- Liczba reakcji
- 9
Witam.
Ot?? Sprzedaje Ca?y Silnik Moon OTS v3 Oryginalny, kt?rego dosta?em od Administratora Moon OTS kt?rego ju? niema. Oczywi?cie dosta?em go nie za darmo lecz za to ?e by?em CM na MoonOTS przez 2 miesi?ce i oczywi?cie mia?em tytu? najlepszego gracza na Moonots.eots.pl.
Ot?? jest to paczka w kt?rej znajduje si?:
- SILNIK (Oryginalny silnik moonots.eots.pl)
- Oryginalny trunk je?li by kto? chcia? przerabia? silnik od j?dra ;p
- Data Pack w silniku (oryginal)
- Folder "Baza Danych" w paczce (accounts i players pousuwane ;p)<< Jeszcze z moona v3 zosta?y.
- Map Editor (specjalny do Moona)
No i Co By tu Powiedzie?. Ca?a Paczka Silnika.
Wystarczy j? ode mnie kupi? i mo?na kontynuowa? Moona ;p
Jest to oryginalna Paczka od Administratora kt?rej nikt niema.
Ludzie maj? tylko Data Packi a to chyba co innego ni? moja paczka ;p
UWAGA! CA?? PACZK? SPRZEDAJE ZA KART? PLUS 30 Z? [HIT!]
Kody pisa? na PW.
Po Zakupie Wysy?am na PW Link do paczki kt?ry jest wa?ny przez okres 1 dnia (12h)
Je?li kto? chcia? by kupi? domen? [moonots.eots.pl] i kontynuowa? Moonots.eots.pl pisa? do mnie ja skontaktuj? si? z Administratorem czy jest mo?liwo?? sprzedania domeny.
Z?y Dzia? ? Bardzo Prosz? o Przeniesienie. << Nie mog?em napisa? w Handlu poniewa? mam za ma?o post?w.
SCREENY Map Editor :

Zwyk?y Screen:

Przepraszam ?e takie ma?e.
Nie chce mi si? robi? wi?cej screen?w, jak kupicie paczk? to zobaczycie mapk?. Chyba grali?cie na Moonie to wiecie jak wygl?da, po co wam screeny.
A co do Informacji to chyba wszystko wyja?ni?em nie ?
je?li kto? chce informacji no to nie wiem jakich, niech kto? napisze jakie chce jeszcze informacje.
Co do Domeny Moonots.eots.pl to Administrator zastrzega j? i nie sprzedaje w tym czasie.
Ju? mo?na kupowa?.
Pozdrawiam.
Ot?? Sprzedaje Ca?y Silnik Moon OTS v3 Oryginalny, kt?rego dosta?em od Administratora Moon OTS kt?rego ju? niema. Oczywi?cie dosta?em go nie za darmo lecz za to ?e by?em CM na MoonOTS przez 2 miesi?ce i oczywi?cie mia?em tytu? najlepszego gracza na Moonots.eots.pl.
Ot?? jest to paczka w kt?rej znajduje si?:
- SILNIK (Oryginalny silnik moonots.eots.pl)
- Oryginalny trunk je?li by kto? chcia? przerabia? silnik od j?dra ;p
- Data Pack w silniku (oryginal)
- Folder "Baza Danych" w paczce (accounts i players pousuwane ;p)<< Jeszcze z moona v3 zosta?y.
- Map Editor (specjalny do Moona)
No i Co By tu Powiedzie?. Ca?a Paczka Silnika.
Wystarczy j? ode mnie kupi? i mo?na kontynuowa? Moona ;p
Jest to oryginalna Paczka od Administratora kt?rej nikt niema.
Ludzie maj? tylko Data Packi a to chyba co innego ni? moja paczka ;p
UWAGA! CA?? PACZK? SPRZEDAJE ZA KART? PLUS 30 Z? [HIT!]
Kody pisa? na PW.
Po Zakupie Wysy?am na PW Link do paczki kt?ry jest wa?ny przez okres 1 dnia (12h)
Je?li kto? chcia? by kupi? domen? [moonots.eots.pl] i kontynuowa? Moonots.eots.pl pisa? do mnie ja skontaktuj? si? z Administratorem czy jest mo?liwo?? sprzedania domeny.
Z?y Dzia? ? Bardzo Prosz? o Przeniesienie. << Nie mog?em napisa? w Handlu poniewa? mam za ma?o post?w.
SCREENY Map Editor :

Zwyk?y Screen:

Przepraszam ?e takie ma?e.
Nie chce mi si? robi? wi?cej screen?w, jak kupicie paczk? to zobaczycie mapk?. Chyba grali?cie na Moonie to wiecie jak wygl?da, po co wam screeny.
A co do Informacji to chyba wszystko wyja?ni?em nie ?
je?li kto? chce informacji no to nie wiem jakich, niech kto? napisze jakie chce jeszcze informacje.
Co do Domeny Moonots.eots.pl to Administrator zastrzega j? i nie sprzedaje w tym czasie.
Ju? mo?na kupowa?.
Pozdrawiam.