Odp: Sedron Thread
@triedge Jak Ci si? nie podoba to id? do mamy, niech Ci zrobi meliske.
Przepraszam kolego ale moja Mama nie mog?aby zrobi? mi,Tobie czy Triedgowi meliski a to dlatego,ze ju? nie ?yje.
Nie zwa?aj?c na to czy chcesz - musisz nauczy? si? szacunku. ?wiat kt?ry dooko?a Cie otacza to nie tylko Twoi znajomi spod trzepaka na podw?rku.
Pisz?c podobne bzdury wejdzie Ci w krew lekcewa??cy stosunek do ludzi a co za tym idzie, sil? rzeczy staniesz si? pospolitym chamem. Konsekwencja za zachowanie na forum nie wyskoczy Ci przed nos teraz ale dopiero za kilka lat.
Rozumiem,?e czasem trudno jest czyta? jakie? chamskie wypociny na sw?j temat ale na mi?o?? bosk? jak wchodzi si? do obskurnego pubu to nie nale?y si? dziwi?,?e znajdziemy tam zamroczonych cham?w kt?rzy wlasna glupota albo ignorancja mog? nas obrazi?;po co pisalem wczesniejszy akapit? ano po to,?eby tnet nie zamienial sie wlasnie w ww. obskurny pub.
Najefektywniejsza metoda walki z tym rakiem jest to zeby pozwolic im wysmiewac tych ktorzy pisza bez sensu i pokazujmy,ze lepiej niz oni sami nikt tego nie zrobi.
#przyznajcie mi warna czy jakkolwiek tam to nazywacie ale sprawy zwiazane z pixelami sa mi zupelnie obce ale szacunek miedzy ludzmi juz nie.