What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Sprz?t czy Premmium Account?

Sprz?t czy Premmium Account?

• Kupi? DeathAddera

Votes: 0 0.0%
  • Kupi? Premmium Account

• Kupi? DeathAddera

• Kupi? Premmium Account

• Kupi? DeathAddera

• Kupi? Premmium Account

• Kupi? DeathAddera

• Kupi? Premmium Account

• Kupi? DeathAddera

• Kupi? Premmium Account

• Kupi? DeathAddera

• Kupi? Premmium Account

Votes: 5 20.0%
  • a:2:{i:5401;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5401;s:6:"nodeid";s:7:"2441965";s:5:"title";s:17:"Kupi? Death

• a:2:{i:5963;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5963;s:6:"nodeid";s:7:"2441965";s:5:"title";s:17:"Kupi? Death

• a:2:{i:7266;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7266;s:6:"nodeid";s:7:"2441965";s:5:"title";s:17:"Kupi? Death

• a:1:{i:9523;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9523;s:6:"nodeid";s:7:"2441965";s:5:"title";s:696:"a:2:{i:596

• a:1:{i:12038;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12038;s:6:"nodeid";s:7:"2441965";s:5:"title";s:696:"a:2:{i:7

• a:1:{i:15266;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15266;s:6:"nodeid";s:7:"2441965";s:5:"title";s:1155:"a:1:{i:

• a:1:{i:21405;a:5:{s:12:"polloptionid";i:21405;s:6:"nodeid";s:7:"2441965";s:5:"title";s:1617:"a:1:{i:

Votes: 20 80.0%

• Total voters
    25
Status
Not open for further replies.

D3ch4lol

Advanced User
Reaction score
30
Drodzy u?ytkownicy, zarazem kadra i inni ludzie z kolorowymi nickami..
Mam do Was pytanie, nie g?upie, gdy? sam nie wiem co wybra?.

Aktualnie gram w Tibi?, FIFE09 i Counter Strike. Jak wida?, ka?dy zapewne gra w jak?? z gier, ale gdy ma si? s?abe nerwy do takich rzeczy jak:

- Zaci?cie si? klawisza w klawiaturze,
- Zaci?cie si? myszki; myszka lata w oko?o ekranu,
- Za ma?y kabel do myszy,
- Brak reakcji klawiatury po naci?ni?ciu guzika.

To d?ugo nie ujedziecie, tak jak ja..

We wszystkie wymienione gry wy?ej gram w lidze Electronic Sports League (tzw. ESL[pr?cz Tibii]).

Gdy gram mecz w FIFE, wprost doprowadza mnie do sza?u sama my?l o tym, ?e gdy id? sam na sam z bramkarzem to nie strzel? gola, poniewa? klawiatura nie zareaguje na moje naci?ni?cie guzika "D".

Jak du?o os?b lubi?cych FPS'y, gram r?wnie? w Counter Strike. Jest to gra, w kt?rej gra si? patrz?c tylko na siebie, chyba, ?e gramy dru?ynowo. Ja teraz gram "4fun", tzn. tylko dla siebie, bo nie mam zamiaru strzela? z non skillami, tzn. nie potrafi?cymi dobrze gra?. Tak?e w tej grze liczy si? refleks, sprz?t i m?zg.

W tym momencie posiadam w portfelu 200PLN i zwracam si? do Was, poniewa? nie wiem co mam zakupi?.

Dawno nie gra?em na serwerach CipSoftu, nie wiem co si? zmieni?o po tych update'ach, co mog? odkry? na terenach wy??cznie dla Premmium Account.

Teraz pewnie my?licie.. "Co za debil?! Po ch** on to wszystko pisa??"

Odpowiem Wam - pisa?em to po to, aby?cie pomogli mi w wyborze.

