• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Sam Smak Harmonia Rlz !!!

Odp: Sam Smak Harmonia Rlz !!!

NIe gram bo lagi ci?gle ;/ mam i frezzy czasem wchodze zobaczcie stan postaci na tibia.com ile zgonow ;/

To daj mi chara kupie? pacc i nie grasz? ;D Mi sie przyda :)

Czy mo?na si? przy??czy?? Refugia nie jest zbyt dobrym serwerem, gra? bym mo?e tak, ale posta? dzieli?em z koleg?, all idzie na allegro, wi?c i tak zaczyna?bym od zera, jak ju? wspomnia?em refugia do przyjemnych serwer?w nie nale?y (kilka wyj?tk?w jest - chodzi o graczy oczywi?cie ;d) ;x n-pvp jest zn?w atrakcyjne - wary XD

Znudzi?y mi si? te ed/ms nimi mia?em waste, ju? ?ygam tym waste xd zrobie sobie knighta, wyskilluje go porz?dnie :d
Gra? zamierzam systematycznie (o ile b?dzie mi?e towarzystwo - to podstawa :))

#Patrys94

ED'em nie expi si? samemu... znajd? kogo? kto potrzebuje siohera, na deady narzeka? nie b?dziesz, a i lvl szybko b?dzie skaka?, ewentualnie nie exp na mobach kt?re daj? mocne comba + bij? z magii. Najlepiej wybierz cyce/scaraby/tomby bez wampir?w :)

6lvl.png

Je?li by?by kto? tak mi?y i podes?a? mi:
-Scarf (szalik)
-Knife
-Scale, plate lub noble armor (za noble oddam w przysz?o?ci ;d)
-P legi
-Dwarvenke, albo inn? tarcz? ;d

Cz?owiekiem nachalnym nie jestem, nie b?d? prosi? 2 raz :p jak kto? wie, ?e mo?e sobie pozwoli? na podes?anie mi noob'secika to b?d? wdzi?czny ;d

Bloczy? zaczn? ju? nied?ugo, nie nale?? do takich kt?rzy boj? si? spotkania oko w oko z mobem kt?ry ma wi?kszy max dmg ni? twoje max hp xD

Gratuluje wszystkim ja narazie robie sobie przerwe moze zaczne znow expic niedlugo... Ja moze znajde jakiegos p seta bo wiem ze mam gdzies z lota jak jeszcze pacc byl (ten za free :))

#emek

Widzialem twoj stary temat i wiem jak umiesz grac wiec z checia przyjmuje Cie do ?teamu?xDD

#que~~
Bravo xD gogogo xd

A ja chyba juz jutro sie zaloguje .. O.o

Hah reasumuj?c ;d
@Que Nie ma za co dzi?kowa? mimo i? m?czarnia by?a niewyobra?alna -.-"
@Redo M?wi?em "pajacu" zr?b full jestera b?dzie pasowa? xd
@Emek Nie nie mo?na nasz temat to zgraja samolub?w i g?upoli ,nie pasujesz do nas xd
A tak rly pewnie ,wpadaj ale i tak ja b?de tu blokerem namber ?an!
@Terry Graj noobie ;/
@Top Mam pare ss'?w wi?c je wlepi? ale dopiero jutro za to b?dzie meeega?na paczucha od wujka Fragsa ;]
EDIT:
Jak ju? wspomina?em quest okaza? si? m?czarniom niesamowit? ??cznie robi?em go 5h!
Tu problem numer 1 sk?d na Facc wzi?? martwego skunksa??W ko?cu dzi?ki Kafarowoi i Redondo si? uda?o!
Screenshots0209.jpg

Awans podczas zdawania relacji z misji
Screenshots0210.jpg

Tu co? troszk? starszego-z przed paru dni
screen00077.jpg

Atu stan postaci,troszk? nie pomy?la?em i nie zrobi?em ss ze skillami i mlvlem
screen00078.jpg

Skille:57/56
Mlvl:Ju? prawie 3

Ostatnia edycja:

@Fraqs
A jakiego robiles questa??? I co z niego jest??
@Que
Cieniutki masz ten mlvl. Ja na 20 lvl'u mam 7 mlvl xDDD
@Emek
Nie mozesz do teamu;pp Jestesmy totalna banda ogarnietych ludzi ktorzy nie lubia swiezej krwi xDDDD
@Redo
Kolezeko rob szybciej to anhi i dhq;))
Czekamy na screeny od dziadka Hlvl'a w naszym teamie;ppp

@All
Ja juz za tydzien wracam na chate;)
Potem tydzien ostrego skillowania, a potem na 10 dni na oboz xDD
A w roku szkolnym: Hmm... Nie wiem. Teraz do nowej szkoly (latek przybywa) xDD. Wiec pewnie bede mial mniej czasu.

No i jeszcze raz GRATKI:PP

M?j zapa? jest normalnie boski :D. Druidem gra? mi si? nie chce tylko czasem jak mnie wena we?mie to tak. Chyba zagram najtem mo?e akurat trafi? w dziesi?tk?. P?ki co szperam po allegro :)

Gz wam adv

jak my?licie op?aca si??

