Drodzy u?ytkownicy, zarazem kadra i inni ludzie z kolorowymi nickami..
Mam do Was pytanie, nie g?upie, gdy? sam nie wiem co wybra?.
Aktualnie gram w Tibi?, FIFE09 i Counter Strike. Jak wida?, ka?dy zapewne gra w jak?? z gier, ale gdy ma si? s?abe nerwy do takich rzeczy jak:
- Zaci?cie si? klawisza w klawiaturze,
- Zaci?cie si? myszki; myszka lata w oko?o ekranu,
- Za ma?y kabel do myszy,
- Brak reakcji klawiatury po naci?ni?ciu guzika.
To d?ugo nie ujedziecie, tak jak ja..
We wszystkie wymienione gry wy?ej gram w lidze Electronic Sports League (tzw. ESL[pr?cz Tibii]).
Gdy gram mecz w FIFE, wprost doprowadza mnie do sza?u sama my?l o tym, ?e gdy id? sam na sam z bramkarzem to nie strzel? gola, poniewa? klawiatura nie zareaguje na moje naci?ni?cie guzika "D".
Jak du?o os?b lubi?cych FPS'y, gram r?wnie? w Counter Strike. Jest to gra, w kt?rej gra si? patrz?c tylko na siebie, chyba, ?e gramy dru?ynowo. Ja teraz gram "4fun", tzn. tylko dla siebie, bo nie mam zamiaru strzela? z non skillami, tzn. nie potrafi?cymi dobrze gra?. Tak?e w tej grze liczy si? refleks, sprz?t i m?zg.
W tym momencie posiadam w portfelu 200PLN i zwracam si? do Was, poniewa? nie wiem co mam zakupi?.
Dawno nie gra?em na serwerach CipSoftu, nie wiem co si? zmieni?o po tych update'ach, co mog? odkry? na terenach wy??cznie dla Premmium Account.
Teraz pewnie my?licie.. "Co za debil?! Po ch** on to wszystko pisa??"
Odpowiem Wam - pisa?em to po to, aby?cie pomogli mi w wyborze.
Opis Razer - DeathAdder. Produktu roku 2009!
Fotografia myszy:
Opis PA do gry Tibia:
Ca?y s?k w tym, ?e nie wiem czy dalej gra? w Counter Strike, czy sklei? ekip? na jaki? NPVP, kupi? Premmy i jecha? jak no life? Zapraszam do wypowiedzi.
Mam do Was pytanie, nie g?upie, gdy? sam nie wiem co wybra?.
Aktualnie gram w Tibi?, FIFE09 i Counter Strike. Jak wida?, ka?dy zapewne gra w jak?? z gier, ale gdy ma si? s?abe nerwy do takich rzeczy jak:
- Zaci?cie si? klawisza w klawiaturze,
- Zaci?cie si? myszki; myszka lata w oko?o ekranu,
- Za ma?y kabel do myszy,
- Brak reakcji klawiatury po naci?ni?ciu guzika.
To d?ugo nie ujedziecie, tak jak ja..
We wszystkie wymienione gry wy?ej gram w lidze Electronic Sports League (tzw. ESL[pr?cz Tibii]).
Gdy gram mecz w FIFE, wprost doprowadza mnie do sza?u sama my?l o tym, ?e gdy id? sam na sam z bramkarzem to nie strzel? gola, poniewa? klawiatura nie zareaguje na moje naci?ni?cie guzika "D".
Jak du?o os?b lubi?cych FPS'y, gram r?wnie? w Counter Strike. Jest to gra, w kt?rej gra si? patrz?c tylko na siebie, chyba, ?e gramy dru?ynowo. Ja teraz gram "4fun", tzn. tylko dla siebie, bo nie mam zamiaru strzela? z non skillami, tzn. nie potrafi?cymi dobrze gra?. Tak?e w tej grze liczy si? refleks, sprz?t i m?zg.
W tym momencie posiadam w portfelu 200PLN i zwracam si? do Was, poniewa? nie wiem co mam zakupi?.
Dawno nie gra?em na serwerach CipSoftu, nie wiem co si? zmieni?o po tych update'ach, co mog? odkry? na terenach wy??cznie dla Premmium Account.
Teraz pewnie my?licie.. "Co za debil?! Po ch** on to wszystko pisa??"
Odpowiem Wam - pisa?em to po to, aby?cie pomogli mi w wyborze.
Opis Razer - DeathAdder. Produktu roku 2009!
producent:
Razer
dystrybutor PL:
MP
typ myszy:
optyczna
komunikacja z mysz?:
przewodowa
liczba przycisk?w:
5
programowanie przycisk?w:
tak
rolka przewijania:
tak
interfejs:
USB
rozdzielczo??:
1800 dpi
waga:
90 g
kolor:
czarny
gwarancja:
24 miesi?ce
Fotografia myszy:

Opis PA do gry Tibia:
Logujesz si? bez kolejki 24/7 przez 7 dni w tygodniu.
Znacznie szybszy przyrost many, hp oraz souli.
Poznaj nowe ciekawe tereny, potwory, questy.
Ulepszony Chat.
Za??? w?asn? gildie lub b?d? zast?pc? lidera.
Kup w?asny domek lub ca?? hale dla gildii.
Nowe wygl?dy postaci oraz mo?liwo?? zrobienia Addon Quest'?w.
Nowe, lepsze czary.
Wi?cej miejsca w Depo.
P?ywaj statkiem lub lataj dywanem - szybszy spos?b poruszania si?.
Ca?y s?k w tym, ?e nie wiem czy dalej gra? w Counter Strike, czy sklei? ekip? na jaki? NPVP, kupi? Premmy i jecha? jak no life? Zapraszam do wypowiedzi.