• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Serj Tankian

Status
Zamknięty.

Woristin

Forum friend
Liczba reakcji
85
Jak wiadomo, zesp?? System of a Down si? rozpada. Wokalista tej grupy, Serj Tankian, jednak nie zaprzestaje swojej kariery muzycznej - wyda? ju? solow? p?yt?, w dodatku 11 kwietnia mia? koncert w Warszawie...

Kilka jego utwor?w:

Lubi?em SOAD, teraz lubi? Serja : )

A Wy co s?dzicie o tym arty?cie?

Uzdolniony muzycznie - nie ma co.Gra chyba na wszystkim...

Nie lubilem nigdy rocka, ale jedna z jego piosenek mi sie bardzo kiedys podobala, a mianowicie BYOB, ma talent tak ;)

Tankian jest bardzo ciekawa postaci?... wiecie jakie ma korzenie? xD Szkoda tylko, ?e na koncerty wychodzi na?pany. By?y takie przypadki, ?e z ch?opakami z systemu w og?le nie wyszli na koncert bo nie byli w stanie <lol2>
Niedawno Tankian gra? te? w Polsce. Cena biletu by?a do?? droga, bo ponad 100z? (nie podam dok?adniej, bo nie chce sk?ama?) i podobno by? to bardzo udany koncercik, rozgrza? publik? ciekaw? aran?acj? wyst?pu i ?adnie za?piewa? bez playbeku (mandaryny rox). Na youtube jest kilka filmik?w nakr?conych ceg?ami.

@Topic
System si? nie rozpada tylko rozpad? si? ju? w zim? :P A co s?dze o jego utworach? Muzycznie kosz? r?wnie jak stare kawa?ki typu Toxicity/Byob/Chop Sue/50 innych ale tekst ju? jest mniej ciekawy. Nastawi? si? bardziej na m?odszych s?uchaczy i ju? nie znajdziemy tam takich soczystych s??w jak kiedy?. Ale jak sam Tankian m?wi?... piosnka to nie tylko tekst. I z tym si? zgodz?, bo s?uchaj?c jego muzyki jako? nie bardzo interere mnie tekst :P

Na koniec chcia?em pozdrowi? wszystkich EMO podobnych.
Pozdro grzywacze!

bardzo fajne piosenki ;)
ale raczej do moich ulubionych nie naleza

Ja uwielbiam rock.. uwielbiam soad. Nawet nie wiedzialem ze sie rozpada. A piosenki solowe Tankiana wcale nie sa gorsze :D.

O wiele bardziej wole cos tego typu Offspring.
SOAD byl lepszy. Mieli to cos w sobie. Grali wszystkoo. Sam dlugo nie da rady.

Szkoda ?e SOAD si? rozpad?, mam wszystkie ich albumy.. Tak jak EmoFragles wcze?niej m?wi? Serj nastawia si? na m?odszych s?uchaczy co nie jest dobrym wyj?ciem.. SOAD mia? klimat i nikt ich nie zast?pi... ;/

no szkoda ekipy, jak by?em m?odszy to lubi?em przes?ucha? ich utwory, maj? w sobie t? rockowsk? moc :p

Tak, szkoda.
Jakie? dwa lata temu mia?em niez?? faz? na SOAD, no, ale c??... Gusta si? zmieniaj?.

Co do Serja, gdyby nie przeszed? mi SOAD, pewnie by mi si? bardzo podoba?, teraz tak jako? miernie.

Ostatnia edycja:
Ja mam tak ?e nie s?ucham np tylko 1 zespo?u tylko z ka?dego zespo?u podoba mi si? np 1 piosenka :). W SOAD podoba?a mi si? Chop Suey, a Serjiego Tankiana podoba mi si? "Empty Walls".

Szkoda, ?e S.O.A.D si? rozpad?.
O rozpadzie dopiero dowiedzia?em si? w 4funTV. :(
Ale c?? nic nie trwa wiecznie.
Solowe piosenki Serj Tankiana bardzo mi si? podobaj?.
Gdy by?em w empiku zobaczy?em album i jako? mnie przyci?g?o i kupi?em jego ablum Elect The Dead.

Status
Zamknięty.
Do góry