-Tibia 8.60 Sinteria World Dlugo wyczekiwany serwer fun-rpg bez sms shopa, sprawdz nas !

Status
Zamknięty.
Odp: Sinteria World Dlugo wyczekiwany serwer fun-rpg bez sms shopa, sprawdz nas !

Boty by?y i b?da co za r??nica czy 8.6 czy 10.20? Mog? si? za?o?y?, ?e sam latasz z botem, Mnie 8.6 bardzo przypad?o do gustu, no wiadome ?e to nie jest to co 7.6 :) Oke czekamy na start ludziska,

p.s robi kto? rookslayera? ;d

Odp: Sinteria World Dlugo wyczekiwany serwer fun-rpg bez sms shopa, sprawdz nas !

Kilka os?b zapowiedzia?o ju?, ?e b?d? gra? jako rookstayerzy. Niekt?rzy wr?c? na Rooka z poprzedniej edycji.

Boze rookslayerzy same nooby i nie ogary a fe won mi z tym! ;x a tak na serio mam nadzieje ze to postoi z 2 tygodnie przynajmniej i jakas zacieta walka moze sie wywiaze ;d

Proponuj? wprowadzi? pvp na rooku od powiedzmy 25 lvl to urozmaici?o by troch? gr? :>

---------- Tre?? dodana o 07:33 ----------

Proponuj? wprowadzi? pvp na rooku od powiedzmy 25 lvl to urozmaici?o by troch? gr? :>

runki x3 byly by dobre, bylo by wiecej roboty przy bocie a co z tym idzie wiecej ingerowania w gre jak patrzenia co bot robi...

Boze rookslayerzy same nooby i nie ogary a fe won mi z tym! ;x a tak na serio mam nadzieje ze to postoi z 2 tygodnie przynajmniej i jakas zacieta walka moze sie wywiaze ;d

Odnosze wrazenie jakbys chcial po hejtowac, lecz nie masz czego i szukasz dziury w calym. Jak masz jakies dziwne opinie ze postoi 2 tygodnie to zatrzymaj je dla siebie, ja napewno nie robilem tego servera tyle czasu by postal 2 tygodnie ^,-

Co do pvp na rookgardzie, puki co jest to nie mozliwe, moze kiedys w przyszlisci.
Runki x3 - nie wprowadze tego, a co za problem tworzyc runki mozesz, takie same ilosci tylko nie zajmuje to 10 plecakow tylko jeden.

@topic
Podziekowania dla uzytkownika t-net.pl Xabarex ktory napisal krotka historyjke na rookgardzie.
Mity i Legendy Rookgard Isle
Tom I
Smok – stworzenie mityczne znane nam jedynie z rycin i pism naszych dziad?w. Przedstawiaj? one wielkiego gada, ogniem pluj?cego i popiel?cego wszystko w zasi?gu wzroku. Posiada d?ugi ostry ogon i skrzyd?a pozwalaj?ce lata?.
Nikt z ?yj?cych na Rookgard Isle ich nie widzia?. Mimo tego wielu starszych mieszka?c?w wioski, mo?e nam opowiedzie? o tym jak rzekomo ich dziadowie walczyli z przedstawicielem tego gatunku. Pojawia? si? znik?d, zlatywa? z nieba i niepowstrzymanie kroczy? po naszych ziemiach niszcz?c i pal?c to co zbudowali?my. Prorocy wieszcz?, ?e jego przybycie jest nieuniknione i nast?pi za ?ycia tego pokolenia.
Zaiste znajdzie si? wielu g?upc?w, kt?rzy rusz? na niego z toporami i mieczami by ukatrupi? besti? plugaw? i zdoby? cenny skarb, kt?ry zawsze jest przez na? strze?ony.

@Edit

Zmienilismy decyzje co do zamkniecia test servera, przedluzylismy go o 5 dni ! Tak wiec kto jeszcze nie zasmokowal Sinterii przed startem moze to zrobic jeszcze przez nastepne 5 dni !

Ostatnia edycja:

Raczej chodzi mi o to zeby to mialo rece i nogi bo przez pierwsze dni walka jest zacieta a potem kazdy ma wyje.. i idzie na inny server masz jakis pomysl zeby zatrzymac tu ludzi po wbiciu 150lvli? i po 1 war modzie?

Raczej chodzi mi o to zeby to mialo rece i nogi bo przez pierwsze dni walka jest zacieta a potem kazdy ma wyje.. i idzie na inny server masz jakis pomysl zeby zatrzymac tu ludzi po wbiciu 150lvli? i po 1 war modzie?

O takich rzeczach trzeba rozmawiac, ja jestem otwarty dla wszystkich graczy i mam zamiar robic wszystko co w mojej mocy by ich zatrzymac. Napewno jesli bedziemy chcieli wszyscy zostac na tym serverze, stworzymy nie jedna rzecz by was zatrzymac na Sinterii, na pewno dojda nowe rankingi Achievementow i innych, by zrobic jakas rywalizacje z roznymi dziedzinami. Ale o tym bedziemy rozmawiac jak juz serwer "wystartuje" :)

Wbijajcie dop?ki jest test server. Jeszcze kilka dni. Zapraszam. :)

M?j nick : Psiampsiu.

Dodasz jak?? mapk? respawnu mobk?w?

Ok na to czeka?em, widz? niskie stages wi?c pi?knie. Podbijam do gry nick: Wicked Sick. :)

Dodasz jak?? mapk? respawnu mobk?w?

Mapki respawnow mobkow moga zrobic gracze, Tak jak to wykonal Nexxi na naszym forum, a co do mapek wlasnie Nexxi dopracowywuje opis miast i NPC'kow znajdujacych sie w nich :)
Salvania City By Nexxi

PS: Zapraszamy na test serwer, mila atmosfera i ludzie napewno wam pomoga :) A pozostaly tylko 3 dni do zamkniecia test serwera, wiec jesli chcesz zapoznac sie z nasza mapa przed startem, zrob to juz teraz !

Ostatnia edycja:

Tutaj jest jaki? w?asny klient czy wystarczy zwyk?y 8.6? No i prosi?bym o ip serwera bo nigdzie nie mog? go dostrzec.

Tutaj jest jaki? w?asny klient czy wystarczy zwyk?y 8.6? No i prosi?bym o ip serwera bo nigdzie nie mog? go dostrzec.

Zwyk?y klient 8.60

IP: sinteriaworld.pl

Po znalezieniu ip serwera oraz pobrania klienta 8.6 zabra?em si? za zwiedzanie mapy i kilka s??w na jej temat, zdecydowanie brakuje mi tutaj jaki? detali ska?ki znajduj?ce si? obok respu nightmar?w na Salvani by?y strasznie biedne tzn brak urozmaice? jaki? dodatk?w czegokolwiek no mo?na powiedzie?, ?e to zwyk?a ska?a maj? by? tam mobki i ma si? expi? a nie patrze? na jak?? durn? ska?k? tutaj chodzi po prostu o dopieszczenie mapki, kt?ra jest naprawd? ca?kiem spora. My?l?, ?e mo?esz doda? par? detali jaki? element?w aby upi?kszy? map?. Druga sprawa to dmg m?j jak i mobk?w co? jest z nim nie tak po prostu mobki zbyt du?o bij? tak samo i ja, je?eli ja moim rp ze skillem 40 ze zwyk?ego speara bi?em cyce po 150/200 + to co? jest nie tak tak samo obra?enia mob?w s? po prostu zbyt du?e i warto aby to poprawi?. Kolejna sprawa to niekt?re respy s? po prostu zbyt oblegana przez mobki ja wchodz?c na black knight od razu rzuci?y mi si? trzy na twarz wydaje mi si?, ?e jest to stanowczo zbyt du?o po prostu mo?na to jako? roz?o?y? tak samo expowiska, kt?re s? w mie?cie powinny by? nieco mniej obl??one lub po prostu przesun?? resp troszk? np resp monk?w i ds?w w ?rodku miasta po prostu przesun?? gdy? 8 lvl nie ma zbyt wi?kszych szans na prze?ycie gdy? te respi? si? pod samymi schodami. Kolejna sprawa to dodanie skupu itemk?w dla npc bo nie wszystkich skupuj? a przynajmniej ja nie mog?em sprzeda? chocia?by crystal sworda,fure buts?w i barbarian staffa (pisa?em do dw?ch npc skupuj?cych/sprzedaj?cych eq). Og?lnie serwer wydaj? si? okej znalaz?em dwa b??dy na mapie niestety jeden mnie wyeliminowa? z dalszej rozgrywki gdy? jestem w dziurze, kt?rej nie da si? wyj?? niestety, dziura jest do?? specyficzna znajduj? si? obok black knight?w, mimo wszystko wydaj? si? okej powodzenia w dalszej pracy.

