Odp: Shinobi Online! Poszukiwany mapper, pixelarter. [YOU] zajrzyj!
Jeszcze z tym si? m?czysz?? Uwierz ?e nikt nie wejdzie w to. Mo?esz prosi? i b?aga? a i tak nikt si? nie zg?osi. Shinobi to dno jedno wielkie, wi?c mo?esz pomarzy? o reputacji twego serwera na otservlist.org. Obiecuj? ci ?e jak tylko wyjdzie serwer z kumplami zrobimy wszystko ?eby nie istnia?, za to ?e poprosi?e? kogo? o zamkni?cie tematu kumpla. I ty to nazywasz dobrym otsem? Tw?j projekt si? nie por?wnuje nawet do Evolutions z 5 minutow? przer?bk?. Te grafiki s? p?askie, 0 izometrii, 0 wk?adu w prac?, opr?cz tego ?e ko?cowa mapka mo?e si? okaza? fajna i bardzo ciekawa. Przez 3 miesi?ce zrobili?cie 200x200 kratek map?, gdzie my w przeci?gu 2 tygodni opracowali?my d?wi?k, pod?ogi, odg?osy i map? wa??c? oko?o 15 mb (ca?kowicie od 0), i ty to nazywasz por?wnaniem do naszego teamu? Szczerze powiem nudzi mi si? troch? mapping na Unrealu 2D wi?c mog? troszk? pomappowa?, przy okazji p?jde na urlop bo i tak tyle zrobi?em dla nich. Jak chcesz ?eby serwer nie by? totalnym syfem i egoistycznym ?cierwem wybierz mnie na mappera.
?eby odpowiedz moja nie by?a okrojona zg?aszam si? na mappera:
Nick: Xeman
Lat: 20
Gdzie pracowa?e?: przy tworzeniu gier 2D i 3D tak?e CSo-podobnych i Tibio-podobnych
Jakie projekty w Tibii: Wiele Evo - przer?bki amatorskie, Unreal 2D Projekt, Wiele przer?bek na w?asnych RPG, kt?re robi?em, tak?e ze 4 mapy od 0 wa??ce do 35 mb oprate zar?wno na historii Tibii, jak i Diablo czy DB.
Przyk?adowe Prace: Na fotce unixa s? moje szcz?tki prac: np. Forteca skaarj?w czy podziemia Hor, czy Sacred Passage, poza tym by?em mapperem w projekcie EVO Sui OT
LINKI: Wpisz sobie na otland: EVO Suicide OTS, i tam by?em mapperem, tak?e fotki w temacie Kenora
Kontakt: Tylko PW
W ko?cu nale?y mi si? urlop od teamu to mog? ci pom?c.
Pozdrawiam ~Xeman
EDIT [] - Nie umiesz czyta? go?ciu ?e od 3 miesi?cy pracuj? w ekipie U2D98 i teraz jestem na urlopie? i m?g?bym ci jako? pom?c, pracowa?em z unixem i z kenorem z tnet przez 3 miechy im mappowa?em. Prac? s? w tematach Kenora. Opr?cz tego robi?em mapy do gier 3D i 2D rpg tak?e na bazie tibii. Przyk?adowych prac mam od groma, np. na otlandzie. Je?li jeszcze nie skasowali tematu prosz?: Suicide Evolutions tam y?em jednym z mapper?w. Pzdr. Xeman
I jeszcze jedno: nie chc? ci dojecha?, jakbym chcia?, to bym wszed? na inne konto tutaj i ci pokaza? kim naprawd? jestem, ale po co masz wiedzie?, na otlandzie zna?em Limaleina CyberM Deliriuma Lithuama i wielu innych, i uwierz ?e bym ci i tak dojecha?. Poza tym chc? ci pom?c z projektem shjinobi bo widz? jak si? opu?ci?e?(nie masz kumpli do pomocy, to by ci kto? inny pom?g?) przez miesi?c 3 mb mapy albo 5. To co to jest? Kenor ci nie chcia? te? nic robi? ale jak tak dalej b?dziesz wa?kowa? z Ghall? swoj? ?piewk? to d?ugo tu nie potrzymasz. Chcesz mnie na mappera to ch?tnie pomog?. Wiem ?e pewnie myslisz ?e to Unix pisz?, bo pisa? ju? do cb. On ma za du?o koleg?w, i my?lisz ?e ma czas si? bawi? z takimi jak ty? Dlatego ci m?wi?: piszesz z Xemanem, mam urlop w U2D98 na miesi?c i niechcia?bym si? zajmowa? dodatkow? robot?, dlatego ch?tnie pomapuj?, w zamian za rang? w otsie + ?e za ka?dy urywek mapy p?acisz got?wk?, bo tak bym wola?, bo jak? mam pewno?? ?e sko?czycie projekt.Jestem dobrym mapperem i ceni? dobre projekty, moje prace s? cenione na otland jako zaawansowany.
EDIT [] - Cz?owieku, ale ja mam urlop w U2D i chcia?bym ci troch? pom?c a tamci niech sobie robi? a ja ci pomog? z map? i grafikami bo troch? te? si? na tym znam rozumiesz? je?li chcesz to mnie przyjmij, bo jako maper pracowa?em 2 lata.
Po 2 o czym ty piszesz, nie znasz mnie cz?owieku, w jak? dyskusj?? Mam tutaj konto od 3 dni dos?ownie, korzysta? z niego Unix ale powiedzia?, ?e ju? konto te mu nie potrzebne bo ma swoje, a ty mi wciskasz tutaj jakie? wa?y, bierzessz mnie na mappera czy nie? jak ju? to podaj jakie wynagrodzenie, bo za darmo to jasne ?e nie b?d? pracowa?. Zreszt? od tego jest dzia? zespo?y, wi?c jaka twoja ostateczna decyzja?