zalezy jaki lvl trzeba miec itp czy damy rady to mogbym pojsc(moich adv narazie nie zobaczycie bo skilluje ale tez zadko jestem online :/)dodam ss adv skilla jak wbije 60/60 potem 65/65 i 70/70 i ide spowrotem expic :]
Mi tak samo jak Quepasie trudno wbi? te skille,po d?u?szym namy?le stwierdzam ,?e doskiluje tylko te 60/60
Knight to raise melee from 55, 40% to 60 = 11h, 8m, 38s.
Time for 1% at skill 55 = 0h, 1m, 12s.
Kwestia 3-4 dni
Gratki Patrys,Redo,MieczRybaxd.
No nikt nie chce zarobi? 3.5k i wbi? przy okazji troch? expa?
Heh. Gratki wszystkim) Znowu udalo mi sie dorwac tego kompa;p. Prawie caly czas jest zajety;/// Jakies szwaby godzinami graja w jakies dziadostwo;//
@SwordFish
Ja chce!!!!
Wyslij mi do kazzo.
Kod:
Daniel Zawodowiec Kazordoon
Potrzebuje ich do skilla. Swoja droga dwa tygodnie w dupe... Niemoge nawet poskillac...
I znowu gratki wszystkiego))
No i sorki za moja ortografie: tu nie ma polskich liter;pp
CYA ALL IN TIBIA!!!!
A wi?c tak. Apropo gildi czy znacie jakies osoby z pacc`em ktore zgodzil?y by si? j? za?o?yc?
A przy okazji poszukuje osob chetnych na deserta mam 37lvl a jeszcze nie zrobi?em
Rao <3 xd
Do prawdy jestem w stanie oszo?omienia,a? tylu ludzi chc? gra? na tym przepe?nionym znoobionym servie?
Dobra,spoko ja zaraz wbije 56 axe wi?c b?dzie ss
Dzisiaj wysy?am kamienie dla Quepasy ; ], ma kto? jak?? beholderke, knife'a i noble armor ?
Wczoraj id? sobie na fibule, patrze, ?e kole? tam jest, m?wi? ?eby otworzy?. Gdy otworzy? to mnie z 5 kolesiami zbloczy? i wyrzuci? chyba 20 platynek na d??, nie wiedzia?em, ?e jest tak ds. Pad?em -.-
jak by co ja mam dla ciebie knif'a na zbyciu napisz jaki nick i miasto a wysle
PS:kto wie jak ustawic Nbot zeby mi skillowal na slimie itp zeby sie exural przy zultym hp itp?? xD i walil w klony a nie w matke slim
@Rune Bo ty ca?y czas offline jeste? ; ]
@Redo Dawaj,dawaj "stuffke"
@Quepasa 1left
@Rewan Jeste? boss ten skurwysyn mi wybija? dwarfy : D
Wczoraj wpad? 56axe niestety UOSU odm?wi?o posz?usze?stwa,wpad? te? new best hit 104!
Graty koksy
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.