What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[simonevo.eu] oficjalny start 22.11.2014 ( beta testy sko?czone ) true evo 8.6

Status
Not open for further replies.

Simon Legend

Active User
Reaction score
10
Witam

headerjpg_wpashwn.jpg

Mam okazj? przedstawi? wam oficjaln? wersj? SIMONEVO.EU ! Po dw?ch beta testach zauwa?yli?my ch?tn? pomoc ze strony naszych serdecznych graczy kt?rzy pokazali nam ile jest jeszcze b??d?w do naprawienia.
Oczywi?cie zaj?li?my si? tym i efekt jest naprawd? zadowalaj?cy.
Tylko tyle co do wprowadzenia, a teraz czas na wszystkie niezb?dne info co do servera.

Serdecznie zapraszam ch?tnych do robienia kont na naszej stronie ACC MAKER jest w trakcie testowania r??nych layout?w itd.. wi?c chwilami mo?e nie dzia?a? w wyniku prac nad nim.

label2

- > Bardzo starannie dopracowany balans pvp ( idealny do war?w mi?dzy gildiami )
- > Dodatkowe Unikalne Czary dla ka?dej profesji

label2

- > STATUE ADDONS SYSTEM
- >Upgrade items System

label2

- >Ponad 300 Spot?w do expa na ca?ej mapie ( 45 MB )
- > Ponad 35 rozwini?tych Quest?w ( Nie mam na my?li id?, zabij i we? ) + 30 Kolejnych w trakcie tworzenia, skryptowania.

label2

- > Wygodne Exp Stages dla pocz?tkuj?cych
- > Wiele Automatycznych Event?w

I wiele wi?cej tajemniczych system?w urozmaice? ukrytych lub nie opisanych przeze mnie kt?re sami musicie odkry? :)! :)

label2

Zacznijmy od Rates, jeszcze dok?adnie nie podj??em decyzji co do rates'?w jakie b?d? obowi?zywa?y na servie, lecz na jak?? chwil? bed? one w takiej formie, je?eli macie pomys?y jakie rates'y by?y by dobre piszcie smia?o :

1 - 50 level, 3000x
51 - 100 level, 2500x
101 - 150 level, 1500x
151 - 200 level, 1000x
201 - 350 level, 500x
401 - 450 level, 400x
451 - 500 level, 100x
501 - 600 level, 50x
601 - 700 level, 25x
701 - 800 level, 10x
801 - 900 level, 8x
901 - 1000 level, 4x
1001+ level, 2x

label2

FAN PAGE NASZEGO SERVER'A

label2
- - > simonevo.eu
- - > 7171
- - > Tibia 8.6
- - > Online 24/7
- - > Poland, on a dedicated server with 1000 mbits Internet connection.
- - >
- - > From 5000x to - - > 1x (Easy for low level players)
- - > Custom Map with teleports
- - > Illimited runes and distance weapons.
- - > 2x
- - > Pvp-Rpg with Unique WAR SYSTEM ( With Shields(Red,Green and Blue))
- - > 20x Skill and 10x Magic.​

label2
A tutaj zapraszam do obejrzenia paru zdj?c :)

NIE, NIE JEST TO SKLEJKA W RME W TAKIM MIEJSCU TYLKO DO SCREENA POWYKLEJANE MINIMAPKI :)
Wszystkie_wpasrqr.png

ss1-highc_wpasnnh.png

ss2-highc_wpasnqq.png

ss3-highc_wpasepx.png

ss4png_wpasepa.png

ss5png_wpasehh.png

ss6png_wpasehn.png

ss7png_wpasehw.png

ss8png_wpaserp.png

ss9png_wpasern.png

ss10png_wpaserw.png

ss12png_wpaserq.png

Reaction score
1
Odp: [simonevo.eu] oficjalny start 22.11.2014 ( beta testy sko?czone ) true evo 8.6

Map? troch? jednak bym dopracowa? jak wspomnia? o tym m?j poprzednik.
Podaj?c r?wnie? dat? startu oraz w momencie udost?pnienia acc makera powiniene? mie? go sko?czonego i dopracowanego by gracze mogli zak?ada? konta.
Je?li to szybko ogarniesz b?dzie OK.

