Kuuuuurwa, cz?owieku, jeste? wielki. Czyli tak:
-Pierwsze g?wno najbardziej rzucaj?ce si? w oczy: g?ry z pokemon?w, kt?re ni chuj nie pasuj? do reszty. Rozpikselowane, poniewa? pokemony na gba maj? oczywi?cie 16x16px
-Te zaro?la na g?rach rosn? w bok? Natura si? buntuje
-Bordery tak samo jak g?ry
-Trawa z rpg makera
-Kamyczki ka?dego rodzaju tak samo jak wy?ej
W sumie to wszystko to jeden zlepek g?wna. Nic szczeg?lnego nie pokaza?e?.
Dosz?y:
-Kapelusz Choppera i Luffiego
-Miecz zoro i Smokera
@Offtop,
Ci??ko dobra? mi dobr? kolorystyk? pod styl Anime.
Pod RPG, jest o wiele ?atwiej, bo mo?na u?y? wi?cej odcieni, a w Anime jak wi?kszo?? wie, jest ich ma?o.
Zamknij ryj, niech robi to co lubi i huj ci do tego.
Nie jest ?le
Nawet fajne niekt?re itemki ale jeszcze to nie jest taki dobry poziom .
Po?wiczysz i b?dzie wychodzi? coraz lepiej.
Prace nie s? na wysokim poziomie poniewa? jestem pocz?tkuj?cy.
@davisiak,
Po co postujesz ?e ci si? rzyga? chce?
Je?li ci si? chce to si? wylecz.
Nikt nie b?dzie mi narzuca? co mam robi?, a szczeg?lnie nie ty.
Tacy jak ja w przeciwie?stwie do ciebie staraj? si? o rozw?j showroomu.
Spok?j Panowie, nie chc? ?eby to wybuch?a k??tnia. Prawda jest taka, ?e oboje macie swoje zdanie i nic tego nie zmieni. Davisiak - napisa?e?, co s?dzisz, wi?c ju? nie komentuj jak Twoja opinia si? nie zmieni, a Sannin niech robi swoje i po sprawie.
@TOPIC
M?wisz, ?e itemy anime s? gorsze, bo jest ma?o kolor?w. Kto Ci broni u?y? wi?cej cieni? =)
@Shikate,
W?a?nie w anime masz ma?? ilo?? kolor?w kt?r? kolorowane s? postacie.
Sprawdz? jak p?jdzie z wi?ksz? ilo?ci? kolor?w.
Nie b?dzie ?adnych k??tni to napisz? o usuni?cie posta.
Co s?dzisz o tych grafikach?
@Kaisus Wypierdalaj uczy? si? pisa?.
@triedge M?j temat jest w show~, wi?c odpierdol si?.
@SanninStory ?adne grafiki tej mapki nie s? Twoje, wi?c wypierdalaj rysowa? i dopiero zamieszczaj. Pojebaniec my?li, ?e podjebie grafiki z pokemon?w, rpg makera plus innych g?wien i b?dzie fajny.
Co Ty pieprzysz? W anime jest ma?o kolor?w i co z tego? Sprawdzisz jak p?jdzie z wi?ksz? ilo?ci? kolor?w? Czyli wybierzesz grafiki z gba, kt?re maj? wi?cej? XD G?wno o nich s?dz?, s? chujowe, zlepek rpgmakera i pokemonk?w, spierdalaj z tym chujowym outfitem, kt?ry i tak nie jest Tw?j.
W?a?nie za takie posty powinni banowa?, obra?a?em was? NIE!, wiec nie kumam o co wam chodzi, ja jedynie wyrazi?em swoje zdanie tak?e, nie do mnie z takimi postami nabki.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.