[Shirako] Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: [Shirako] Gallery

Fajny motyw kana??w, ?wietne wykonanie i og?lny pomys? na prac?. Wszystko jest w jak najlepszym porz?dku jak ca?y Tw?j mapping. W ostatniej pracy - jak dla mnie jest troch? za "czysto" jak na kana?y, troch? ?mieci czy kamieni, rozumiesz nie? ;d

Regards,
Korzonek.

Bardzo dobre prace, czekam na wi?cej. Masz ciekawe pomys?y na prace, wykonanie te? na najwy?szym poziomie. Gratulacje. Ciekawy jestem ca?ego projektu ;)
Ostatnie zdj?cie faktycznie, troch? zbyt 'czyste'

Siemasz Shirako, kupe lat : ) Jak zwykle mapy przejrzyste, proste czyli nie ra??ce w oczy. Aj a ja tak d?ugo czekam na ten projekt..

Nie wiem czemu te kana?y nie zbyt ci chyba wysz?y. Pomys? dobry wykonanie podobnie lecz mog?e? doda? co? od sb jakie? inne kamyczki :)) Czekam dalej ! xD

#up
Kamilem tyle czasu posz?o w chuj : ) Mam nadzieje ?e wracasz , pisz na moje gg 893996.

Ostatnio nie mia?em czasu na robienie mapy, ze wzgl?du na koniec pierwszego semestru.
Par? zdj?? na od?wie?enie:
128.
w9zpk5.png

129.
ravz1z.png

Twoje mapy s? ?wietne, przecudowne, a? brakuje mi s??w. Prace s? dopracowane, naprawd? na bardzo wysokim poziomie!

10/10

Kolejny screen, z powstaj?cego od wczoraj miasteczka:
130.
2hnyyx5.png

Obszerne podziemia pod wiosk?:
131.
k4j7zs.png

132.
2db5khu.png

133.
11b5kci.png

134.
10dihw0.png

135.
157zuyc.png

Podziemia powalaj? z n?g ch?opie ;). A i tutaj

w9zpk5.png

Te fontanny s? super ;) 10/10. Tak trzymaj!

Prace s? super , nie ma si? czego doczepi?, lecz mam co do twojej galerii jedno zastrze?enie , mianowicie , dodawaj jakie? nowe lokacje typu bandyci ,gdy? te wszystkie podziemia etc. s? na wcze?niejszych stronach praktycznie niczym nie r??ni?ce si? od siebie.
To tyle.
Oby Ci ten projekt wypali? !

Postanowi?em wznowi? galeri? ;p

Taka oto wysepka:
136.
beztytuuefb.png

Ostatnia edycja:

Fajna wyspa , bardzo dobrze wykonane brzegi co tu wiecej mowic jest dobrze , ale czlowiek ma malo miejsca do ruchu :( :D

@up Dzi?ki za komentarz :>

Kawa?ek miasta Erthon (targ i troch? domk?w):
137.
beztytuuyxad.png

@Abcq W tym mie?cie ju? nie b?d? nic zmienia?, bo zajmie mi to wieki, ale jak przyjdzie mi tworzy? inne miasto to postaram si? zrobi? jak m?wisz.

Ostatnia edycja:

Nie lubie tych nowych grafik scian, no ale.

Efekt pustki na ulicach. Polecalbym scisnac uliczki, nikomu nie sa potrzebne drogi na 4 sqm, wystarczy 3 i efekt bedzie ladniejszy.
Dodatkowo moze jakies dyskretne blotko, troche trawy, nie wiem. Obecnie po prostu ground wyglada strasznie pusto.

No i na koniec kwestia budynkow - troche malutkie.

Kilka uj?? z Wyspy Smok?w:
(postanowi?em zrobi? screeny in-game, bo w ME prezentuje si? to, ?e tak to ujm? ch?????)

138.
91854983.png

139.
15190560.png

140.
75692904.png

141.
17167767.png

142.
15933637.png

143.
73970286.png

144.
57214963.png

+ minimap
beztytuuxj.png

nie lubi? dw?ch pierwszych obrazk?w reszta jest
zajebista. :D

Co do miasta to zgodz? si? z Abcq - budynki s? za ma?e a ulica wygl?da nudno, pusto. Targ wygl?da chaotycznie. Za to bardzo podoba mi si? brzeg w tym mie?cie oraz most(y).

Ca?a galeria super, naprawd? wida?, ?e potrafisz tylko to miasto wygl?da strasznie niegrywalnie przez te malutkie budynki.

wszystko jest spoko tylko nie podoba mi si?
ten mostek.

Calkiem, ca?kiem, tylko gdzie niegdzie mo?na zauwa?y? za du?y narzut "?mieci" czyli tak jak ju? gdzie? napisa?em za du?o drobnych element?w.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry