Po znalezieniu ip serwera oraz pobrania klienta 8.6 zabra?em si? za zwiedzanie mapy i kilka s??w na jej temat, zdecydowanie brakuje mi tutaj jaki? detali ska?ki znajduj?ce si? obok respu nightmar?w na Salvani by?y strasznie biedne tzn brak urozmaice? jaki? dodatk?w czegokolwiek no mo?na powiedzie?, ?e to zwyk?a ska?a maj? by? tam mobki i ma si? expi? a nie patrze? na jak?? durn? ska?k? tutaj chodzi po prostu o dopieszczenie mapki, kt?ra jest naprawd? ca?kiem spora. My?l?, ?e mo?esz doda? par? detali jaki? element?w aby upi?kszy? map?. Druga sprawa to dmg m?j jak i mobk?w co? jest z nim nie tak po prostu mobki zbyt du?o bij? tak samo i ja, je?eli ja moim rp ze skillem 40 ze zwyk?ego speara bi?em cyce po 150/200 + to co? jest nie tak tak samo obra?enia mob?w s? po prostu zbyt du?e i warto aby to poprawi?. Kolejna sprawa to niekt?re respy s? po prostu zbyt oblegana przez mobki ja wchodz?c na black knight od razu rzuci?y mi si? trzy na twarz wydaje mi si?, ?e jest to stanowczo zbyt du?o po prostu mo?na to jako? roz?o?y? tak samo expowiska, kt?re s? w mie?cie powinny by? nieco mniej obl??one lub po prostu przesun?? resp troszk? np resp monk?w i ds?w w ?rodku miasta po prostu przesun?? gdy? 8 lvl nie ma zbyt wi?kszych szans na prze?ycie gdy? te respi? si? pod samymi schodami. Kolejna sprawa to dodanie skupu itemk?w dla npc bo nie wszystkich skupuj? a przynajmniej ja nie mog?em sprzeda? chocia?by crystal sworda,fure buts?w i barbarian staffa (pisa?em do dw?ch npc skupuj?cych/sprzedaj?cych eq). Og?lnie serwer wydaj? si? okej znalaz?em dwa b??dy na mapie niestety jeden mnie wyeliminowa? z dalszej rozgrywki gdy? jestem w dziurze, kt?rej nie da si? wyj?? niestety, dziura jest do?? specyficzna znajduj? si? obok black knight?w, mimo wszystko wydaj? si? okej powodzenia w dalszej pracy.