• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Sinteria World Dlugo wyczekiwany serwer fun-rpg bez sms shopa, sprawdz nas !

Status
Zamknięty.
Odp: Sinteria World Dlugo wyczekiwany serwer fun-rpg bez sms shopa, sprawdz nas !

Lekko ponad godzina do startu, Zapraszamy !

Ostatnia edycja:
Odp: Sinteria World Dlugo wyczekiwany serwer fun-rpg bez sms shopa, sprawdz nas !

nie zagram poniewa? nie mo?na bota u?ywa? :(

Dobra najpierw zaczne od tego co jest zle:
Respy mobkow edora jedyne miasto na ktorym da sie expic na 8-15lv reszta masz na wejscie np 5 tortoise 3 thornbacki a na gorze jest prot zone wiec jak przeniesiesz sie musisz pasc ;-) na jungle przed miastem masz carniphile ktore wala po 200-300 a dalej gozlery co wala 50 life drain i 50 mana drain gz sa fajne bugi np bloody crab kosztuje 15gp a elvish talisman 300+ Lol bloody crab powinien stac 50gp ponad bo jednak mob ktory go zostawia wali wiecej niz 50

A teraz to co mnie boli dostalem bana za to ze pisalem na helpie razem z innymi (ponad 10) osobami bana dostalem tylko ja (jako 1 na servie) bez notki z marszu ludzie dostali notki pisali dalej bez sensu typu 'to skocz z okna' 'powies sie' i nawet xortezo na nich uwagi nie zwraca ch** wbity w taka sprawiedliwosc :)

A wiec tak od poczatku sinterii dmg mobkow nie zostal naprawiony i jest w ciul rozjebany normalne dwarfy bily typka po 20 gdzie elf scout sie nawet nie wbijal czasem z arrowki w ludzi ;o carniphila jakby 2 w trapie mialy 50 msa to ten 50 ms na 100% by padl (pozdro paral z daleka exori pox za 150 a potem nastepne i gg) Server na tydzien nie wiecej a administracja robi co chce eloszka ;*

@edit a i ktos mowil ze przed respem krokodyli stoi serpent spawn (gzz napewno przezyje spotkanie na 10lv z nim) a na desercie biegaja sobie gsy za zolwami fajno!

Wbilem pogralem 4 godziny i szczerze mowiac nie polecam nudny server i bardzo nie dopracowany. Gdy server wystartowal wbilo na rooka naprawde duzo graczy ale wiadomo jest to rpg i kazdy powienien sobie radzic samemu niestety GOD wpadl na pomysl ze bedzie stawial potwory, spidery nawet jakies mino widzialem, ludzie ktorzy szukali expa nie mieli szans z tymi ktorym GOD postawil potwory. Znalezienie expa graniczy z cudem (pierwsze miasto, main) lazilem po mapie na ktorej w wiekszosci nic nie ma (Mapy bez respa).
Co tu jeszcze moge powiedziec potwory poustawiane byle jak wbijasz pod ziemie i padasz na hita bo 1000 potworow pod wejsciem oraz ich hity wogole nie zbalansowane. Ogolnie ja mialem straszne lagi nie wiem jak inni. Ocena 2/10

@up
Ddos?

Co do mapy to pierwsze miasto jest tak zrobione, i powinno by? tak zrobione wida? ?e nie gra?e? na poprzedniej edycji i nie wiem gdzie co jest to mo?na si? popyta? na helpie lub u graczy. Ja osobi?cie uwa?am i? powinni doda? mape spawn?w bo g??wnie na to ludzie narzekaj? i na lagi ale jak ddos'owa? przestan? to lagi ustan? ka?dy wi?kszy server ma ddosy na start tylko ten nie jest pod zarobek i ma pewnie zabezpieczenia lipne. A co do samej rozgrywki to nie wiem co ludzie maj? z tym rookiem ja poczeka?em godzin? poszed?em na raty w p??godzinki wbi?em ten 8 i teraz skilluje :d

Gdy server wystartowal wbilo na rooka naprawde duzo graczy ale wiadomo jest to rpg i kazdy powienien sobie radzic samemu niestety GOD wpadl na pomysl ze bedzie stawial potwory, spidery nawet jakies mino widzialem, ludzie ktorzy szukali expa nie mieli szans z tymi ktorym GOD postawil potwory.
Wola?e? przechodzi? rooka 2-3h?
Zreszt?, te ok. 30 spider?w co zrobi?em to naprawd? 'mega' przewaga przy 20~ graczach co w tym momencie byli wok?? mnie. Nie wiem za co ten hejt o to.

Wola?e? przechodzi? rooka 2-3h?
Zreszt?, te ok. 30 spider?w co zrobi?em to naprawd? 'mega' przewaga przy 20~ graczach co w tym momencie byli wok?? mnie. Nie wiem za co ten hejt o to.