Opis Razer - DeathAdder. Produktu roku 2009!
producent:
Razer
dystrybutor PL:
MP
typ myszy:
optyczna
komunikacja z mysz?:
przewodowa
liczba przycisk?w:
5
programowanie przycisk?w:
tak
rolka przewijania:
tak
interfejs:
USB
rozdzielczo??:
1800 dpi
waga:
90 g
kolor:
czarny
gwarancja:
24 miesi?ce

Fotografia myszy:

deathadder_medium.jpg

Opis PA do gry Tibia:
Logujesz si? bez kolejki 24/7 przez 7 dni w tygodniu.
Znacznie szybszy przyrost many, hp oraz souli.
Poznaj nowe ciekawe tereny, potwory, questy.
Ulepszony Chat.
Za??? w?asn? gildie lub b?d? zast?pc? lidera.
Kup w?asny domek lub ca?? hale dla gildii.
Nowe wygl?dy postaci oraz mo?liwo?? zrobienia Addon Quest'?w.
Nowe, lepsze czary.
Wi?cej miejsca w Depo.
P?ywaj statkiem lub lataj dywanem - szybszy spos?b poruszania si?.

Ca?y s?k w tym, ?e nie wiem czy dalej gra? w Counter Strike, czy sklei? ekip? na jaki? NPVP, kupi? Premmy i jecha? jak no life? Zapraszam do wypowiedzi.

DevLord

Senior User
Reaction score
280
Odp: Sprz?t czy Premmium Account?

Lepiej sobie kup nowy sprz?t. Bo jak kupisz paca i ci sie co? zatnie, to lipa.
Jak masz problemy tylko z myszk? i klawiatur? to mo?esz zrobi? tak.
Kupujesz klawiature za 20z?, myszk? chyba te? za tyl?. Wi?c zostaje ci 160 z? na PACC.
W sumie to 110z? max na sprz?t mo?esz wyda?. Nie musisz od razu najlepszego kupowa?.

D3ch4lol

Advanced User
Reaction score
30

@up
Ch?opie, mam ju? klawiatur? i myszk?, lecz bezprzewodow? za 99-,
Chodzi mi teraz o sprz?t dla PROFESJONALISTY!

@offtop
My?la?em, ?e wi?cej os?b mi pomo?e..

@topic
No pro, g?osujecie i si? nie wypowiadacie..

Last edited:

Marshal

Advanced User
Reaction score
21

Lepiej klawiatur? i myszk?, bo to ci si? przyda do 3 gier, a nie jak pacc do jednej.

Emek

Zbanowany
Reaction score
67

Kup sobie t? mysz. Tibia mo?e Ci si? znudzi? bardzo szybko, a sam wiem jak to dzia?a? na zjebanej myszce... Kupisz tak? pro mysz i b?dzie ona na lata - racja mo?esz kupowa? myszki za 35 z? co 2 miesi?ce, ale jest sens? Skoro masz kas? to bierz myszk? ;)

Co prawda bardziej bym Ci radzi? dokupi? ramy czy kupi? lepsz? nagrywark?, ale to ju? tw?j wyb?r.

Pacc'a Ci odradzam, sam na gry pieni?dzy nie wydaje, wi?c nikomu nie b?d? pisa? ?eby wyda?, bo to gra i szybko si? nudzi, a gra? tylko dlatego, ?e wyda?e? na to pieni?dze jest m?czarni? (chyba :p)

Poza tym Pacc Ci si? sko?czy po tych 90 dniach i nic z tego nie b?dziesz mia?, a to wydatek na lata, sam pomy?l co si? bardziej op?aca.

Last edited:

Simivar

Senior User
Reaction score
129

Masz 200 z?otych tak? To kup sobie, o taki zestawik:
+ .

Z tego sprz?tu korzystaj? najlepsi gracze na ?wiecie, a w?r?d nich zawodnicy dru?yn (klan?w) takich jak: SK Gaming, MouseSports, Team 3D oraz najlepszego w Polsce: Team-Pentagram.

