-Tibia 8.60 Simson OTS BEST EVO MAP 8.6

Status
Zamknięty.

DINERAOTS

User
Styczeń 28, 2011
Liczba reakcji
1
Zapraszam na Simson Server

Protok?? tibia 8.60

ip > simson.dyn.pl

port 7171

Simson OTS, Otserv, Open Tibia Server (OTS) - simson.dyn.pl

O to kilka opcji kt?re posiada OTS:

#Client: 8.60

1-50:x400

50-100:x200

100-150:x180

150-200:x150

200-250:x100

250-300:x50

300-350:x25

350-400:x12

400 +:x6

Skills:x30

Magic Level:x10

Loot:x2

Domki:200 lvl +

Protection level 150 lvl +

PZ Lock: 60 seconds

White Skull Time: 8 minutes

#Cz?ste Updaty
#Quests: Banshee,POI,POI II,ANNI,ANNI II,DHQ,DHQ II,Inquisition,Demon Oak Anni III DHQ III POI III,Firewalker Boots,Crystal Arrow,POI IV,Ferumbras Hat,Firlefanz Quest,Critical Axe Quest,Labirynt Quest,Mage Hat,Demon Helmet IV,Demon Treasure Quest,Summer Dress,Heavy Mace,Great Shield,Crystal Wand,Elven Legs,Pits of Inferno V,Fantastical,Dragon Scale Legs Quest,Flawless Ice Crystal,Girls Dress Quest,Ancient Tiara,Donator Boots,Diablo Mask,Dwarven Helmet,Nemiroz Treasure,Kosheis Ancient Amulet Quest,Donator Shield Quest,Speed Amulet Quest,Eagle Shield Quest,Inquisition II Quest,Golden Boots Quest,Mexcalibur Quest,Silkweaver Bow Quest,Magical Amulet Quest,Starlight Amulet Quest,Zaoan Fist Quest,Santa Teddy Quest,Guardian Boots Quest,Black Hat Quest,Crystal Boots Quest,Annihilator IV Quest,Inquisition III,Inquisition IV,Dragon Scale Boots Quest,Speed Helmet,Orange Magic Amulet,Annihilator V,Golden Gloves,Magnetic,Black Magic Book,Labirynt II,Labirynt III,Devil Tower,Black Cloak,Shield of Corruption,Draken Boots,Pits of Inferno VI,Labirynt IV,Demon Helmet V,Chamber of Secrets,Elvish Bow,Brown Turban,Golem Ring,Brown Jacket,Medusa Treasure,Underground Tunnels,Mana Bucket,Underground House,Inquisition V ,Mystical Underworld,Norel Treasure,Natural Plant,Demolandes Continuation,Fist Claw,Labirynt V,Imperial,The Old Muses,Champion Underworld,Budder Helmet,Energy Underground,Energetic, Secret Catacombs,Hesperd Forgotten House, In Forgotten House,Dark Tower, Diablo Amulet, Flame Ring, Star Ring, Ruler of The Undead, Lord of The Pharaohs Quest.
#150 + r??nego rodzaju raid?w

temple

templekq.png

teleporty 1

tp1t.png

magnetic quest

magneticquestroom.png

teleporty 3

tp3d.png

Bringers

bringers.png

poty

kawalekdepo.png

POI VI

poi6f.png

teleporty 2

tp2t.png

Protector

protectoru.png

Dragon

dragonq.png

magnetic monster

magneticmonsters.png

Tantal

tantal1.png

Simson OTS - simson.dyn.pl ^^

Odp: Simson OTS BEST EVO MAP 8.6

Radze omija? otsa najwi?kszym ?ukiem jakim si? da. Nie polecam z ca?ego serca. Co tam si? dzieje to parodia. Server by? fajny i przyjemny rok temu, teraz 2000 lvl wtf? na expie x 6 to jest parodia. I jeszcze ostatnia sytuacja z oddawaniem lvli przez admina. Kole? si? zrokowa? nagle mu si? odwidzia?o i admin mu lvl odda?.

Jeszcze raz wielkie NIE POLECAM.

No te temple to chyba na odwal zrobione te? nie polecam tego ots gralem se przyjemnie na rooku i usunieto mi postac niewiadomo za co wielkie 0/10 dziwie sie ze tam ktos jeszcze gra...

Powiem tak. Gra?em tam d?ugo i gra?o si? w miar? dobrze ale ceny w sms shopie s? przera?aj?ce. Co do mapy to moim zdaniem lepszej evo mapy nie ma nigdzie.
Kiedy? gra?em pod nickiem Dahan Hergus mo?e kto? mnie pami?ta ze starej gwardii. :)
Og??em: Mapa przyci?ga, sms shop zdecydowanie nie.

tutaj jest tylko jedno miasto? (GLowne) i wyspa tantal?;p bo pamietam za dawnych czasow mialem domek w innym miescie;p

EDIT

Odk?d Admin zmieni? balans profesji, szczerze mog? poleci? tego otsa. Nie jest ju? tak jak kiedy?, ?e rp/ek mia? wi?ksze hity ni?ms/ed. Teraz wszystko jest na swoim miejscu.

Ostatnia edycja:

nie polecam ots'a. tak jak koledzy wyzej sie wypowiadaja, gralo sie super rok temu jak byl rook i admin byl jeszcze normalny. teraz admin ustala na poczekaniu wlasne zasady, czysci domki z itemek sugerujac sie opiniami high lvli, oddaje lvle, a balans postaci kt?ry zrobil niszczy profesje magiczne... poniewaz ms i ed owszem maja wieksze hity z ue ale takze malo hp i na warach nie ma problemu ich zlozyc.

Wiec odradzam szczerze, bo i tak stracicie postacie i kase ktora wlazycie w postac

EDIT

Odk?d Admin zmieni? balans profesji, szczerze mog? poleci? tego otsa. Nie jest ju? tak jak kiedy?, ?e rp/ek mia? wi?ksze hity ni?ms/ed. Teraz wszystko jest na swoim miejscu.

Ciekawe, 1 post?
Mi?o odpowiada si? na swoje tematy?
A ten @UP z 1 postem te? tw?j zrobiony ?eby nie by?o?!

Temat za?o?ony niechlujnie, jak wida? po wypowiedziach admina nie przyjmuje on krytyki, Serwer osobi?cie uwa?am za s?aby
Ocena 1/10

Ots moim zdaniem ?redniak i to z du?ym minusem...
1. Kwadratowo na odpie*dol si?
2. Drogi Sms Shop (Jedyny plus, all itemki mozna zdobyc w questach) ale bez nich jest si? nikim
3. Gra szybko si? nudzi, ju? na 300+lvl zaczyna sie monotonne expienie na jednym mobie, wykonaniu paru kwadratowych quest?w i to na tyle.
Zwykly orsh ots nic wiecej tam nie zobaczy?em.
Jak kto? nie ma co z kas? robi? a znudzi?o ju? ci si? ni? podcieranie du*y to jest to server dla Ciebie Ale innym radze si? trzy razy zastanowi? czy chc? traci? na darmo sw?j czas.
-3/5

od?wie?aj?c temat polecasz nie b?d?c tego nawet ?wiadom ^^

Simson OTS

simson.dyn.pl

Nieee polecam , wygl?da to tak jak z dupy wyci?gni?te. To tylko moje zdanie :)

Najbardziej beznajdziejne evo, ok 100 itemk?w w sms shopie bez kt?rych si? nie da gra?, na 1 itemek kt?ry si? przyda trzeba wys?a? sms za ok 19z?, administracja to jest chyba psychiczna albo nie wie. Na otsie jest nuda, nie ma szans, ?eby dogoni? kogo? z lvlem ju?. Ma?o ludzi online, 3/4 to trainy. Wida? to po banie na otservlist. Bym m?g? wymienia? i wymienia? negatywy otsa, ale to innym razem bo teraz mi si? nie chce, jutro mo?e edytne post i powiem wi?cej prawdy ludziom. NIE POLECAM

Mo?e jak by reset jaki? si? zapowiada?. Bo tak to w ogol? gra na tym serwie jest bezsensu.
Co do tych graczy co jeszcze tam wg s? to 66% X log Treinery pzdr..
Nie Polecam..

Status
Zamknięty.
Back
Do góry