Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ile trwa frag?
nie zagram poniewa? nie mo?na bota u?ywa?![]()

Wola?e? przechodzi? rooka 2-3h?Gdy server wystartowal wbilo na rooka naprawde duzo graczy ale wiadomo jest to rpg i kazdy powienien sobie radzic samemu niestety GOD wpadl na pomysl ze bedzie stawial potwory, spidery nawet jakies mino widzialem, ludzie ktorzy szukali expa nie mieli szans z tymi ktorym GOD postawil potwory.
Wola?e? przechodzi? rooka 2-3h?
Zreszt?, te ok. 30 spider?w co zrobi?em to naprawd? 'mega' przewaga przy 20~ graczach co w tym momencie byli wok?? mnie. Nie wiem za co ten hejt o to.
OTSIK JEST SUPER, JEBA? EVOLUTIONS I INNE OTSY Z TPKAMI!
Jednak RPG to RPG a nie stawianie mobkow na starcie serwera ;/
FUN-RPG
Na ka?dej Sinterii tak by?o robione na starcie, nawet z wi?ksz? skal? ni? dotychczas - nagle teraz to wam przeszkadza?
Nawet na oryginalnej Niemieckiej Sinterii 7.6 Slider czy Alkamenes robili takie rzeczy a? za cz?sto.

Moby maja fajny dmg da rade 15 sorckiem draga zabic ale juz tym samym sorckiem od 3 thornback tortoise padasz w sekunde :> demon skeleton stanowi wieksze wyzwanie niz dragonI tak najlepsze bylo to ze dymek napisal ze zrobi spidery w centrum rooka i dopisal (w dol od temple) 20 osob tam poszlo stalismy rozbiegli sie ja nadal stalem z 5 po chwili dymek pisze ze koniec spiderow co sie okazalo? > od temple na mobach je zrobil gzMoby maja fajny dmg da rade 15 sorckiem draga zabic ale juz tym samym sorckiem od 3 thornback tortoise padasz w sekunde :> demon skeleton stanowi wieksze wyzwanie niz dragon
Kenor dobrze? dlaczego
Spos?b ataku: W zwarciu (0-65 hp)
Thornback tortoise ktore tyle sie wbija w kogos bez eq czyli normalnie max 30-40.. a ja dostawalem 100 buty od 1 hmm?
Spos?b ataku: W zwarciu (0-70 hp)
Blood crab to samo :] przy czym 20 sorckiem rashuje przez 4 dragi na hp i wbiegam w 1 sqm ubijam po 1 cos tu nie halo kenor nie znasz sie na tibi wcale ;]