Po znalezieniu ip serwera oraz pobrania klienta 8.6 zabra?em si? za zwiedzanie mapy i kilka s??w na jej temat, zdecydowanie brakuje mi tutaj jaki? detali ska?ki znajduj?ce si? obok respu nightmar?w na Salvani by?y strasznie biedne tzn brak urozmaice? jaki? dodatk?w czegokolwiek no mo?na powiedzie?, ?e to zwyk?a ska?a maj? by? tam mobki i ma si? expi? a nie patrze? na jak?? durn? ska?k? tutaj chodzi po prostu o dopieszczenie mapki, kt?ra jest naprawd? ca?kiem spora. My?l?, ?e mo?esz doda? par? detali jaki? element?w aby upi?kszy? map?. Druga sprawa to dmg m?j jak i mobk?w co? jest z nim nie tak po prostu mobki zbyt du?o bij? tak samo i ja, je?eli ja moim rp ze skillem 40 ze zwyk?ego speara bi?em cyce po 150/200 + to co? jest nie tak tak samo obra?enia mob?w s? po prostu zbyt du?e i warto aby to poprawi?. Kolejna sprawa to niekt?re respy s? po prostu zbyt oblegana przez mobki ja wchodz?c na black knight od razu rzuci?y mi si? trzy na twarz wydaje mi si?, ?e jest to stanowczo zbyt du?o po prostu mo?na to jako? roz?o?y? tak samo expowiska, kt?re s? w mie?cie powinny by? nieco mniej obl??one lub po prostu przesun?? resp troszk? np resp monk?w i ds?w w ?rodku miasta po prostu przesun?? gdy? 8 lvl nie ma zbyt wi?kszych szans na prze?ycie gdy? te respi? si? pod samymi schodami. Kolejna sprawa to dodanie skupu itemk?w dla npc bo nie wszystkich skupuj? a przynajmniej ja nie mog?em sprzeda? chocia?by crystal sworda,fure buts?w i barbarian staffa (pisa?em do dw?ch npc skupuj?cych/sprzedaj?cych eq). Og?lnie serwer wydaj? si? okej znalaz?em dwa b??dy na mapie niestety jeden mnie wyeliminowa? z dalszej rozgrywki gdy? jestem w dziurze, kt?rej nie da si? wyj?? niestety, dziura jest do?? specyficzna znajduj? si? obok black knight?w, mimo wszystko wydaj? si? okej powodzenia w dalszej pracy.

Zaloguj to Cie wyciagne z dziury, co do mapy dalej ja detalizuje, pamietaj ze musialem ja zdetalizowac od poczatku gdyz stara mapa prawie ze bazowala na mapie z 7.6 co daje 0 detali. Co do dmg potworkow jak i twojego, miales wysoki poziom przez exp ktory jest teraz, wiec pewnie Ci sie tylko tak wydawalo, ja dmg testowalem juz wiele razy i wydaje mi sie ze jest tak jak ja i wiekszosc ludzi chciala. Co do monsterkow takich jak DS czy inne kolo miasta, zajme sie tym, lecz nie wiele moge obiecac ( chce zatrzymac wiekszosc klimatu sinteri ) Npc do sprzedawania loota jest az 6-ciu, wiec najwyrazniej bardzo malo miasta zwiedzilies.
W kazdym badz razie dzieki za szczera i mila wypowiedz na temat naszego serwera! Oby takich ludzi wiecej :)

@@ EDIT
Postawilem zrobic zabezpieczenia przed poniektorymi spawnami ktore sa blisko miasta i ktore moga sprawiac duzo problemow nowym nisko poziomowym graczom, od teraz zeby zejsc na -2 Demon Hell, kolo dp Edory trzeba miec 40 poziom ( nie ma tu zadnych nowych bramek lvlowych, poprostu jest kratka ktora Cie nie przepusci, to samo na Barbariany zaraz za miastem jednak owa blokada jest na moscie.
Mamy nadzieje ze podoba wam sie nowe rozwiazanie.

Ostatnia edycja:

Panowie zapraszam na serwer po te?cie ju? moge powiedzie? ?e warto :)

Eh no najlepiej na kazde expo daj blokade po co mialbym zwiedzajac jakis syf 70 sorckiem nagle pasc od grima jak pewnie zrobilo polowa low-lvli zwiedzajacych wyrmy drefia jak je dodali dopiero co :) masz racje niech nas wgl tepuje do oracle odrazu po wbiciu 8lv i niech jak mamy 0 kasy w banku i padniemy i stracimy bp niech sie pojawia pod nami 100 grzybkow plecak shovel rope maczeta 10 manas i 10hp a jak wbijesz 50lvl to 10cc do banku zeby sie chlopaczki wyexpili gl wiecej ulatwien :<

Troch? masz racji z tym, ?e jednak to jest miasto i w mie?cie powinno by? a przynajmniej moim zdaniem bezpieczniej. Mam jeszcze kilka uwaga odno?nie serwera nie bardzo przypad?o mi do gustu kilku npc wsz?dzie s? tacy sami chodzi o nazw? oraz wygl?d powinno by? to troch? zr??nicowane. Kolejna rzecz to itemki na start nie wiem mo?e jako? przerobi? ten room albo po wyj?ciu z rooka od razu niech przydziela itemki bo tamten room z itemkam niezbyt przypad? mi do gustu ale to tylko moje zdanie. Powodzenia w dalszej pracy!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry