Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
?aden prodlemM?g?by mi kto? pokaza? jak ustawi? w Elf Bocie target ?eby bot bil all potwory co s? na ekranie?? Prosz? o szczeg??owe wyt?umaczenie mi tego najlepiej screen. Z g?ry dzi?kuje ;]
Nie da sie tak ;p Co jedna kratke to mozesz strzalkami chodzic a dash jest przydatny zeby uciec z trapa, by szybciej dobiec w jakies miejsce badz gdy goni cie wieksza ilosc ludzi i musisz im uciecWitamCzy da si? Zrobi?,?eby Dash mi chodzi? co Jedn? Kratk??
Nie ma za coAmbrozin
dzi?ki za pomoc![]()
Targeting>Desired Action>(drugie pole) i tam wybieraszJak ustawi? w target ?eby bot bi? z magi typu exori hur, exori frigo, exori con z g?ry dziekuje
1.Witam, poszukuje skrypta do elfa, a wlasciwie dwa.
1. Jesli soft bootsy sie zuzyja zaklada nowe.
2. Gdy many jest malo to pije ten najlepszy potek dla pallka co daje mane i hp. Zapomnialem jego nazwy.
auto 100 if [$bootsslot.id != 6549] equipboots 6529
Witam, poszukuje skrypta do elfa, a wlasciwie dwa.
1. Jesli soft bootsy sie zuzyja zaklada nowe.
2. Gdy many jest malo to pije ten najlepszy potek dla pallka co daje mane i hp. Zapomnialem jego nazwy.
auto 200 equipboots 6529
Znowu ja.
Poszukuje skrypta, ze jednym guzikiem wylaczam wszystkie funkcje bota, ale tym samym gdy chce od nowa je wlaczyc to zalaczam je tym samym guzikiem co wylaczam. Mam nadzieje ze napisalem ze zrozumieniem ?Dziekuje
[GRACZ][/GRACZ]
aa jeszcze jesli sie skoncza assasin stary to postac stoi w miejscu do tad az zniknie pz i daje loga.
Czytaj uwa?nie.. na 4 stronie dawalem a nie odrazu se posty nabijasz ;pPotrzebuje skrypta, ?eby mi u?ywa? czaru "utito tempo" jak si? sko?czy.
auto 8000 say "utito tempo