• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[simonevo.eu] oficjalny start 22.11.2014 ( beta testy sko?czone ) true evo 8.6

Status
Zamknięty.

Simon Legend

Active User
Liczba reakcji
10
Witam

headerjpg_wpashwn.jpg

Mam okazj? przedstawi? wam oficjaln? wersj? SIMONEVO.EU ! Po dw?ch beta testach zauwa?yli?my ch?tn? pomoc ze strony naszych serdecznych graczy kt?rzy pokazali nam ile jest jeszcze b??d?w do naprawienia.
Oczywi?cie zaj?li?my si? tym i efekt jest naprawd? zadowalaj?cy.
Tylko tyle co do wprowadzenia, a teraz czas na wszystkie niezb?dne info co do servera.

Serdecznie zapraszam ch?tnych do robienia kont na naszej stronie ACC MAKER jest w trakcie testowania r??nych layout?w itd.. wi?c chwilami mo?e nie dzia?a? w wyniku prac nad nim.

label2

- > Bardzo starannie dopracowany balans pvp ( idealny do war?w mi?dzy gildiami )
- > Dodatkowe Unikalne Czary dla ka?dej profesji

label2

- > STATUE ADDONS SYSTEM
- >Upgrade items System

label2

- >Ponad 300 Spot?w do expa na ca?ej mapie ( 45 MB )
- > Ponad 35 rozwini?tych Quest?w ( Nie mam na my?li id?, zabij i we? ) + 30 Kolejnych w trakcie tworzenia, skryptowania.

label2

- > Wygodne Exp Stages dla pocz?tkuj?cych
- > Wiele Automatycznych Event?w

I wiele wi?cej tajemniczych system?w urozmaice? ukrytych lub nie opisanych przeze mnie kt?re sami musicie odkry? :)! :)

label2

Zacznijmy od Rates, jeszcze dok?adnie nie podj??em decyzji co do rates'?w jakie b?d? obowi?zywa?y na servie, lecz na jak?? chwil? bed? one w takiej formie, je?eli macie pomys?y jakie rates'y by?y by dobre piszcie smia?o :

1 - 50 level, 3000x
51 - 100 level, 2500x
101 - 150 level, 1500x
151 - 200 level, 1000x
201 - 350 level, 500x
401 - 450 level, 400x
451 - 500 level, 100x
501 - 600 level, 50x
601 - 700 level, 25x
701 - 800 level, 10x
801 - 900 level, 8x
901 - 1000 level, 4x
1001+ level, 2x

label2

FAN PAGE NASZEGO SERVER'A

label2
- - > simonevo.eu
- - > 7171
- - > Tibia 8.6
- - > Online 24/7
- - > Poland, on a dedicated server with 1000 mbits Internet connection.
- - >
- - > From 5000x to - - > 1x (Easy for low level players)
- - > Custom Map with teleports
- - > Illimited runes and distance weapons.
- - > 2x
- - > Pvp-Rpg with Unique WAR SYSTEM ( With Shields(Red,Green and Blue))
- - > 20x Skill and 10x Magic.​

label2
A tutaj zapraszam do obejrzenia paru zdj?c :)

NIE, NIE JEST TO SKLEJKA W RME W TAKIM MIEJSCU TYLKO DO SCREENA POWYKLEJANE MINIMAPKI :)
Wszystkie_wpasrqr.png

ss1-highc_wpasnnh.png

ss2-highc_wpasnqq.png

ss3-highc_wpasepx.png

ss4png_wpasepa.png

ss5png_wpasehh.png

ss6png_wpasehn.png

ss7png_wpasehw.png

ss8png_wpaserp.png

ss9png_wpasern.png

ss10png_wpaserw.png

ss12png_wpaserq.png

Odp: [simonevo.eu] oficjalny start 22.11.2014 ( beta testy sko?czone ) true evo 8.6

Map? troch? jednak bym dopracowa? jak wspomnia? o tym m?j poprzednik.
Podaj?c r?wnie? dat? startu oraz w momencie udost?pnienia acc makera powiniene? mie? go sko?czonego i dopracowanego by gracze mogli zak?ada? konta.
Je?li to szybko ogarniesz b?dzie OK.

Odp: [simonevo.eu] oficjalny start 22.11.2014 ( beta testy sko?czone ) true evo 8.6

TAK!! Po prostu stwierdzam fakty i nie lubi? jak kto? idzie na ?atwizn? !!!!!
A wracaj?c "Za twoje posty w poprzednich zapowiedziach test?w" (Spoko ?e to pierwszy komentarz w dziale zapowiedzi od tygodnia)
A po 2 oceniam tw?j ots z mojego punktu mam zbyt du?e do?wiadczenie :/
A patrz?c na ten SS to du?o do oceny tu nie ma dlatego da?em 4/10
ss11png_wpasers.png

Map? troch? jednak bym dopracowa? jak wspomnia? o tym m?j poprzednik.
Podaj?c r?wnie? dat? startu oraz w momencie udost?pnienia acc makera powiniene? mie? go sko?czonego i dopracowanego by gracze mogli zak?ada? konta.
Je?li to szybko ogarniesz b?dzie OK.

Acc maker sam w sobie jest sko?czony tylko layout b?dzie dopracowany a nie ten kt?ry jest na t? chwil? :>

# Webo

Ten screen jest z questa, co tu du?o m?wi? czepiasz si? najmniej wa?nych rzeczy :)
+ Nie tylko ty masz, otsy zaczalem robic 5 lat temu :> a wszystkiego nie mam zamiaru pokazywac w zapowiedzi, wbijesz na otsa to b?dziesz mia? sk?d ?ci?ga? pomys?y na systemy do memsorii adios

Rozumiem ci? spoko ale skoro "czepiam si? najmniej wa?nych rzeczy :)"
To nie jest najmniej wa?na rzecz poniewa? polscy gracze tak samo jak zagraniczni du?? uwag? przywi?zuj? do mapy !!

Rozumiem ci? spoko ale skoro "czepiam si? najmniej wa?nych rzeczy :)"
To nie jest najmniej wa?na rzecz poniewa? polscy gracze tak samo jak zagraniczni du?? uwag? przywi?zuj? do mapy !!

Jakim cudem mog? si? czepia? mapy w labiryncie gdzi? bed? bardziej skupieni na znalezieniu drogi do d?wigni kt?re udost?pni? im wej?cie do final roomu a zarazem szukaniem drogi do final roomu :>?

Labirynt mo?e wygl?da? troch? inaczej ni? kwadratowe ?ciany np przewalona k?oda po kt?rej musimy i?? :/ troch? natury i odrazu inaczej si? wszystko prezentuje no ale ka?dy ma w?asne zdanie co tu si? k?ama?

Labirynt mo?e wygl?da? troch? inaczej ni? kwadratowe ?ciany np przewalona k?oda po kt?rej musimy i?? :/ troch? natury i odrazu inaczej si? wszystko prezentuje no ale ka?dy ma w?asne zdanie co tu si? k?ama?

za 2 tygodnie wszystko mo?e inaczej wygl?da?, jak wbijesz sam zobaczysz :)

PS: Pisa?e? ?e klimat ci si? tego zielonego miasta nie podoba, ale wiesz dobrze o tym ?e ka?dy lubi co innego a to miasto jest jak najbardziej unikatowe :P

Ostatnia edycja:

webo, probujesz na sile zniechecic ludzi do tego serwera, nawet z multi konta wrzuciles glupi obrazek. staraj sie pisac posty rozwaznie ;)

@topic
ja evo lubie, chetnie zagram, ale jednak data startu za dluga, jak refreshniesz temat na starcie to dlaczego nie ;)

z jakiego multi konta cz?owieku? udowodnij mi to i mo?esz mnie zabanowa?! To oszczerstwo

webo, probujesz na sile zniechecic ludzi do tego serwera, nawet z multi konta wrzuciles glupi obrazek. staraj sie pisac posty rozwaznie ;)

@topic
ja evo lubie, chetnie zagram, ale jednak data startu za dluga, jak refreshniesz temat na starcie to dlaczego nie ;)

Dzi?ki za przyj?cie zg?oszenia i oczywi?cie refresh b?d? robi? co par? dni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Webo, zachecam do przeczytania:
Temat zamykam, a autor otworzy nowy. takze byloby milo gdybys jednak mial zamiar pisac posty w jego temacie to uzasadnij negatywny komentarz, a nie piszesz ze bordery zle i 4/10.

Status
Zamknięty.
Do góry