Last edited:

D3ch4lol

Advanced User
Reaction score
30

Simivar, dzi?ki. W?a?nie si? zastanawia?em nad czym? jeszcze, co m?g?bym zakupi? za reszt?. Te klany wymienione wy?ej graj? na tak sprz?cie, poniewa? StelSeries ich sponsoruje. Mo?na zamkn??.

#edit
Z tego co wyczyta?em niedawno, dla dobrego gracza liczy si? tylko mysz i podk?adka : )

Cesarz15

Active User
Reaction score
2

Kup Sprz?t ,bo b?dziesz mia? go d?ugo a Pacc tylko 90 dni.Poza tym sprz?t przyda ci si? do innych gier/program?w nie tylko do csa ,tipji i fify.

Simivar

Senior User
Reaction score
129

Z tego co wyczyta?em niedawno, dla dobrego gracza liczy si? tylko mysz i podk?adka : )

I tak jeszcze nawi?zuj?c do tematu tych klan?w...

Podk?adka w specjalnej wersji z logiem najlepszej polskiej dru?yny e-sportowej Team Pentagram.

Polecam! ;d

Don Wakeful

Senior User
Reaction score
234

A ja powiem ?e lepiej jakby? kupi? sprz?t tibia Ci si? znudzi bo zapewne nie b?dziesz expi? bez ko?ca ale ze sprz?tem podobnie mo?e si? zepsu? i co wtedy ale lepiej chyba zainwestowa? w sprz?t ni? potem p?aka? ?e pad?e? lub bramki nie trafi?e? ;)
Pozdrawiam Don Wakeful.

GoD DixoN

Advanced User
Reaction score
30

Ja kupilbym na Twoim miejscu myszke + klawiature. Na pacca jeszcze przyjdzie pora ;]

Jak grasz w inne gry niz tibia to okres bez pacca raczej nie wplynie negatywnie na Twoje zycie ;p

Chris

Senior User
Reaction score
173

Ja bym by? bardziej sk?onny za zajebistymi s?uchawkami za 200z?, granie w cs na takich s?uchawkach, je?eli masz jeszcze dobr? kart? d?wi?kow? jest zajebiste :d

Majk

Senior User
Reaction score
217

Moim zdaniem napewno by?o by lepiej jakby? kupi? sprz?t...
Na pacc napewno jeszcze przyjdzie pora^^ a sprz?t b?dziesz mia? d?u?ej ni? np. 1-4 miesi?ce my?l? ?e ok. 3 lata powinno wszystko by? ok.

Voilan

Advanced User
Reaction score
45

Pacc ci si? sko?czy a wydasz wiele, za to gdy kupisz myszk? to b?dziesz mia? super sprz?t do gier oraz na sta?e :)
Tibia ci si? w ko?cu znudzi, kto? cie zabije lub co? i wtedy pomy?lisz: "Czemu wyda?em na g?upiego PACCA!!??"
A myszka fajnie wygl?da i w og?le, g?os oddaje na myszk?!!

Prototype

Pomocnik Faitha
Reaction score
81

@Up
Jezu cud! Nareszcie nauczy?e? si? pisa? normalnie, nie wyraz new linijka, wyraz.

#Topic
Decha l?l, Tibja ?mierdzi. Kupuj myszk?, do cesa Ci si? bardzo przyda. Ja Ci propnuj? kupi? tak? myszk? [A4Tech X-750BF Laser Game Mouse]:
Mysz-A4-Tech-X-750BF-X7-Black-desen_A4-Tech,images_big,4,UMA4TM04072.jpg

Mam t? myche i jestem zadowolony. Mo?esz ustawia? czu?o?? myszki co jest bardzo przydatne, przyciski do cofania stron itp., a tak?e co najwa?niejsze i bardzo przydatne w FPS'ach i innych takich grach, przycisk '1 click - 3 shot', jak sama nazwa wskazuje jedno klikni?cie to trzy strza?y naraz, czyli co? w rodzaju burst type. Og?lnie super myszka.
Po prostu kupuj sprz?t, ?adnego pacca.

Last edited:
Status
Not open for further replies.