• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Sinteria World Dlugo wyczekiwany serwer fun-rpg bez sms shopa, sprawdz nas !

Status
Zamknięty.
Odp: Sinteria World Dlugo wyczekiwany serwer fun-rpg bez sms shopa, sprawdz nas !

Po 15 lvli? Nie rozwalaj mnie czlowieku. Cofka by?a kolo 1 max 1.5h :) Rekompensata byla nie powiem, ze nie - troche malo przemyslana z reszta. Odnowilisice stamine co bylo zbedne bo boty ktore mialy po 8h staminy mogly botowac kolejne 42h. Zamiast tego mogliscie wprowadzic np. 4x exp na 2-4h. Boty bez staminy by plakaly a normalni gracze w koncu mogliby isc spokojnie poexpic.

Odp: Sinteria World Dlugo wyczekiwany serwer fun-rpg bez sms shopa, sprawdz nas !

@up jestes genialny!! A wiesz ze zaden bot nie ma mniej niz 30h staminy bo zdazy pasc raz-dwa razy i mu sie odnowi?jakby zwiekszyl exp 4 krotnie ziomeczku to by ludzie robili po 6 milionow expa na godzine zamiast jednego czy dwoch wyobraz sobie ze ja na staminie mialem rekord 2.7kk/h na 86lv ms to teraz dodaj do tego 3x dodaj 4x czy tam pomnoz nie wiem co ty chciales i wynik o 50% zwieksz w przypadku dodania masz 11.5x exp rate zamiast 4.5x na staminie nono supcio a jak pomnozszysz to masz 18x haha wez ty sie pierd***** w leb zanim cos napiszesz :> a co do cofki ziomeczek odemnie stracil 12lvli rpkiem ktorym za szybko sie nie expi to co taki sorcek na zielonej z 2.7kk/h ? jak ma lvl co 5minut przez te 1.5h jak powiedziales cofki ? Poty na respie sobie mialem w plecaku 2000 gmp wiec starczalo no co powiesz? A jezeli chodzi o exp to expic jest gdzie respy sa gigantyczne (tylko dli frostow i dragow) zeby bocenie stalo sie przyjemnoscia i bylo efektywne ;d

Po co wy si? k??cicie, na sinterii po prostu trza umie? gra? i siedzie? po kilka h dziennie i wszystko b?dzie dobrze, co do serwera mam tylko to ?e cofki s? rzeczywi?cie do?? cz?ste, ale cofa max 15 minut gry, a nie po 15 lvli,...

ots fajny, ale respy nie przemyslalne.. wchodzisz na expowisko a tam max 10mobkow... graczy w hoy, wszystko zajete...

Kenor najwiecej masz do wniesienia dla ciebie 40lv w dzien to osiagniecie nie do przebicia cofka byla ponad godzine nie wiem jak teraz jest bo nie gram szkoda czasu ;o

Xortezo kiedy naprawisz Push 5 sekundowy
Ju? w sobot? od 8.00 b?dzie o wiele lepszy push :)
Je?eli nadal b?dzie z?y, a mo?e za szybki - to wystarczy nas o tym poinformowa? i zmienimy na taki push, ?eby?cie wy gracze byli zadowoleni.

Pozdrawiam
CM Dymek

@edit
Zapomnia?em doda?, a raczej zapyta? si? was tutaj:
Co s?dzicie o exp x2 od np. 200lvl?

Ots by?by fajny ale za du?o wpadek i problem?w. Xortezo - G?owny GM, totalny idiota

Dzisiaj padl rekord 279 graczy online. Zapraszamy !

Serwer niby jest dobry, wszystko fajnie, tylko nie to, ?e mapa jest za ma?a wzgl?dem ilo?ci graczy. Gdzie nie p?jdziesz, to znajdziesz na 1 ma?ym respie po 5 os?b, autentycznie, jak zabijesz 2 potwory obok siebie to cud. Druga chujowa sprawa to ten dozwolony bot. Albo jest kara za bota albo nie, bez jaj, to ma by? rpg? Jak ju? idziecie w stron? rpg to r?bcie to tylko w t? stron?, a nie odga??zienia do rl mapy z expem 200x. Zdecydowanie jest za ma?o miast, i zdecydowanie z?? rzecz? jest to, ?e dajecie wszystkich nowych graczy do jednego miasta, w kt?rym jest kilka expowisk, szczeg?lnie, ?e lataj? tam 50 knighty na bocie.
Tyle z mojej strony

To gdzie chcesz expic na jungle padniesz takim 15lvlem na desert tez vorash ot samo... dark land? forgotten island? nawet tam nie dojdziesz... jedyne miasto dla nowych to edora i niestety tak zostanie (desert jest tez dla nowych ale watpie ze ogarniesz tam expienie takim 12lv sorckiem jak resp nie jest wyczyszczony i nie ogarniasz) jedyne co ci zostanie to kopanie scarab coinow :<

Witajcie!

W czwartek 7.11.2013 o godzinie 20.00 w depo Edora+1 odb?dzie si? mini event.

Event b?dzie polega? na bardzo prostej rzeczy, ja na Default b?d? zadawa? pytanie, a osoba kt?ra jako pierwsza odpowie poprawnie wygrywa 1 cc*.
B?dzie 50 pyta? = 50 cc do rozdania!
Osoba kt?ra odpowie najwi?cej razy, zdob?dzie medal of honour z unikalnym napisem.
Tematyka pyta? b?dzie bardzo zr??nicowana.

Serdecznie zapraszamy!
Sinteria World Team.

*rozdanie nagr?d odb?dzie si? po zako?czeniu eventu

Serio 50cc rozdasz po 1cc za pytanie? ile event bedzie trwal z godzine? ajj to ja bym 30cc-40cc loota wyniosl z expa przez ten czas plus wbil lvl niech zyje kreatywnosc!

Nie macie innych ciekawych rzeczy ?eby zach?ci? graczy do gry? Przykre.

Serio 50cc rozdasz po 1cc za pytanie? ile event bedzie trwal z godzine? ajj to ja bym 30cc-40cc loota wyniosl z expa przez ten czas plus wbil lvl niech zyje kreatywnosc!

Nie chcemy porozdawa? ka?demu po 10cc bo by?oby to troch? w stylu "aaaa, gm rozdaje kase !!111oneoneoneo". Dla pocz?tkuj?cych graczy 1 cc (a mo?e i wi?cej?) to maj?tek.
+jest tam do wygrania item o warto?ci kolekcjonerskiej.

@up
Nawet tego nie skomentuje.

Zamknij juz pysk, ciagle placzesz ze chcesz rpg, a jak jest to non stop je krytykujesz, nie pasuje to spierdalaj na evo. Swoj? drog? jest to jedyne rpg/custom map ktore ma az 200+ osob, cos w tym musi byc. Opini dzieciaczkow typu benzyniak radze nie czytac nawet, bo sa poprostu smieszne, oraz mijaja sie z prawd?.
polecam server

Szkoda za 70% to boty ;-)

Polecam ten ots, mimo ?e ci??ko na pocz?tku to warto zagra?

Szkoda za 70% to boty ;-)

No, te? ?a?uje ?e tak ma?o % to boty. Do takich innych ots?w 8.60 gdzie jest 95% bot?w to odstajemy :(
Wybacz, ale ja nie wiem w jakim Ty ?wiecie ?yjesz ?e chcesz ?eby na 8.60 nie by?o bot?w...
Ja na ka?dy raport z CTRL+R reaguje i sprawdzam - bardzo cz?sto gracze odpisuj?.

70% to boty afk pozostale 25% to boty ktore boja sie o postac i patrza sie w ekran 5% to osoby grajace manualnie ew uzywajace healingu czy innych pierdol (nie cave) z tych 70% afk jakies 50% to trainery...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry