[Shirako] Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: [Shirako] Gallery

Droga wygl?da fatalnie, powiniene? j? jako? zrandomizowa?, pomiesza? tam jakie? bordery.. cokolwiek. G?ry s? troch? zbugowane, ale pierdolmy to - jest zajebi?cie. Fajnie robisz przej?cia z czerwonych g?r na szare-z szarych na czerwone.

yo.

Ta pod?oga jest najgorsz? w Tibi do niczego nie pasuje, ale gdyby nie zwraca? na ni? uwagi to mapka zajebista, dok?adnie takiej sie spodziewa?em po numerze 100.
Czekam na zdj?cie drugiej strony portalu.

down:hah by?o najpierw robi? portal :D

Ostatnia edycja:

Ta pod?oga jest najgorsz? w Tibi do nieczego niepasuje.
Tobie nie pasuje, ale mi jako jedyna pasowa?a, ze wzgl?du na border pod portalem, kt?ry idealnie si? wpasowa? w portal ;] Oczywi?cie m?g?bym zrobi? przy portalu tylko taki border, a na most rzuci? inny ground, ale mi si? nie chcia?o ju?, po d?ugim czasie robienia tych g?r ;D

Taka pro?ba do was, dajcie mi jaki? ciekawy temat na 150 prac?, bo ju? sam chyba nic nie wymy?l?, a wol? zrobi? to co wy chcecie ogl?da? ;D

@Down By?o ju? xD

Ostatnia edycja:

Ogolnie zajebioza ale tez mi sie ta droga nie podoba : /

Taka pro?ba do was, dajcie mi jaki? ciekawy temat na 150 prac?, bo ju? sam chyba nic nie wymy?l?, a wol? zrobi? to co wy chcecie ogl?da? ;D

Lodowe wejscie do podziemno-nadziemnego miasta krasnali/elfow/ barbarianow xd

resp ghazbaranow morgarothow, orshabaali ferumbrasow w chuj kilka drzewek i troche trawy, bez borderow sam ground :D

Czy?by to ten portal z drog? z ko?ci nad law?, du?o pos?g?w itp. kt?ry by? na konkurs mapperski? Wcze?niej widzia?em tylko kawa?ek mostu i to te? by?o zajefajne. Teraz w ca?o?ci, no musz? powiedzie? ?e szczena mi opad?a i podnie?? jej nie mog?. Mo?e za rok si? uda. Wi?cej takich map :-)

@down
Po prostu "Konkurs Mapperski" :-D

Ostatnia edycja:

Czy?by to ten portal z drog? z ko?ci nad law?, du?o pos?g?w itp. kt?ry by? na konkurs mapperski? Wcze?niej widzia?em tylko kawa?ek mostu i to te? by?o zajefajne. Teraz w ca?o?ci, no musz? powiedzie? ?e szczena mi opad?a i podnie?? jej nie mog?. Mo?e za rok si? uda. Wi?cej takich map :-)
Tak to ten portal, ale widz?c zaanga?owanie organizator?w battle mappers czy jak to tam si? nazywa?o te? mi szczena opad?a i nie mog? jej podnie?? ;D Za rok nie bior? udzia?u w ?adnym konkursie ;]

Jutro wyje?d?am na 10 dni, wi?c dodaje par? nowych zdj??. Mam nadzieje, ?e b?dziecie odwiedza? galeri? przez ten czas ;]
101.
9r83gl.png

102.
5orpc6.png

103.
ap756p.png

104.
luvqa.png
Arts18 b?dzie (mam nadzieje) od?wie?a? ten temat od jutra do czasu mojego powrotu.

Ostatnia edycja:

Do profesjonalisty wiele ci ch?opcze brakuje, niemniej mapy s? czytelne.
Chcia?bym zaznaczy? jeszcze, i? brak ci jakiejkolwiek wizji i nowego pomys?u by wstrz?sn?? Polsk? scen?. ?ycz? poprawy i nabrania szlifu. Pozdrawiam

Jako, ?e mam pozwolenia od Shirako, to od?wie?am temat!

Extra ten 100 obrazek po prostu miodzio :)

Reszta te? nie najgorsza.

Bardzo ?adne prace ,ale zastanawia mnie po co ci te monstery w wodospadzie lawy (screen 100) :D. ?adnie dobierasz detale , i ta natura mi si? nie podoba na 93 screenie, a og??em to bardzo ?adn? robisz architektur?, oraz ?adnie dobierasz detale i bordery. Co do tych p??niejszych prac to bardzo mi si? spodoba?y.

Kilka zdj?? z instancji Realm of Giants. Niestety nie da?o rady pu?ci? 15 multi kont, wi?c poszli?my we dw?ch :D Oczywi?cie zako?czy?o si? to ?mierci? na ko?cowym odcinku :P
105.
10moc2b.png

106.
24gvn1l.png

107.
i27t08.png

108.
63vhba.png

109.
2nb56yw.png

Ostatnia edycja:

Zajebiste prace, klimat... Gdy widz? takie mapy czemu na ?adnym serwerze nie ma na takim poziomie lub wy?szym... Zawsze pierdolenie to i tamto, albo nawet Gdy dobry mapper to robi, widz? i tak na odpierdol ... No ale chuj z tym... Prace dobre i czekam na wi?cej.

ciekawe, najbardziej podoba mi si? w jaki spos?b rozmieszczasz t? ca?? natur? 9/10

118.
19sbrn.png
"z:7"

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry