Serwery dedykowane / VPS - www.linehost.pl

Odp: Serwery dedykowane / VPS - www.linehost.pl

[-]Ale to i tak ju? chyba po konkursie, nie? Przecie? termin min?? :P[/-] //sorry nie doczyta?em do ko?ca.

#up
Mog?e? wzi?? udzia? w konkursie. Wygra?by? VPS. Na jedno by wysz?o.

Nagrod? by?y trzy serwery dedykowane na okres 3 miesi?cy ka?dy za free.

Nie ?ebym co? sugerowa? ale przyda?by si? skrypt do ACC Maker?w na SMS Shop pod wasz? firm? ;p

Dobry pomys?, albo stworze co? ala homepay i b?dzie si? da?o to spi?? z kontem w linehost :) (tak jak google np adwords z analytics) Kase z portfela potem mo?esz wyp?aci? i tworzy? w?asny tre?? sms np LH.TIBIAOTS366 na numer 54332 itd. Op?aca? us?uge i bra? reszte kasy przelewem do banku. My?le ?e zadzia?am w tej sprawie.

B?d? jakie? kody znizkowe jeszcze?

Dobry pomys?, albo stworze co? ala homepay i b?dzie si? da?o to spi?? z kontem w linehost :) (tak jak google np adwords z analytics) Kase z portfela potem mo?esz wyp?aci? i tworzy? w?asny tre?? sms np LH.TIBIAOTS366 na numer 54332 itd. Op?aca? us?uge i bra? reszte kasy przelewem do banku. My?le ?e zadzia?am w tej sprawie.

To ?arcik czy serio? hehe
Generalnie mnie rozchodzi si? o sam skrypt na sms shop, ?eby mogli na mojej stronce wstuka? kod i ?aduje portfel :) Ja i tak nie mam zamiaru nic podbiera? z portfela wi?c tego przelewania to akurat nie potrzebuje ale je?li dacie rad? takie co? zrobi? to te? b?dzie bajer.
Pozdrawiam.

Polecam kupi?em dedyka i jestem zadowolony ;-)
[MENTION=156613]Old Sessam[/MENTION]

B?d? jakie? kody zni?kowe?

R?wnie? polecam ;> profesjonalne doradztwo

Z tego co wiem na jego streamach masz napisany kod zni?kowy. Skontaktuj si? z nim na pw lub wbij na stream.

---------- Tre?? dodana o 20:39 ----------

Z tego co wiem na jego streamach masz napisany kod zni?kowy. Skontaktuj si? z nim na pw lub wbij na stream.

S? teraz jakie? zni?ki dla klient?w TNP?

---------- Tre?? dodana o 16:25 ----------

S? teraz jakie? zni?ki dla klient?w TNP?

Dla *u?ytkownik?w tnp, nie ma ale s? kody rabatowe na jego stream'ach o ile si? orientuj?.

Kod rabatowy -15% "szafihitbox" na wszystkie serwery vps OpenVZ i KVM.

Pozdrawiam.
[MENTION=429998]Marcin wo[/MENTION]

POLECAM ! super obs?uga ! szybki kontakt ... szybka pomoc ... no i super dedyki ! pozdro

Ale na to s? paragrafy co robisz. Kupi?e? w sklepie jab?ka, s? dobre ale wszystkim m?wisz, ?e s? z?e.
GDZIE S? TE ZAJEBI?CIE DOBRE JAPKA?
Oj...

Back
Do góry