Jednak RPG to RPG a nie stawianie mobkow na starcie serwera ;/

Narazie powiem tyle: Marnie, i czarno to widz? ale do jutra b?dzie 25; Pozdro dla Xortezo :P OTSIK JEST SUPER, JEBA? EVOLUTIONS I INNE OTSY Z TPKAMI!
s4ndi8.png

Jednak RPG to RPG a nie stawianie mobkow na starcie serwera ;/

FUN-RPG
Na ka?dej Sinterii tak by?o robione na starcie, nawet z wi?ksz? skal? ni? dotychczas - nagle teraz to wam przeszkadza? Mini pomoc i ju? ?le. By?e? chocia? na starcie?
Nawet na oryginalnej Niemieckiej Sinterii 7.6 Slider czy Alkamenes robili takie rzeczy a? za cz?sto.

FUN-RPG
Na ka?dej Sinterii tak by?o robione na starcie, nawet z wi?ksz? skal? ni? dotychczas - nagle teraz to wam przeszkadza?
Nawet na oryginalnej Niemieckiej Sinterii 7.6 Slider czy Alkamenes robili takie rzeczy a? za cz?sto.

Prawdziwym graczom takim jak Kenor to nic nie przeszkadza. Trzyamajcie OTSa jak najd?uzej chce wbi? najwy?szy level, no poza sesim i kilkoma z gildii. :P

I tak najlepsze bylo to ze dymek napisal ze zrobi spidery w centrum rooka i dopisal (w dol od temple) 20 osob tam poszlo stalismy rozbiegli sie ja nadal stalem z 5 po chwili dymek pisze ze koniec spiderow co sie okazalo? > od temple na mobach je zrobil gz :) Moby maja fajny dmg da rade 15 sorckiem draga zabic ale juz tym samym sorckiem od 3 thornback tortoise padasz w sekunde :> demon skeleton stanowi wieksze wyzwanie niz dragon

I tak najlepsze bylo to ze dymek napisal ze zrobi spidery w centrum rooka i dopisal (w dol od temple) 20 osob tam poszlo stalismy rozbiegli sie ja nadal stalem z 5 po chwili dymek pisze ze koniec spiderow co sie okazalo? > od temple na mobach je zrobil gz :) Moby maja fajny dmg da rade 15 sorckiem draga zabic ale juz tym samym sorckiem od 3 thornback tortoise padasz w sekunde :> demon skeleton stanowi wieksze wyzwanie niz dragon

To chyba dobrze ?e tak zrobili, skoro mo?esz ubi? i draga i dsa, a proste ze od 3 tt padniesz, je?li nie jeste? knightem, na tibii od 3 tornbackow to idziesz w d?? po 60-90 hp sorcem na sek.

Kenor dobrze? dlaczego

Kenor dobrze? dlaczego

Bo na rlu draga ubijesz na paccu na 15 lvl sorcem, i dsa tak samo je?eli si? wyrobisz, bo ds szybko chodzi.

@topic Tylko musisz mie? poty, ale takie waste na dragonach ?e szok.

Spos?b ataku: W zwarciu (0-65 hp)
Thornback tortoise ktore tyle sie wbija w kogos bez eq czyli normalnie max 30-40.. a ja dostawalem 100 buty od 1 hmm?
Spos?b ataku: W zwarciu (0-70 hp)
Blood crab to samo :] przy czym 20 sorckiem rashuje przez 4 dragi na hp i wbiegam w 1 sqm ubijam po 1 cos tu nie halo kenor nie znasz sie na tibi wcale ;]

dobrze, ze god stawial mobki... przeciez to nie bylydemony czy cos, nie stawial 'kumplom' tylko calemu OT.

---------- Tre?? dodana o 18:48 ----------

byl to 'najazd'...

Spos?b ataku: W zwarciu (0-65 hp)
Thornback tortoise ktore tyle sie wbija w kogos bez eq czyli normalnie max 30-40.. a ja dostawalem 100 buty od 1 hmm?
Spos?b ataku: W zwarciu (0-70 hp)
Blood crab to samo :] przy czym 20 sorckiem rashuje przez 4 dragi na hp i wbiegam w 1 sqm ubijam po 1 cos tu nie halo kenor nie znasz sie na tibi wcale ;]

Prosz? zapami?ta? jedn? wa?n? i znacz?c? rzecz - to nie Real Tibia, a OTS.

PS.
19:42 New record: 190 players are logged in.

Ostatnia edycja:

Ja pierdole ?eby bura? si? o to ?e kto? postawi? kilka spiderk?w to ju? patologia jest, ciekawe coby?cie wy zrobili na miejscu admin?w a szczeg?lnie KIEDY SAMI KURWA SPAMOWALI?CIE NA HELPIE ?EBY ZROBILI MOBY BO 150 OS?B NA ROOKU NAWET TAK DU?YM JAK NA SINTERZE TO MORDOR, i nie ka?demu chcia?o si? lata? w k??ko po ratach 20 min ?eby wbi? kilka procent lvl'a. Dobrze ?e jest coraz wi?cej os?b ja niestety nie pogram za ma?o czasu mam ale powodzenia mo?e jak bd mia? czas to wbije poexpie jeszcze ^^

Status
Zamknięty.
Back
Do góry