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33
Odp: [simonevo.eu] oficjalny start 22.11.2014 ( beta testy sko?czone ) true evo 8.6

TAK!! Po prostu stwierdzam fakty i nie lubi? jak kto? idzie na ?atwizn? !!!!!
A wracaj?c "Za twoje posty w poprzednich zapowiedziach test?w" (Spoko ?e to pierwszy komentarz w dziale zapowiedzi od tygodnia)
A po 2 oceniam tw?j ots z mojego punktu mam zbyt du?e do?wiadczenie :/
A patrz?c na ten SS to du?o do oceny tu nie ma dlatego da?em 4/10
ss11png_wpasers.png

Simon Legend

Active User
Reaction score
10

Map? troch? jednak bym dopracowa? jak wspomnia? o tym m?j poprzednik.
Podaj?c r?wnie? dat? startu oraz w momencie udost?pnienia acc makera powiniene? mie? go sko?czonego i dopracowanego by gracze mogli zak?ada? konta.
Je?li to szybko ogarniesz b?dzie OK.

Acc maker sam w sobie jest sko?czony tylko layout b?dzie dopracowany a nie ten kt?ry jest na t? chwil? :>

# Webo

Ten screen jest z questa, co tu du?o m?wi? czepiasz si? najmniej wa?nych rzeczy :)
+ Nie tylko ty masz, otsy zaczalem robic 5 lat temu :> a wszystkiego nie mam zamiaru pokazywac w zapowiedzi, wbijesz na otsa to b?dziesz mia? sk?d ?ci?ga? pomys?y na systemy do memsorii adios

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33

Rozumiem ci? spoko ale skoro "czepiam si? najmniej wa?nych rzeczy :)"
To nie jest najmniej wa?na rzecz poniewa? polscy gracze tak samo jak zagraniczni du?? uwag? przywi?zuj? do mapy !!

Simon Legend

Active User
Reaction score
10

Rozumiem ci? spoko ale skoro "czepiam si? najmniej wa?nych rzeczy :)"
To nie jest najmniej wa?na rzecz poniewa? polscy gracze tak samo jak zagraniczni du?? uwag? przywi?zuj? do mapy !!

Jakim cudem mog? si? czepia? mapy w labiryncie gdzi? bed? bardziej skupieni na znalezieniu drogi do d?wigni kt?re udost?pni? im wej?cie do final roomu a zarazem szukaniem drogi do final roomu :>?

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33

Labirynt mo?e wygl?da? troch? inaczej ni? kwadratowe ?ciany np przewalona k?oda po kt?rej musimy i?? :/ troch? natury i odrazu inaczej si? wszystko prezentuje no ale ka?dy ma w?asne zdanie co tu si? k?ama?

Simon Legend

Active User
Reaction score
10

Labirynt mo?e wygl?da? troch? inaczej ni? kwadratowe ?ciany np przewalona k?oda po kt?rej musimy i?? :/ troch? natury i odrazu inaczej si? wszystko prezentuje no ale ka?dy ma w?asne zdanie co tu si? k?ama?

za 2 tygodnie wszystko mo?e inaczej wygl?da?, jak wbijesz sam zobaczysz :)

PS: Pisa?e? ?e klimat ci si? tego zielonego miasta nie podoba, ale wiesz dobrze o tym ?e ka?dy lubi co innego a to miasto jest jak najbardziej unikatowe :p

Last edited:

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

webo, probujesz na sile zniechecic ludzi do tego serwera, nawet z multi konta wrzuciles glupi obrazek. staraj sie pisac posty rozwaznie ;)

@topic
ja evo lubie, chetnie zagram, ale jednak data startu za dluga, jak refreshniesz temat na starcie to dlaczego nie ;)

Glombersik

github.com/glombers
Reaction score
33

z jakiego multi konta cz?owieku? udowodnij mi to i mo?esz mnie zabanowa?! To oszczerstwo

Simon Legend

Active User
Reaction score
10

webo, probujesz na sile zniechecic ludzi do tego serwera, nawet z multi konta wrzuciles glupi obrazek. staraj sie pisac posty rozwaznie ;)

@topic
ja evo lubie, chetnie zagram, ale jednak data startu za dluga, jak refreshniesz temat na starcie to dlaczego nie ;)

Dzi?ki za przyj?cie zg?oszenia i oczywi?cie refresh b?d? robi? co par? dni.

Last edited by a moderator:

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

Webo, zachecam do przeczytania:
Temat zamykam, a autor otworzy nowy. takze byloby milo gdybys jednak mial zamiar pisac posty w jego temacie to uzasadnij negatywny komentarz, a nie piszesz ze bordery zle i 4/10.

Status
Not open for further replies.