? standardowe pytanie. By?e? w tej gildii czy nie? Bo je?li tylko zdajesz si? na relacje Yoshiiego, kt?ry jak ?atwo sie domy?li?, jest do?? stronniczy to nie masz wiele do powiedzenia. Z?odziej zawsze b?dzie si? broni?. I jeszcze jedno. Co wg Ciebie gildia powinna robi??
@Dede94
No i ja temu nie zaprzeczam. Nie zosta?em poszkodowany nawet w najmniejszym stopniu, nie wyzywa?em te? Yoshiiego za to co zrobi?. Po prostu niejaki Oscar De Silver zacz?? ca?? gildi? obra?a?, wyzywaj?c nas od noob?w, kiedy pewnie nigdy nie gada? z nikim z niej pr?cz lidera (przynajmniej mam takie wra?enie).
smieciu yoshiego znam od urodzenia wiec zamknij dupsko
"har?w"??? Char?w si? pisze bo to jest od Character(s)wszystkim gratuluje harow tez chcialbym pograc ale nie dam rady ;( a ty sam smak naprawde hamsko sie zachowales.