Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
auto (czastrwania czaru w sec *1000) say 'utito tempoPotrzebuje skrypta ktory bedzie rzucal utito tempo gdy sie konczy.
auto 200 blood rage nie dziala
auto 10000 say 'utito tempo
Witam Potrzebuje Skryptu Pod Elfa 8.5 Ktory Bedzie Zamienial "Gp" Na "Platynki" Porsze o szybka odpowiedz
auto 200 listas 'Gold coin - platinum coin' | stackitems | if [ $itemcount.3031 >= 100 ] equipbelt 3031 | if [$beltslot.id == 3031 && $beltslot.count == 100] useitem 3031
}
cssrumi,dzi?kuje !
a teraz 2 problem gram na otsie kaczooh i chce zeby postac uzywa?a manarunek ; / a nie znam ide znak kto? moze ? jak tam jest albo odrazu gotowy skrypt na tego ots
auto 200 mplower [b][color=red]YYY[/b][/color] useoncreature [b][color=blue]XXX[/b][/color] self
witam,szukam skrypta pod elfa 8.41
Mianowicie chodzi mi o to ?eby gdy expie to chce zeby bi? monstery z exori a nie z exori gran.
Z G?ry :thx:
witam,szukam skryptu a dok?adniej chodzi mi o gdy s? Gozzlery to wali z sd a je?eli powy?ej 3 + to z exevo gran mas frigo ma kto? ? DAM REPUTA:thx:
ja chce by mi zak?ada?o softy gdy mam mniej ni? 200 many a zaklada?o bohy gdy mam wi?cej ni? 3000many