• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Sinteria RPG Server, Brak SMS Shopa

Status
Zamknięty.
Odp: Sinteria RPG Server, Brak SMS Shopa

Ja tez jestem za tym zeby tych trainow nie bylo tylko zmniejszy nam to roboty z (botami)

Ostatnia edycja:

Nevvar, napisz cos o balansie profesji :)
ciekawe ile serv bedzie sta? bez sms shopa, gm cala kase z w?asnej kieszeni wk?ada xd

Ostatnia edycja:

Nevvar, napisz cos o balansie profesji :)
ciekawe ile serv bedzie sta? bez sms shopa, gm cala kase z w?asnej kieszeni wk?ada xd

Balance profesji jest dopracowany. Nad balancem pracowalo kilkanascie osob. Server bedzie stal tyle na ile bedziecie chcieli, czyli dopoki beda jacys gracze to i serv bedzie. Jesli nikt nie bedzie gral to nei bedzie sensu oplacac dedyka. Xortezo zarabia dosc duzo, wiec moze poswiecic % swoich zarobkow na dedyk, to dla niego zaden problem.

Prosz? bardziej si? wypowiada? w swoich postach...

* Najlepsza, unikalna mapa
W ko?cu RL map/custom?

Ja osobi?cie serwera nie polecam. Wparowa?em na zamkni?te testy i lipa. Czekam na diss.

to bedzie rl mapa?
tak to bedzie real mapa z gengia, oken, pyre.
W ko?cu RL map/custom?
Najlepsza, unikalna mapa
No wlasnie. Wyraznie pisze w temacie, ze to bedzie unikatowa mapa, nie real mapka, wiec te pytanie bylo troche idiotyczne. Glupie pytanie glupia odpowiedz.
Wparowa?em na zamkni?te testy i lipa. Czekam na diss.
Beef'u nie bedzie, poniewaz szanuje zdanie kazdego. Server ma prawo Ci sie nie podobac.

Ostatnia edycja:

W ko?cu RL map/custom?
Ja osobi?cie serwera nie polecam. Wparowa?em na zamkni?te testy i lipa. Czekam na diss.

ErMex prosze Cie skoncz, myslisz ze niedalismy Ci zarobic za reklame na t-net i teraz robisz z tego wielkie halo i probojesz zniszczyc serwer? napewno Ci sie to nie uda.

btw jak mozesz mowic ze serwera nie polecasz skoro zwiedziles tylko temple rook, temple main i dp main ? nawet gma nie miales to nie miales jak zwiedzic mapy to prosze Cie nie oskarzaj kogos bez podstaw.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

My?la?em ?e to na prawd? b?dzie serwer godny uwagi... ale myli?em si?... server RPG i robicie gengie oken i pyre jak na kazdym orshu?!?!?! zr?bcie sam? full rl mape.. niech bedzie ten klimat z dragami na edron z rotami na darashi z expami venore czy expami na r??nych campach np amazon camp.... a tak wbije na server i ide prosto na pyre gdzie biegaja same carriony i jest ich masa... zastanowcie sie !! jak RPG to niech bedzie RPG a nie orsh z gengia oken i pyre

@up naucz si? czyta? to nie b?dzie ?adna badziewna rl map tylko custom

ErMex prosze Cie skoncz, myslisz ze niedalismy Ci zarobic za reklame na t-net i teraz robisz z tego wielkie halo i probojesz zniszczyc serwer? napewno Ci sie to nie uda.
btw jak mozesz mowic ze serwera nie polecasz skoro zwiedziles tylko temple rook, temple main i dp main ? nawet gma nie miales to nie miales jak zwiedzic mapy to prosze Cie nie oskarzaj kogos bez podstaw.

Prosilbym o zachowanie spokoju, niechcialbym jakis spinek w tym temacie. Ermex mial prawo wyrazic swoja opinie na temat servera. Choc tak naprawde nie widzial za wiele.

Ostatnia edycja:

Ja bym Proponowa? pvp odrazu od przej?cia z rooka od 8 lvla lepiej by by?o ,ale jak kto woli.

Nie R?bcie Dodadkowych Wysp Tylko Full Real nie Gengia Bo to ju? nie b?dzie rpg..
Nie wiem czy wy piszecie to w zartach czy na serio, ale to nie bedzie real mapka. Czytajcie uwazniej.

Ja bym Proponowa? pvp odrazu od przej?cia z rooka od 8 lvla lepiej by by?o ,ale jak kto woli.
Tez jestem zdania, ze pvp powinno byc odrazu od 8 lvla. Protection level nie pasuje do rpg.

Proponuje Lepiej zareklamowa? Server bo takto wbije 100 os?b max bo nie b?da wiedzieli proponowa? bym doda? na ots liscie ,?e startuje ots za 20+h i czas ,?eby up?ywa?.

Skoro to nie bedzie RL mapa to nie r?bcie jaki? wysp tego typu ?e ide na statek przenosz? si? na wysp? i wszystkie expowiska mam pod nosem

Status
Zamknięty.
Back
Do góry