Silnik DBWarrior

Status
Zamknięty.
Odp: Silnik DBWarrior

Silnik oceniam 1/10 ... By? i jest w necie ju? ?ohoho sporo ;) Na chomikuj a moim skromnym zdaniem powinienes usunac ten silnik z tn... po kiego kindery 10 letnie maja stawiac te otsy? Nawet mapy nie przerobia :/ o boshe... juz lepiej bylo jak kamikaz sprzedawal bo nie kazdy kupowal a tu prosze... Szkoda ze nie mozna da? reputacji - ;)

Ja do Cb. nic nie mia?em jak udost?pnia?e? jakie? zje**** Bianco (:

Silnik ten to jeden wielki Shit.
Kiedy? si? go sprzedawa?o. DBHayate zosta? na nim zrobiony.
Silnik jak by kto? chcia? wiedzie? ma bardzo fajny b??d z Pacc Scrollem, kt?ry otrzymuje si? od Shenrona.
Mianowicie, gdy masz ten scroll pacc, on chyba daje 3 dni pacc, po uzyciu go w DP on nie znika i pozostaje dalej w DP, mozna nim spamowa? i nabic Pacc ile si? chce.
Ma wiele b??d?w, dzi?r i kod?w. Nie polecam tego silnika, chyba, ?e komu? chce si? edytowa?, to prosz? bardzo.

DBHayate BY? na nim robiony z pocz?tku gdy server zaczyna?, ale to jeden wielki shit i zmieni?em na czystego TFS'a. Wi?c prosz? nie pisa?, ?e jest ; o.

Sprawdzam, go ju?, zobaczymy co to za si?niczek ;)

@2 UP
Sorki, ale wydawa?o mi si?. Mo?e i z pocz?tku by? robiony, par? skrypt?w tam z niego widzia?em, lecz DBHayate nie wiem dlaczego, nie ma graczy.

@UP
Sprawdz, silnik ca?kiem ciekawy ale ma wiele dziur i b??d?w jak pisa?em par? post?w wy?ej.

@up

Mo?e moderatorzy przymkn? oko i nie dostan? warna, ale chce mu odpisa? ; ) . Dlatego, ?e server jest ju? zamkni?ty tylko Team mo?e wbi?, dlatego na Acc Makerze jest widoczny jako Online. Official startuje w pi?tek czyli 9.11.2012 wtedy licz? na du?? dawk? ludu.

Mapa beznadziejna ;P zaden ciekawy lub skomplikowany skrypt tam nie istnieje. przekopiowane z 8,0 i tylko kilka funkcji zmienil ktos. No i skrypty nie sa pisane w petli tylko If Then elseif ;p No i zapewne wiele osob sie ucieszy teraz ze bez zbednej pracy beda posiadac DB 8.54 :) Niby nic do tego nie mam, ani do autora tematu bo przeciez to nie jego silnik :P ale jednak szkoda ze taki temat powstal. Bedzie teraz jak ktos wyzej napisal. Masa ludzi +/- 10 years nazwyajaca sie GOD super servera :D No coz i tak jak patrze po listach ots polskie otsy spadaja z miesiaca na miesiac i jest ich co raz mniej :)

dla autora gratulacje pomys?u ze wstawieniem tego silnika i wspieranie kompani "sms shop ots" ...
silnik oceniam na 3/10, jak kolega wy?ej napisa?... po?owa to kopia 8.0 a nast?pna po?owa to nieudana przer?bka dbv - ca?o?? ; s

wrzucilby ktos ten silnik + client na jakis inny hosting bo nie moge sie na nim zarejestrowac albo czy zrobil by mi ktos konto nie wiem czy to wina neta czy cos -,-

baza danych, acc maker? ...

mo?e troch? kreatywno?ci i pomy?la?by?, ?e nicaw albo g?sior ? -.- a sconfinguj sam ; )

mo?e troch? kreatywno?ci i pomy?la?by?, ?e nicaw albo g?sior ? -.- a sconfinguj sam ; )
Ju? to zrobi?em :P, ale du?o bugow na tym sillniku, np. senzu nie mo?na by?o bra? na hota jak sie nie zmieni?o, pt ?le dzia?a.
Dmg. bardzo du?e w por?wnaniu do stat?w . Np spirib bomb wali po 100k w typa a taki 400reb i 300po ma niecale 100k many czy tam hp. Trzeba zmienic dmg fali...

a co ty by? chcia? za darmo, ?e kto? da Ci gotowy silnik do odpalenia ?

Nie , ale podaje kilka bugow dla innych co bd to ?ci?ga? je?eli wgl. przeczytaj?.
Ale s?dz?, ?e wi?kszo?? to odrazu odpali i exp 99999x co jest bez sensu.

DZI?KI ZIOMU?!!!
Tego Szuka?em :D
Odno?nie Silnika Fajny . Nie ma bug?w .itp. DZIA!!!

---Aktualizacja---

Sorry ale nie mog?em edytowa? postu ..
Mam pytanie czy m?g?by kto? wrzuci? gotowy do tego silnika Acc Maker?
bo Nie mog? stworzy? postaci (tylko na tego admina mo?na wej?? a chc? z koleg? pogra?)
Z G?ry Dzi?ki :D

"nie ma bug?w" dobre hehe, bug na bugu.

Nikt nie wsadza takich silnik?w wiedz czuje jakis chaczyk typu brak source. Pewnie source / silnik ma jakies kody wiedz nie radze narazie inwestowa? w ?aden dedyk.
Silnik okej 10/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry