Seabis - reaktywacja.

Status
Zamknięty.
Odp: Seabis - reaktywacja.

Co ja bym da? by mie? tak? wizje. ;)
B.?adne elegancki styl wszystko na swoim miejscu.
Po prostu nie ma si? do czego przyczepi?.

Super to wygl?da wog?le ma to co?
co mi si? podoba.

Chyle czo?a ku twojemu talentowi a daj?c sobie prefiks ?rednio -zaawansowany jeste? zbyt skromny :)

Twoje prace powalaj? pod ka?dym wzgl?dem perfekcyjnie potrafisz urozmaica? teren w kamyczki,g?azy.Natura trawiasta ?wietnie ci wychodzi i co tu du?o m?wi? jeste? mapperem kompletnym.
I tak trzymaj
10/10

dzieki, nowe:

THAROV14.png

THAROV15.png

THAROV16.png

Oryginalno?ci? nie ?wieci ale wykonanie dobre.
Detale itd..s? w porz?dku.

Widzia?em Twoj? galeri? na otlandzie, ca?kiem ?adnie, ale najlepsze by?y te podwodne miejsc?wki, poka? co? z nich, bo s? zdecydowanie warte uwagi ; ).

Co do prac w tym temacie: s? szczeg??y bez przesadzania, jest w?asny styl i oryginalno?? wbrew temu co napisa? m?j poprzednik. Jedyne co mi si? nie podoba to to, ?e w pierwszym zdj?ciu z Twojego ostatniego posta te br?zowe g?ry, czy whatever you call it s? puste. Reszta ?wietna, pracuj dalej!

Pi?knie!
Podoba mi si? najbardziej ta rzeka i jej widok z g?ry (ze ska?y na kt?rej stoi posta?). Mapperska perfekcja, jedyne co mi si? nie podoba to ta ro?lina na skale, przecie? nie wyros?oby to na kamieniu ;p. M?g?by? pokaza? ca?? mini-map? swojego ?wiata? Chcia?bym zobaczy? ile ju? zrobi?e? ; ).

Zdecydowanie zas?ugujesz na zaawansowanego, nie zastanawia?e? si? mo?e nad zmian? prefixu?

Nie mam nic do zarzucenia. ?wietna detalizacja, in-game prezentuje si? ?wietnie. Oby tak dalej!

~Nowe Miasteczko :D ~

sell1.png

Na prawd? praca na poziomie. Nie mam nic do zarzucenia ?wietne detale.

biore si? teraz za przer?bke oken, mo?e przerobie miasto i respy mo?e nie; sie zobaczy, mozna do downloadu to dam, mo?e nie; sie zobaczy

oken1-1.png

Fajne, fajne.
Nie wiem czemu, ale lekko pod?mierduje Thais, robi?e? co? na wz?r tego miasta? :)

Ostatni screen nie przypad? mi do gustu. Strasznie pusto jak na miasto.
Na pomo?cie mog?e? da? chocia?by jakie? skrzynki, beczki, cokolwiek, oraz zaznaczy? ?lady u?ytkowania[?mieci?]

Co do screenu ze statkiem to jestem pod wra?eniem. Jako? nigdy mi nie sz?o robienie ich.

wejscie na resp dragow na oken....

oken2-1.png

No kolego, musz? przyzna? ?e mapy robisz na bardzo wysokim poziomie. Tak jak ju? kto? tam pisa?, masz naprawd? talent do tego, chod? do tego nie trzeba talentu lecz wyobra?ni a ty j? zapewne masz, wida? po pracach. Moja ocenka dla Ciebie 10/10 ; ) Naprawd? bardzo mi si? podobaj?.

nowa praca, zapraszam do komentowania....

oken3-1.png

Oken City (just 4 bump)

oken4-1.png

oken5.png

#Oken City strasznie puste, szerokie uliczki s? bardzo "smutne" bez nawalonych detali ;p
Bardzo ?adnie Ci idzie je?li chodzi o ska?y!
Czekam na dalsze prace, podobaj? mi si?.

BUMP!
oken6.png

Status
Zamknięty.
Back
Do góry