[Shirako] Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: [Shirako] Gallery

yyy mi sie w og?le nie podoba jest taka robiona na jedno kopyto.

Z regu?y nie oceniam ss z gry, ale zasady s? po to, ?eby je ?ama?:)
Niestety moja opinia nie b?dzie tak cukierkowa jak pozosta?ych:)

-Na dachach s? poucinane bordery.
-Korzenie na chodniku...
-coko?y-fajny pomys? jednak s?abo widoczne na tym groundzie
k??eczka

Cyklopy:
-pos?ania z siana proponuj? robi? za pomoc? border?w z RAW, a nie jako pos?anie:)
-Trawa a tym bardziej kwiaty w jaskiniach jako? ?rednio mi pasuj?:)
SS 30
Tataraki(b?d? co? w tym stylu) jako? ?rednio pasuje do miasta;>
SS 36
Na zach?d od Ciebie dziko wygl?da ta s?oma wystaj?ca spod ska?:D

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

BetonM jak czytam to co napisa?e? to mi oczy chc? uciec. ?eby przyczepia? si? o takie drobnostki, samemu robi?c gorsze b??dy (bo widzia?em). Nie no po prostu szcz?ka mi opad?a jak przeczyta?em to:
-Korzenie na chodniku...
W Twoim temacie drzewa rosn? na chodniku :D
Dobra mniejsza o to, ale na si?? starasz si? co? tutaj mi wytkn??. To co napisa?e? to ani nie b??dy, ani nie bugi. Jedynie za?mieci?e? mi galeri? tym zdj?ciem z k??eczkami, b?d? mi?y i to usu? :D

Ostatnia edycja:

@up
Masz racje.

@topic
Prace ponad zaawansowane, mo?na je spokojnie oceni? na 999.999/10... Nie jestem Fluosem by wytyka? wszystkie b??dy, ?ycz? powodzenia z twoimi mapami, b??d?w nie widze, bug?w te? nie.

Ostatnia edycja:
Wydawa?o mi si?, ?e za?o?y?e? ten temat, ?eby pos?ucha? opinii, ale z tego co widz? jeste? z racj? urodzony i skoro nie pope?niasz b??d?w to po co s? w og?le komentarze w tym topicu? Przecie? wystarczy?oby patrze? i podziwia?. No nie?
Niestety skoro wrzucasz tu prace to chyba po to, ?eby podda? je ocenie i to oczywiste, ?e b?d? sprawdzane bardzo dok?adnie(ja bym na Twoim miejscu si? cieszy?)
Widz?c prefix "Zaawansowany" spodziewa?em si? prac pokroju fluosa (jednak nie myli? go z bogiem) matrixa, neona, magnetico etc. Do kt?rych nie ma jak si? doczepi?:)
Wyrazi?em sw?j pogl?d i tyle... Rozumiem, ?e krytyka w ka?dej postaci boli...
Jeste? jedynakiem?

PS. Dzi?kuj? za uwag? odno?nie drzew. Jednak uwaga w stylu "samemu robi?c gorsze b??dy (bo widzia?em)" Niewiele mi m?wi;/

Mapki mi si? podobaj?, szczeg?lnie praca nr 3.
Jak napisa? kolega pod ni?, prace s? ?adne jednak proste i banalne co ca?kowicie popieram.
Paj?czyny, pochodnie i kraty akurat podpasowuj? do staro?ytnej ale nie tak dawnej cywilizacji. Mam nadziej? ?e wiadomo o co chodzi :)

Pozdrawiam
YoZ

ps. dalej tw?rz !

#$#Betonku, ale ja mam zielony prefix, a nie czerwony :<

Kolejne screeny z miasta.
39.
x3pmu.png

40.
4ufog0.png

Ok zwracam honor:) M?j b??d:)
Tu moje pytanie... Chcesz moich opinii?

PS. Czy na ostatnim ss roof nie jest poziom wy?ej? Bo jako? dziwnie nachodzi na t? statue:)

O w pytk?, faktycznie, ale to ju? wina gry, ?e wysun??o wy?ej. Dzi?ki ;p

A opinie pisz ile wlezie, tylko nie, ?e krzaczek ma korzenie na chodniku, bo takie to mam nawet w parku :D

Ostatnia edycja:

Dlaczego dajesz tak ma?e screeny ? Dawaj wi?ksze ciutke bo naprawde trudno jest stwierdzi?, ale starasz si?, od pierwszych Twoich prac troche min??o, i wida? trening czyni mistrza.

Pozdrawiam
YoZ

41.
90am2u.png

42.
11cfoet.png

Ostatnia edycja:

No prosz? wida? ?e umiesz odr??ni? Showoff od play game
bardzo mi si? podoba.
Zadziwiaja mnie twoje prace wielkie 10/10.

43.
2mw54yp.png

44.
fbykv7.png

No te ostatnie ss'y to sa zajebiste. Szczegolnie te 2 ostatnie, ladna detalizacja i pomysl.

Te nowe prace te? trzymaj? styl jak na podziemia.
Co do ostatnich prac to jest quest czy zwyk?y exp ?

Na pewno jest to ogromny exp, w kt?rego wsadzone jest kilka quest?w, a do tego dojd? misje u NPC, wi?c gracze cz?sto do tych podziemi zajrze? b?d? musieli. Oczywi?cie niespodzianek i pu?apek tam nie zabraknie xD

Ostatnia edycja:

Kurde! Twoje prace sa przepiekne!
Strasznie mi sie podobaja twoje g?ry !
Twoja architektura wbija sie w oko <333
Najbardziej mi sie podobaja najnowsze ssy czyli ta mroczna katedra...
A najmniej cyklopy , mimo wszystko ze ladnie wykonane za bardzo wyglada to jak Mistrock w Yalahar.
Moim zdaniem powinienes juz miec jak to ujoles "czerwony" prefix.
Za ca?o?? 9.5/10

Komu si? teraz b?dzie chcia?o zmienia? prefix na czerwony :D //Tadammmm :) //Frags~///
Dzi?ki wielkie wszystkim za komentarze. Oczywi?cie dalsze komentarze mile widziane :]

P.S. Jeszcze z tydzie? b?d? was nudzi? katedr? ;P

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowa porcja screen?w:
45.
2h34juc.png

46.
2qntlqc.png

47.
28mer9y.png

Status
Zamknięty.