33447829.png

nobyxd.png

skill.png

EQ kupione niezwykle tanio - steel helmet & p legs free od jakiego? 100, dwarvenka za 150 (tu troch? dro?ej) no i dark armor za 300 ^^

To nic skillujemy ;x

hehe ca?kiem nie?le jak na poczatek. Wy?le ci jakies niepotrzebne smieci :P To bedziesz co? tam mia? ;d

@Xerix
Mi te? mo?esz jakie? ?mieci powysy?a?; d
@Top Dzisiaj bije 59axe ;x
B?d? screeny

Co by tu napisa?? Dzi? nic ciekawego si? nie dzia?o >.> nudne skillowanie :p

K??ci?em si? jedynie z takim noobem kt?ry chcia? skillowa?, a mu nie pozwala?em (wr?ba? mi si? na resp o.0) xd blokowa?em go oko?o 30 minut xd po czym si? wylogowa? ;dd

Kiedy zalogowa? si? 2 raz zacz?? mi wybija? monstery, wyklina? mnie ;x poczu?em si? niezwykle ura?ony <hahaha>

2mlvl.png

11lvl.png

nowe pa?ciarstwo, dzi?ki redziu! xD

34217920.png

Wbije dzi? nie wiem jaki skill, prawde m?wi?c to jedynie anty log mnie trzyma ^^ wbije oko?o 50-65 skill (nie wiem jeszcze jaki) i b?d? chcia? sko?czy? botowa?, b?d? stara? gra? t? postaci? r?cznie ;0

siemka all dawno si enie odzywalem w tym temacie pogratulowac adv i misji
@Xerixxeon
wyslij mi cos jestem knight 25lvl
Vugi Gral
Ab'Dendriel

@topic zycze dalszych adv ja wzuce cos jak wroci mi chec do skillowania :/ a jak narazie mi sie niechce :/

Uwaga!

Organizuj? loteri? tylko dla ludzi z TNP graj?cych na Harmonii. Los?w jest 5, ka?dy po 1k (czyt. tysi?c). Wygrywa jedna osoba kt?ra zostanie wylosowana przez system loterii na jedynym polskim supp, wygrana wynosi 5k.

Ja jako organizator nie bior? udzia?u w loterii, loteria zako?czy si? dok?adnie 10.08.2009 o godz. 12:00.

Ka?dy kto chce wzi?? udzia? w loterii musi napisa? (przez pw, b?d? w temacie) jaki bierze numerek, do wyboru s?:
#1 Sam Smak - zap?aci?.
#2 Kser - zap?aci?.
#3 Redondo - zap?aci?.
#4 Redondo - zap?aci?.
#5 Quepasa - zap?aci?.

Nast?pnie musi wys?a? mi do Thais 1k, m?j nic pewnie jest ju? znany, ale dla pewno?ci podam jeszcze raz tutaj :p

[GRACZ]Emek of Harmonia[/GRACZ]

Stawka jak i nagroda nie jest wysoka, ale robi? to by wprowadzi? pewn? nowo?? :p

Je?li braknie 1 osoby to ja r?wnie? do??cz? si? do zabawy, ale wola? bym by? 'bezstronny' :d

Je?li braknie wi?cej ni? 1 to albo b?dzie mo?na kupi? wi?cej ni? 1 los, albo oddam ka?demu jego 1k :d

Mam nadziej?, ?e plamy nie dacie!
Ps. Je?li loteria b?dzie cieszy? si? popularno?ci? zrobi? kolejn? tydzie? po rozstrzygni?ciu tej, mo?e przerodzi? si? to w rytua? xD

Teraz screeny, ?eby nie dosta? warna o.0

12lvlm.png

50sword.png

Dzi? by? best solo cyc o.0 o dziwo straci?em ~20 hp ^^

Ostatnia edycja:

Tak... to ju?... wielki i legendarny Yoshii powraca by zawojowa? ?wiat tibijski sw? si??... O.o

Jak narazie i tak b?d? ss'ki tylko z skillowania, gdy? mam zamiar wbi? 80/80 :S

Macie tutaj przypomnienie stanu postaci (narazie bez eq) :

No i co, piszcie do mnie w tibii bo troch? nudno sie skilluje ;(

#Emek

My?la?em ?e ?artujesz albo ?e zrobisz to troch? p??niej, a Ty od razu si? do tego zabra?e? x) napisze Ci w tibii m?j numerek i dam kask? :p

Pozdroooo

Ostatnia edycja:

@Sam Smak;)
Dzieki za pozdrowionka;)
Ale dawaj zdjecia na imageshack xDD
Pozatym juz niedlugo bede znowu mogl grac(tylko przez tydzien).
Ale moze wbije te 65 skille xDD
@Btw musze dodac Redondo w Tibii na VIP i ciebie^^ xDD

Do góry