Silnik DBWarrior

Status
Zamknięty.

Mr ClouD

User
Październik 27, 2012
Liczba reakcji
4
Silnik DBWarrior jest ju? w sieci, wi?c postanowi?em go udost?pni? tutaj.
Serwer jest robiony pod tfs 0.3.6 !

Informacje:

Profesje:
1. Goku
2. Vegeta
3. Gohan
4. Trunks
5. Cell
6. Buu
7. Freeza
8. C17
9. C18
10. Picollo
11. Dende

2. Systemy serwera
a) Aureola !
Po ?mierci dostajemy aureol? na jaki? czas, kt?ra ogranicza nasze mo?liwo?ci na czas znikni?cia (ok. 2 minuty).

b) Strength !
Strength jest to skill, kt?ry ?wiczymy bij?c w moby z pi??ci, biegaj?c na bie?ni lub podnosz?c hantelki. Ten skill jest nam potrzebny do otwarcia quest?w lub wej?cia np. na wie?? Karina. (Im ci??szy quest tym wiekszy strength wymagany !
Screen:

c) Mission !
Na tym serwerze mo?esz robi? r??norodne misje, s? te ciekawsze jak i nudniejsze (zale?y dla kogo ) ! Wpisuj?c '!mission' sprawdzamy kt?r? mamy misj?.

Ponadto:
-Transform/Revert !
-2 miasta !
-Reborn !
-Fusioner !
-Bonus Spell !
-Itemy regeneruj?ce hp/ki na dan? sekund? !
-Sporo NPC !
-15 planet do expienia !
Mapa wed?ug mnie jest b. du?a.
Par? screenshoot?w:

Z Konsoli :

Z Gry :

2ed062c2de.png

Client: Pobierz

Silnik: Pobierz

Silnik Skan : http://online1.drweb.com/cache/?i=f9ba8db871d3d54facda80d3a2a7374b

Client Skan : http://online2.drweb.com/cache/?i=98ab1d8505ad2f9785d54e2c9f75e808

Source w ?rodku

Odp: Silnik DBWarrior

Taki Fajny Silniczek a 0 Komentarzy? ;> Nie wiem nie znam si? za bardzo na Takich Silnikach ale po ss'ach nawet ?adnie si? zapowiada :) nie widzia?em jeszcze grafiki wszystkich profesji wi?c nie oceniam ale jak sci?gne to dam edit, Jak Dla mnie jest ok

Taki Fajny Silniczek a 0 Komentarzy? ;> Nie wiem nie znam si? za bardzo na Takich Silnikach ale po ss'ach nawet ?adnie si? zapowiada :) nie widzia?em jeszcze grafiki wszystkich profesji wi?c nie oceniam ale jak sci?gne to dam edit, Jak Dla mnie jest ok

Taki fajny silniczek -okre?lasz a zaraz dalej piszesz ?e za bardzo si? na silnikach nie znasz...dobry jeste?, nabijanie post?w to jest to <3 :)

Rozbudowany, nie ma b??d?w przy starcie, ca?kiem fajny.

@up Rozbudowany? Z tego co pami?tam to jak go mia?em na swoim pc kilka miesi?cy temu to taki silnik posiada oko?o 1k potwor?w to wed?ug ciebie jest rozbudowany?

@BuRcZyK
Dla mnie rozbudowany, jako ?e z w?asnymi serwerami dopiero zaczynam ka?dy wz?r jest dobry ;).

Kliknij 2x na ikone tfs (theforgottenserver.exe)

ej odezwij sie do mnie na gg bo nie moge tego pobrac nie wiem czemu 43350908

---Aktualizacja---

nie wiem czemu ale nie moge pobrac tego pliku

Musisz by? wpierw zarejestrowany i klikasz pobierz i klikasz bezp?atne pobieranie, czekasz 20 sekund i ci si? pobiera. Mam nadzieje ?e to ci pomog?o.

Tak pomog?e? mam jeszcze kilka pyta?
1) Czy Xampa cza wgra?
2) Czy Baze danych cza robi?

Czekam na odpowiedz

1) Tak trzeba np. ?eby ci Acc Maker dzia?a?.
2) Tak baza danych trzeba zrobi?.

Mam nadzieje ?e za te pomoce dostane reputacje.

"Ej ode?wij sie do mnie na gadu bo nie wiem co to folum" -.- ... Po co ten silnik udost?pnia?e?, nie jest on jaki? mega hiper ultra wyjebisty ale teraz b?dzie spam typu: "jak zrobic questa", "WBIJAC NA SERWER TIBIA 8.54 TP ROOMS EXP 10000x Dragon BALL!!" itd itd...

"Ej ode?wij sie do mnie na gadu bo nie wiem co to folum" -.- ... Po co ten silnik udost?pnia?e?, nie jest on jaki? mega hiper ultra wyjebisty ale teraz b?dzie spam typu: "jak zrobic questa", "WBIJAC NA SERWER TIBIA 8.54 TP ROOMS EXP 10000x Dragon BALL!!" itd itd...

ja powa?nie nie wiem , wi?c si? pytam gdzie jest baza danych w dragon ball warrior

Mo?na wchodzi? bez robienia bazy danych. Passy na GOD'a (god/qweqwe). Je?li si? nie myl? , a chyba si? nie myl?.

Silnik ten to jeden wielki Shit.
Kiedy? si? go sprzedawa?o. DBHayate zosta? na nim zrobiony.
Silnik jak by kto? chcia? wiedzie? ma bardzo fajny b??d z Pacc Scrollem, kt?ry otrzymuje si? od Shenrona.
Mianowicie, gdy masz ten scroll pacc, on chyba daje 3 dni pacc, po uzyciu go w DP on nie znika i pozostaje dalej w DP, mozna nim spamowa? i nabic Pacc ile si? chce.
Ma wiele b??d?w, dzi?r i kod?w. Nie polecam tego silnika, chyba, ?e komu? chce si? edytowa?, to prosz? bardzo.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry