• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Spike Sword - zwi?zany z Minotaurem Magiem? Rozwi??my t? zagadk? razem!

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

Odp: <:.~Spike Sword~.:> Zwi?zany z Minotaurem Magiem? <Pom??cie nam to rozwi?za?!>

AOTG@
Prawdopodobnie Spike Sword jak m?wisz ma 24atk. Ale pewno?ci nie ma. CipSoft dysponuje pot??nym narz?dziem "silnikiem" o warto?ci TFS'a 9.9.9 o ile taki kiedykolwiek b?dzie! Tam wszystko mo?na wgra? i wygra?. Dotego posiadaj? wspania?ych informatyk?w, kt?rzy w ka?dej chwili potrafi? wgra? to co chc?! Dla nich stworzenie Spike Sword'a na mainie (24atk) i na rooku (przypus?my 18) to b?ahostka!

Danio EK@
Mo?esz mi powiedzie?, na jakiej podstawie wzorujesz si? pisz?c, ?e go nie ma?

Areal nie rozumiesz nie pisz. Skoro Dallheim pozby? si? tego miecza, wyrzuci? go na wyspe z atakiem takim jakim ma, to je?li hiper, mega, ultra, wyjeFFistym, pro, elo cudem go kto? zdob?cie no to chyba w oryginale co?

kiedys cm dal typkowi spike sworda na rooku a potem zabral pisalo na tibia.pl

@up
By?o napisane. Forma "pisa?o" mo?e by? u?yte w np. moje dziecko pisa?o.
@topic

Co o tym s?dzicie, jest zwi?zek, mo?e si? z?o?ymy all? (Ka?dy wy?le sms, a za sum? kupi si? to) Jeszcze nie rozmawiali?my o tym j?zyku!

kiedys cm dal typkowi spike sworda na rooku a potem zabral pisalo na tibia.pl

Cm Zabra? Slythi? (jest na tym forum) na spotkanie tutor?w na mainie (chyba tak to by?o?), a ona sobie po drodze "za?atwi?a" spike sword'a i par? innych item?w kt?re nie maj? prawa istnie? na rooku...

@up
By?o napisane. Forma "pisa?o" mo?e by? u?yte w np. moje dziecko pisa?o.
@topic

Co o tym s?dzicie, jest zwi?zek, mo?e si? z?o?ymy all? (Ka?dy wy?le sms, a za sum? kupi si? to) Jeszcze nie rozmawiali?my o tym j?zyku!

To przyznam ?e jest interesuj?ce... Chocia? mi si? wydaje ?e kole? przegl?da? du?o for na kt?rych ludzie roztrz?sali temat tego j?zyka i powyci?ga? wszystkie wa?niejsze informacje i u?o?y? w logiczn? ca?o??... Podejrzewam ?e to b?dzie tak jak z poradnikiem "100k w jeden dzie?" - Zbi?r wszystkiego co ju? zapisane by?o...

S?ysza?em ?e jest podziemne przej?cie do mino hell gdzie mo?na przej?? na 1 lv
Ja s?dz? ?e SPIKE SWORDS mo?na zdoby? na 1 lv z pomoc? koleg?w
Tak jak powiedziano Skromny i Pokorny czyli nie tkn?? ?adnego potwore
Pozdro
Ciapsik

Ostatnia edycja:

Sp??ni?e? si? z tym ;) to ju? zosta?o daaawno temu obalone, zawsze mo?na sprawdzi? po raz enty jak chcesz - Zapraszam na galan? ;)
Wg. Mnie Mino Mage nie ma nic wsp?lnego z SoF'em... Jak narazie tyle, nie mam czasu si? produkowa? bo lec? do szko?y.

Ja my?l? ?e CipSoft wymy?li? co? prostego by ludzie nad tym g??wkowali nawet latami... A mo?e jest gdzie? ukryta d?wignia...?? Ukryte przej?cie w mie?cie kt?rego nikt nigdy nie znalaz? poniewa? te? jest d?wignia?... Ja wierz? ?e mo?na zrobi? ten quest, ale jak..? Tego by si? chcieli wszyscy tutaj dowiedzie?. :) A mo?e CipSoft zrobi? questa i o nim zapomnia?? Przynajmniej ja kiedy? czyta?em nie pami?tam gdzie ?e kto? to przeszed?:
ssvn1.png

To na 100% jest real!!!!!! ale czy spike sword nie jest przyklejony??

Ja tam nie wiem znalaz?em t? fotk? na necie. Na pewno mo?na jako? sprawdzi? czy spike sword nie jest przyklejony bo na pewno b?dzie krzywy o chocia? 1 mm przesuni?ty w prawo lub lewo. :)

Chyba sprawa ta zosta?a wyja?niona prawda? Nie jest to fake, to oryginalne zdj?cie potwierdzaj?ce fakt, ?e potty by?/a posiadaczem Spike Sworda. Kolejne posty naruszaj?ce spraw? posiadania Spike Sworda przez Potty b?d? "nagradza?" jako ignorowanie polece? moderatora.

Jest to jak najbardziej prawdziwe zdj?cie. Potty dosta? owego Spike Sworda od Slythii. Moim zdaniem nie jest on zwi?zany z mino magiem. Sprawa ta zosta?a wyja?niona i wnioskuj? o zamkni?cie tematu.
Wniosek odrzucam ;) //Frags <- Szkoda ;(. //Death

Pozdrawiam,
Death II.

Ostatnia edycja:

Sprawa ta zosta?a wyja?niona i wnioskuj? o zamkni?cie tematu.

eeee; moge wiedzie? czym wyja?niona?? xD
Owszem, dostanie Spike Sword'a od CM'a nie mog?o by? zwi?zane z MM albo czym kolwiek innym poza samym CM'em a Slythi?....

Ale... skoro ten niby QUEST istnia?, istnieje albo b?dzie istnie? to s?dze, ?e all b?dzie ze sob? powi?zane.....
1. Hyacianth wspomina o mrocznej sile w podziemiach.
2. Dellheim pozbywa si? miecza.
3. Dziewczynka zabija nim wszystko co napotyka.....
4. Znikanie Spike Sword'a.....

Chyba troch? rozumu wystarczy, by z tego zrobi? fabu??, h?? :d
A je?eli m?wicie (to jest tylko po to by na mainie, bla bla bla....) to znajd?cie mi podobn? scen? z zamkni?tym item'em, d?ug? fabu??, histori? i ksi??aki + wypowiedzi NPC.
B?dziemy kwita =)

Areal sorry ale jeste? u?omny..
Kod:
1. Hyacianth wspomina o mrocznej sile w podziemiach.
2. Dellheim pozbywa si? miecza.
3. Dziewczynka zabija nim wszystko co napotyka.....
4. Znikanie Spike Sword'a....

1. MROCZNA SI?A TO BARIERA MINOTAURA MAGE A DOK?ADNIEJ POLA ENERGI NA MINOTAUR HELL.
2. DALLHEIM NIE DELLHEIM POZBY? SI? MIECZA PONIEWA? BY? ON BARDZO GRO?NY.
3. WTF?
4. BY? MO?E STANI?CIE NA TYCH KRATKACH WYWO?UJE WSTRZ?SY I MIECZ ZAPADA SI? POD ZIEMI?.

No to ju? wam t?umacze ;p da si? zrobi? aby spike sword znikn? jest na to do?? trudny spos?b bo trzeba pokona? du?o rotwor?w i tibi wiki ani google nie boli ;) xxx :)

Notka moderatorska:
Link usuni?ty //Frags

Ostatnio edytowane przez moderatora:

da si? zrobi? ?eby spike sword znikn? (sam to robi?em) ,ale gdzie on mo?e si? potem znale???
:curse:

Pwned...
Nie rozumiesz, ?e twoje tematy s? g?upie, dlatego zamykane ?
?eby nie offtopowa?:
Jak puk?adasz te s?ynne cia?a w katakumbach(o ile si? nie myl?) na grobach , to podobno dostaniesz key :D wszyscy pisz? ?e to bzdura , a nikt nie sprawdzi?.

Jesli chodzi ci o ten filmik byl ots :) bo na rookaardzie wiem jak sie da zdobyc spike sworda :)

Lecz trzeba duzo chodzic,jesli ktos rookslayer prosze napisac na moje gg 10066631 to wam pomoge zdobyc spike sworda.
(Nie musicie mi dawac passow).

@UP
Husahushausah

ejj ja mam 2 golden helmety w depo thais pisa? na gg 666, bo jak nie napisze do brata gie-e-ma i macie uuuu...

Jak kto? ma zamiar jeszcze takie posty pisa? to prosz? was.. zapiszcie je sobie na kartce, zegnijcie kartke w samolocik i przez okno.

@Down
Cz?owieku! Podaj mi chod? jeden fakt, w kt?rym kto? lub co? opisuje to, ?e TP dzia?a od strony Rooka. Nie no mi r?ce opadaj? jak widze wasze posty. Pewnie szatan w snach Ci to powiedzia? a co do SS pewnie chodzi Ci o tego z Potty'em. Je?li nie wierzysz, ?e tak by?o napisz na pw do Slythi to mo?e kolejna zab??dzona dusza odnajdzie droge prawdy x_X

Ostatnia edycja:

Spike Sword Quest napewno istnieje , jest w formie zagadki jak Bazyliszek czy te? Hala straconych kluczy.Nie gracze nie rozwi?zali tego , gdzie si? upieracie ?e nie ma takiego questa.Jest napewno , samo tp w pokoju maga prowadzi do ?wi?tyni , nie jest zepsuty.Nie powiem kto mi to powiedzia?.A wi?koszo?? co pokazuj? ss to jedynie na pokaz , co oka?e si? ?e to fake. ( wi?c Moim zdaniem Jest to jeden Wielki Fake;/.)

Nie wiem ale niektozy tu mnie denerwuja i mysla ze sa madrzi :(

@ 2xUP
jesli nie wiezysz zrob sobie hara na jakims siwecie napisz do mnie ja wbije tylko 7 lvl i zdobende wszystkie zeczy ktore sa potrzebne to wykonamy razem questa,lecz 7 lvl nie da rady bo potrzeba tez wiekrzego hyba ze kupimy duzo potow bo inaczej nas mino mag zabije.

Cipsoft zrobil tyle zagadek na np na rooku tarantula :) tez da rade weisc lecz trzeba umiec.Nie wszystkie questy sa opisane na Tibia.pl lub gdzie inndzej.
Wszystko da sie w zyciu osiagnac tylko trzeba chciec.

Do góry