Sens istnienia

Status
Zamknięty.
Odp: Sens istnienia

@Up
Cz?owieku, ?le wychodzi mi cytowanie? Albo nie umiesz dobra? w?a?ciwych s??w, albo jeste? debilem. Anyway, wypierdalaj.
No pewnie, bo "wypierdalaj" rozwiaze wszystko. Heheczki.

?ycie nie ma sensu. Jest to jebana, montonna, praca w kt?rej i tak jeste? nikim. Trzeba zapierdala? po 10 godzin dziennie ?eby rodzin? wy?ywi? i i tak chuja z tego masz. Przynajmniej tak jest w tych czasach. Mo?e kiedy? to si? zmieni?
Zycie nie zawsze musi sie kojarzyc tylko z monotonna praca.

#Inspired

Dziecinko, t?py moderatorku... Jej, Ty masz jakie? kompleksy? B?agam Was, zamknijcie ten temat, bo zbyt du?o os?b znalaz?o w nim spos?b na pokazanie swojej rzekomej inteligencji. Pusty dzwon bije najg?o?niej.

@Up
Nie b?d? zabiera? ludziom mo?liwo?ci do wyra?ania w?asnej opinii.
@Siobi
Nie mam zamiaru si? z Tob? pa?ka?, pisa?em Ci ju? raz (g?o?ne Stop).

Ostatni raz Was tutaj ostrzegam, w przeciwnym wypadku wpadniecie w to samo g?wno co Siobi.

Ja nie b?d? si? rozwodzi?, czy te? zbytnio pierdoli? od rzeczy.

Trzeba godnie prze?y? swoje ?ycie i zostawi? ?lad na tej planecie, kt?ry b?dzie przez innych pami?tany i b?dzie nas wyr??nia? z tego mot?ochu ludzi.

Da si? wypowiedzie? kulturalnie, bez obra?ania innych i zaczynania k??tni, kt?rych nikomu, pr?cz dw?ch, k??c?cych si? debili, czyta? si? nie chc?? Da.

co sadzicie o mojej wypowiedzi :P up cz??ciowo zgadzam si? z tob?

Bardzo dobre pytanie. Ostatnio, gdy mia?em r?k? w majtach nad tym rozmy?la?em. Rozpatrywa?em wiele wariant?w, ale ostatecznie doszed?em do wniosku, ?e jedynym i s?usznym sensem ?ycia jest Tibia.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry