• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Sam Smak Harmonia Rlz !!!

Odp: Sam Smak Harmonia Rlz !!!

Redondo gz i tak cie przegonie jak przyjade z wakacji kupie sobie 1kk i takie pg jebne ze dzien 20 lvl

10 mlvl nie najlepszy mlvl :) dzis zedtytuje albo dodam z lvlami bo do 20 bedzie spokojnie ;),a i gratki dla wszystkich :)

mojchar09072509351765.jpg

Niestety by?a w?r?d nas czarna owca, typiara (ta w bia?ym k??ku na screenie) bluzga?a na ka?dego i udawa?a pr0, gdy doszli?my do NPC, zacz??a si? j?ka? i tak stracili?my przy tych npc 50 minut, bo nie wiedzia?a co pisa?

Dlaczego nie poszli?cie bez niej? By?a jako? wa?na? (GZ POI :D)

gz gz wam i jestem za tym zeby zrobic gildi tylko z czlonkow forum :p
ja ostatnimi zadko gram na kompie bo brat caly czas siedzi :/(jest odemnie o 10lat starszy :/)jak by ktos mogl to niech zastapi mnie(jak chce oczywiscie ale tylko zaufany z forum nie taki co dopiero weszedl tylko taki co ma przynajmneij 10+ itp)
@topic
zycze wam dalszych sukcesow :]
i tez wzuce swoje ss :]

NEW EQ :]

Ostatnia edycja:

Mo?e kto? skomentuje??
screen00072.jpg

GZ Frags i diman4444 adv ^^^ zcyze dalszych awansow :p(czemu nikt moich nei komnetuje ;( ) xD

Hejka;))
Jestem na wakacjach, ale dorwalem jakiegos kompa z netem;))))
Po 1. Gratki wszystkich adv;)) i nowych eq.
@Redondo;pp
GZ!!!! PoI done!!! (Ja jak wbije ten 80 lvl to nie bede robil ani PoI, ani InQ. Wystarczy mi Anhi.)
Sam nie moge grac... Turcja...
Gratki jeszcze raz i cya za 2 tygodnie. AAA i tez jestem za gilidia tylko dla uzytkownikow forum.
@BTW
Sory za moja ortografie, ale tu nie ma polskich liter;///// Jeszcze raz Pozdro:)

Nie?le Panowie wam idzie, ch?tnie bym do??czy? i pogra? ale nie mam czasu, mo?e kiedy? ?ycz? ka?demu z Was 100 lvla i wy?ej ; )

18 LvL :)

mojchar09072614520434.jpg

Troche zwolni?em bo czasu co? ma?o xD.

Hejka;))
Jestem na wakacjach, ale dorwalem jakiegos kompa z netem;))))
Po 1. Gratki wszystkich adv;)) i nowych eq.
@Redondo;pp
GZ!!!! PoI done!!! (Ja jak wbije ten 80 lvl to nie bede robil ani PoI, ani InQ. Wystarczy mi Anhi.)
Sam nie moge grac... Turcja...
Gratki jeszcze raz i cya za 2 tygodnie. AAA i tez jestem za gilidia tylko dla uzytkownikow forum.
@BTW
Sory za moja ortografie, ale tu nie ma polskich liter;///// Jeszcze raz Pozdro:)

Anni i INQ od 100 jakby co :) no szkoda ?e ci? nie ma a co do guild conajmniej 4 osoby z pacc s? potrzebne o0.

Gildia hmm.. fajny pomys?, ale za ma?o nas x) Przed chwil? usun??em keyloggera z komputera, ale ?eby upewni? si? na 100% czy jest czysty zrobi? nowe konto wbije si? na nie no i poczekam do jutra, aby zobaczy? czy nikt si? nie logowa? :p
Jak nie to ju? nie d?ugo bd wrzuca? zdj?cia z wami :D No i pacc tez b?dzie :]

GZ Frags i diman4444 adv ^^^ zcyze dalszych awansow :p(czemu nikt moich nei komnetuje ;( ) xD

bardzo dobrze Ci idzie !!! :D reszta tez zajebi?cie, Zeph one more lvl ... :D :up:

Za ma?o mo?e nie ale za ma?o ludzi z pacc musi by? conajmniej 3 vick?w :/ a z tego co widz? b?d? 3 osoby z pacc :/ Sam Smak wracaj tylko z pacc :) bo z kim na hunty b?d? chodzi? ?

Wreszcie si? prze?ama?em i zaczo?em expi? no i lot nawet niez?y ;]
36lvl.jpg

Gz LvL kupujcie pacc i b?dzie z kim expi? :) Bo kogo b?d? siocha? ? :)

mojchar09072808583371.jpg

19 LvL :)

mojchar09072809415590.jpg

Ostatnia edycja:

Ja musia?em chwilk? od skillowania odpocz??.Znalaz?em nowy spos?b ?eby skilowa? i mie? lvl.
Patrys-Poczekaj miesi?c to mo?e b?dzie ten pacc na 30dni chocia?.

Do??czam do Was ; ), ?adnie Wam wszystkim idzie. Robi? knighta, znajdzie si? jakis p secik ?, Dzisiaj dodam jakie? advance z rooka ^^.

Rewan Drakinius xdD m?j nick ^^

Ostatnia edycja:

Panowie, to jak?Robimy t? gildie?
Ja teraz skiluje, dziennie wbijam ~25%skila wi?c szybko tego nie sko?cze.
Btw
Kto? ch?tny za zrobienie questa??
Nagroda to troche expa i chyba 3.5k

Do góry