• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[Shirako] Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: [Shirako] Gallery

Widze, ze Ci fiutki nie komentuja ;/

Pracki zajebiste, super klimat rpg : )

Popieram pana wy?ej, ?e znakomity klimat RPG. Bardzo mi si? podobaj? twoje prace i czekam na nowe. Powodzenia :D

Mo?e i jest zachowany klimat RPG, ale to nie zmienia faktu, ?e te mapki si? ju? przejad?y. W pierwszej lepszej galerii mog? znale?? tak? jaskini?. Nie chodzi akurat o Twoje prace tylko o og??. Zr?bcie w ko?cu co? w?asnego, a nie powielacie te same tematy.

9/10

Mam dobr? i z?? wiadomo??. Dobra jest taka, ?e Rookgard (pacc) uko?czony, a z?a, ?e jeszcze kilka wysp mi do zrobienia zosta?o ;P Zrobi?em jeszcze kilka zdj?? z test?w (z koleg?), w kt?rych mieli?my wy?apa? drobne b??dy w mapie i sprawdzi? jej grywalno??.
59.
2dqop5d.png

60.
2d11kwk.png

61.
zlb3ic.png

62.
5a46ms.png

63.
zlw6c4.png

64.
a32frc.png
P.S. Wiem, ?e kaktusy i palmy pod ziemi? nie rosn?.

Ostatnia edycja:

Zacz??em dzisiaj robi? Rooka dla facc. Samo miasto i kana?y pod nim s? ju? sko?czone. B?d? wam tu wrzuca? post?py z prac.
65.
30k62py.png

66.
2hr2uye.png

67.
xfyv00.png
Nied?ugo b?d? mia? w tym temacie wi?cej post?w ni? jest wszystkich komentarzy ;/ LUDZIE KOMENTUJCIE!

Ostatnia edycja:

Bardzo mi sie podobaja te domki ;D
Ogolnie super styl rpg masz. Idealnie mappujesz, 10/10 ; )

Bardzo ladna mapa mas zajebist^e pomys?y i umiesz je realizowa? i jakw ida? na twoj poziom wszystko jest git daje 40/40;d

Rook jest fascynuj?cy fajny pomys? z tym mia?e?.
full detalizacja wszystkiego po trochu nie za du?o kwadrat?w
bardzo mi si? to podoba.

Powodzenia!

Dzi?ki za komentarze ;]
69.
vpyyk9.jpg

Fajnie wyglada ta szopka, bedzie czescia jakiegos questu, czy co? Natura bardzo dobra ; )

U drwala b?dzie mo?na otrzyma? kilka drobnych zlece?, ale nie s?dz?, ?eby?my robili z tym jaki? quest. Na razie nic nie jest pewne dop?ki mapa nie zostanie sko?czona :}

Zajebi?cie Ci wysz?o, Rookgaard b?dzie odwiedza? wiele graczy, nie wiem czy zagram. Sam zreszt? wiesz, ?e mam na g?owie Nivira. Oceniaj?c Twoj? prac? mo?na zauwa?y? wiele element?w, kt?re si? przedstawiaj? bardzo pozytywnie.
Mo?na to zauwa?y? w ka?dej Twojej pracy, kt?r? tworzysz. Nast?pna koncepcja, a zw?aszcza te larwy, te? si? przedstawiaj? zajebi?cie, tylko, ?e tam mog?e? doda? troch? piasku, nie przesadzaj?c z detalami, kt?re tam zastosowa?e?. Og?lnie m?wi?c ca?y Rookgaard zajebi?cie Ci wychodzi, i czekam na to, a? zrobisz t? instancj? i mi j? poka?esz.

Pozdrawiam.

Ja pami?tam, omi? reszt? screen?w i daj mi t? setk?, chce zobaczy? t? epick? prac?.
Wszystkie prace s? bardzo ?adne, wszystko na miejscu, idealnie pod rpg =)

Ja chce SETK? !

Ostatnia edycja:

@PaTusiu
Co do tej setki to jeszcze ponad po?owa mi zosta?a do zrobienia. Zdradz? tylko, ?e tym razem b?dzie w klimacie lawy.

Dzi?kuj? za komentarze i licz? na dalsze :}
70.
21l8oec.png

71.
317cok9.png

72.
ostiz5.png

Ostatnia edycja:

Natura = Fluos 100%. Najeba?e? 100000 trawy kt?ra wyglada ?alosnie

Nic mi sie nie podoba w 1 zdjeciu.

Jedynie te podziemia nadrabiaj? punkty, fajne i mroczne

Powodzenia

Na dzie? dzisiejszy zrobione jest oko?o 40% Rookgardu (facc).
Nowe screeny, mam nadzieje, ?e Mikserkowi si? spodobaj? jak i oczywi?cie wszystkim innym :}
73.
29m87j9.png

74.
2wcphz4.png

75.
zu60w1.png

Ostatnia edycja:

ni tam ja uwa?am ?e Fluosa nie przypominasz.
ten go?ciu by? bardziej za klimatem Showoff.
RPG i pod gr? raczej by mu nie wysz?y

-.-
Ca?y rook jest fajny tylko nie trzymaj? mi si? te jakby pacho?ki z linami z czasem by? m?gl je stawia? ale nie na ka?dym kroku :)

PS:Ja napewno zagram w OTS.

Nie martw si?, mi si? podobaj? ;)
Gratuluj? procentu osi?gni?tego na Rookgaardzie ;)
Powodzenia w dalszym Tworzeniu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry