[Shirako] Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: [Shirako] Gallery

Je?li chodzi o map? jest uko?czone oko?o 10% g??wnej wyspy, wi?c praca nad map? jeszcze troch? potrwa. Ale minimapy wam niestety nie poka??, gdy? to jest taka mini tajemnica a? do zapowiedzi :]

Cudowny mapping, nie mam nic do zarzucenia. Ostatnia mapka to jedna z najlepszych prac na tym forum od d?u?szego czasu. Masz wiele fajnych pomys??w i wgl ogarniasz.

Nie zmarnuj si? xd

Je?li chodzi o map? jest uko?czone oko?o 10% g??wnej wyspy, wi?c praca nad map? jeszcze troch? potrwa. Ale minimapy wam niestety nie poka??, gdy? to jest taka mini tajemnica a? do zapowiedzi :]
Heheheh... A ja j? widzia?em ;D

No ostatnia mapa cudo, nic doda? nic uj??... To jest idealny przyk?ad tego ?e nie potrzeba du?ego spamu by mapa by?a pi?kna. No oczywi?cie jak poprzednicy ocenie na 10/10 i oczywi?cie podzi?kowanie leci za pi?kn? map?. Sam nie wiem dlaczego.

Ten ostatni ss, ostatnia praca to normalnie bomba ! Ja do nie umiem nic mappowa? dlatego byle jaka mapka mnie rajcuje ale to to normalnie bajer !

[evil]Z A J E B I S T E D O K R W I S T E 10/10[/evil]

Redards,
Y0Z

No gratuluje:P Mistrzem socjotechniki to nie zostaniesz(Trzeba by?o 51 zamieni? z 50;), ale mapperem to i owszem, masz predyspozycje. Ostatni ss naprawd? ?adny. Nie ma do czego si? przyczepi?:)

PS.

Oj betonek, betonek. Nie rozumiem Ci? z tymi numerkami, no ale dobra :D Mapperem to ja ju? od dawna jestem, wi?c czemu mia?bym nim dopiero zostawa?? ^^

no to tak....
ostatnia praca jest, przyznam dobra,a le bardziej pod wzgl?dem wykonania ni? kreatywno?ci (jest wiele map przedstawiaj?cych bram? kr?lestwa krasnolud?w itp.) ;
jak powiedzia?em wcze?niej wida? ?e si? przy?o?y?e?, ale nie por?wnywa?bym tej mapy do grona najlepszych na forum bo ona tam po prostu odstaje....

map? oceniam na 8/10, 8 poniewa? nie lubi? takiego typu spamu jaki tu zaprezentowa?e?, chyba ju? sam nie widzia?e? co da? i "wali?e?" itemkami na ?lepo

pozdrawiam
seabis

To co robisz jest po prostu super xD Ocena to 9.5/10
Oby tak dalej ;]

Oj betonek, betonek. Nie rozumiem Ci? z tymi numerkami, no ale dobra :D Mapperem to ja ju? od dawna jestem, wi?c czemu mia?bym nim dopiero zostawa?? ^^
A uwa?asz, ?e to ju? Tw?j szczyt mo?liwo?ci?

A uwa?asz, ?e to ju? Tw?j szczyt mo?liwo?ci?
Szczerze m?wi?c nie wiem czy sta? mnie na wi?cej. Wi?kszo?? mi m?wi, ?e tak.

Znowu co? s?abszego. Lepsze miejsca zostawi? na zapowied? ;]
52.
2yycfpf.png

53.
2wd7hox.png

Ostatnia edycja:

Zajebioza formoza, nie mam nic do zarzucenia, the best.

Pozdrawiam

No Adrianie ostatnia praca zwala z n?g, nie mog? si? doczeka? beta test?w twojego ots, mo?e pomy?limy o jakiej? wsp?lnej reklamie naszych ots-?w ?
Pozdrawiam Elenomorgan

Jako, ?e powiedziano mi, ?ebym ju? nie wkleja? zdj?? z mapy projektu prosz? o zamkni?cie tematu. Gdy mapa zostanie w 100% sko?czona i b?dzie zapowied?, wtedy poprosz? o ponowne otwarcie tematu.

Witam! Bardzo ?adnie Tobie wyszed? ten kawa?ek mapy, chocia? troch? nawalone, ale wszystko prezentuje si? ?adnie.
Zada?e? pytanie, czy doka?cza??
Odpowiem Ci, oczywi?cie, ?e tak! My?l?, ?e z tego kawa?ka powstanie ogromna mapa, kt?ra swoim klimatem b?dzie urozmaica?a gr? na serwerze.
Czekam na nast?pne screeny z tego malutkiego na razie kawa?ka mapy.

Pozdrawiam!

up# < facepalm >

Topic#
Praca ?adna, oczywi?cie doko?cz j?. Zr?b co? epickiego tak jak prace nr 51 ;D

No, dzia?aj dzia?aj, napewno co? z tego wyjdzie, skoro pocz?tek jest ?adny, spr?b?j kawa?ek miasta ze wszystkim wzorowany na tym zrobi?.

Pozdrawiam
YoZ

Dobra kochani, wznawiam temat. Na 101 screen szykuj? co? epickiego :D
54.
2ik86zb.png

Ostatnia edycja:

55.
14uhoav.png

56.
30auvza.png